Aşk affeder mi?

Filiz2006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
44
16
3
51
Aşk affeder mi? Zor olan aşk doģru olan mıdır? Hepimiz yaşamışızdır..Ulaşılması mümkün olmayan insanlara tutkuyu
.Peki,bu aşk öldurecek kadar kendini kaybetmek midir? Yeni yaşanan bir cinayet var..Herkesin dedektif kesildiği..Ihtimaller öne sürdüğü..sizce gercek katil kim? Sevdigini soyleyip yillarca birlikte olan,sonrasinda kendi hayatini kuran,mutluluga devam eden mi?cok uzucu bir konu ..Erkek terk ettiginde kadinin intikam dolu olacagini dusunemiyor belki de..Boyle asklarin ve sonuclarin hic yasanmamasi dilegiyle..

genel konuşayım; aşk öyle öldürecek kadar sevmek değildir. hani artık genç kızlarımız 'beni kıskanmıyo' diye saçma sapan triplere giriyo ya. aşk o değil.

bahsettiğiniz cinayete gelecek olursak; bırakın polis işini yapsın. Biz tahmin yürüterek sadece insanların günahını alırız.

Galiba terk edildin adam gitti .yuva kurdu mutlu mesut sende üzgün mutsuz ... bende zamanında çok büyük bir acı çektim deli gibi aşıktım onunsuz yasayamacagimi düşünüyordum. ...sonra mi o ruh hastası adamdan kurtulmak için 4 yıl mahkemelerde süründüm halen de öyle neyse diyeceğim o ki çik gez eğlen her gunun tadını çıkarın boşverin ne aşkı öyle saçmalıklarla takilmayin

Belki de aşk zannedilen bazı duygular özünde hastalıktır, takıntıdır, hırs ya da saplantıdır. Belki de hiçbir şey bildiğimiz yoktur.

Arkadaşım olası aşk vardır hakikaten birde olmayası aşklar vardır özellikle bizim toplumumuzda kadın çocuğu yaşında gence aşık olursa hooop dersin zaten kendini ona layık gördüğüne göre psikolojisi zaten bozuktur gençte bakar ki para var bulmuşken yiyeyim der çünkü kadınlar duygusaldır örn: kadın yaşça büyükle gezsede evlenir evlendiği erkeği benimser yaşlılığında bakar istisnaları vardır elbet ama duygusalık ağırdır ha arada rahat yaşam için tercih etsede sadıktır evlenip benimsemiştir...mesela acun ile şeymaya kimse babası yaşında demez ben bile yakıştırıyorum...ama vatanla filiz rahmet olmasa evlenseydi toplumca topa tutardık
Vay büyüktü anası yaşındaydı diye
Çünkü kadına verdiğimiz değer annelik olunca kutsal sayıyoruz ve kabullenemiyoruz
Aşk meşkte bir yere kadar realist olacağız
Kadın büyükse olmuyor 2veya 5 yaşa kadar kadın büyük olabilir fazlası olmuyor
Örnek tabi istisnalar vardır...evli üç çocuklu bayanla bekar hiç evlenmemiş biride olmayacağı gibi çünkü toplum bunları kabullenmiyor hadi kabullensede
Yada aşk bitip sorumluluk başlayınca genç yan çiziyor olan ona baba diyen çocuklara ve kadına oluyor duygusal çöküş başlıyor çünkü bağlanıyor
Bir örnek dahaHayatını yurtdışında sürdürmek isteyen genç mesela kendinden büyük yada çok çirkin normalde bakmayacağı kızla evlenmeye bakıyor çünkü çok imkanlarım olsun istiyor kadın yine duygusal ay çok yakışıklı okumuş diyor kabulleniyor genç düzenini kurunca yada genç güzel kız bulursa hadi yol gösteriyor
Ama kadın öyle değil...imkanı için bile evlense bağlanıyor aradaki fark bu
Realist olmak önemli...

Atalarımiz bu konularda zaten gerekli cevapları vermişler. Iki gönül bir olunca samanlık seyran olur ve damlaya damlaya göl olur. Evet aslında alakasiz gibi görunse de bu iki atasözü sizin sorularınızın cevabıdır.

Katil kim sorusunun cevabını bilmiyorum. Olay yeri incelemenin bulgularına bakmak lazım. Sevil Atasoy'un dediği gibi kusursuz cinayet yoktur. Illa o puşt katil kanıt bırakmıştır. Hüsnü komser el atarsa, Riza Baba kimin pislik oldugunu netlestirecektir.

Hayat sadece aşktan ibaret değil, balık burcu olan benim biraz mantık yahu

Sizi hatırladım eşiniz aldatmıştı sanırım. Hassas bir dönemdesiniz, ama biraz zaman, zaman geçtikçe alışacak ve daha güçlü hissedeceksiniz. Aşk herşeyi affeder vs gibi klişelerle eşinizi mazur görmek istiyorsunuz, insani duygular bunlar, ama o başka kadına giderken hiç bunları düşündü mü. Lütfen güçlü olun , zor biliyorum ama yapılması gereken affetmek değil bu ortamdan , size yapılan bu haksızlıktan kendinizi uzaklaştırmak , Allah yardımcınız olsun, inşallah kendiniz için en doğru kararı verirsiniz

Açtığınız konuları biliyorum.Aldatıldınız,acı çekiyorsunuz.Adam size gururun varsa boşan dedi,boşanmaya karar vermiştiniz.Ama bence siz eşinizi affetmek ve devam etmek istiyorsunuz.Hayat sizin hayatınız hiç kimse size ne yapmanız gerektiğini söyleyemez.Sadece devam edeceksiniz gerçekleri gözardı etmemeniz gerektiğini düşünüyorum.Bence bir adam 5 sene boyunca başka bir kadınla olabiliyorsa size duyduğu aşk bitmiştir.Bir insan aynı anda 2 kişiyi sevemez ki heves olmadığı ortada.Terapistmişsiniz sanırım,eminim benden daha iyi biliyorsunuzdur herşeyi.Sadece devam etmeye karar verirseniz gerçekleri kabul edip böyle devam edin bence.Hakkınızda hayırlısı

Devrelerim yandı

Aşk affeder mi bilmiyorum ama kadın hiç bir zaman affetmez affetmiş gibi yapar. Gibi yapmak da en çok kadına zarar verir.

Şevval sam şöyle söylemişti.aşka inanmıyorum insanların ureyebilmeleri için uydurduklari bahane bence hakikaten ureyince geçiyor bazen katılmıyor degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…