Aşk bitti mi?

Bazı insanların yetişme şekli saldırganlık olsa gerek, sizin gibi onunki gibi :)

Kendisine saygısı olan bir insan şiddet, küfür, aldatma vb şeyler oldugunda o kisiyle bir daha görüsmemek üzere ayrılmayı seçer.

Sevmenin, sevilmenin ne demek oldugunu bilen biri ise ilişkinizde güzel olarak yazdıgınız şeylerin karşılıklı hisler dogrultusunda tüm ilişkilerde yaşanabilecegini,
ve normal olmayan şeyin karşısındakini ezmek, yok saymak üzere bir ilişki yürütmek oldugunu bilir.

Diyelim ki bunlar yaşanmadı... Yine de kolay sevemiyorum deyip ilk defa bu kadar yogun hissettiginizde ilişkinin başından beri "sizi kısıtlayan birine bagımlı olmayı" seçiyorsanız kesinlikle bir psikologa gitmenizi tavsiye ediyorum.

Eğer bu düşünceyle devam ederseniz aynı yatakta görseniz de "kadın zorla yanına sokulmuştur, yapmaz benim kociş, aşkımız çok büyük, affetmek erdemdir" şeklinde saçmalayarak eşlerinin ihanetinden daha büyük kötülügü direkt kendilerine yapan insanlara dönüşür, her gün kendi kendinizi aşagılayacagınız bir hayat yaşamaya devam edersiniz...

Gururlu bir kadın olmanızın önünde -sizden/kendinizden başka- hiçbir engel yok.

Evli mısınız .Sevgili kişisel pek anlamadım.Bunuk bir neden i olmalı.Baska kadın var ondan öyle davranıyor.Açıkça git demiyor size

iyi kötü bütün yorumlar için teşekkür ederim :) şunuda söylemem gerekli, eğer iş mantığa kaldıysa şimdiye kadar tek bir göz yaşı döken kadın olmazdı. Yani keşke herşey mantıkla yapılabilse

Mantıkla karar verdiginizde de gözyaşı dökebilirsiniz; duygularınızla mantıgınız her durumda senkronize olmayabilir.

Fakat karar verirken uzun vadede hangisinin daha can yakıcı oldugu önemli:
İşkence gibi bir hayat ve gurursuz bir kadın olmak mı,
yoksa sevmeye degmeyecek bir adama bagımlı olmaktan kurtulmak mı?

Mantıklı kararlarda can yakıcıdır bazen. Mesela şuan mantıklı davranıp ayrıldığınızda üzüleceksiniz ama bunu başında yapmış olmanız sizi sonunda onun terketmesi kadar koymayacak. Uzaktan bir bakın, bilmem kaç yıllık evlilikler bile bu kadar laçka değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…