Hani boşanıyordunuz? Aşk affeder desek barışacak mısınız? Aldatmayı affetmek zor aşk demek değildir, zira aldatmanın aşkla hiçbir ilgisi yoktur.
Aldatıldığını daha yeni öğrenmiş biri başkasının derdine düşmez diye düşündüm.Bence başka bir konudan bahsediyor gibi vatan şaşmaz filiz Aker aşkı yani öyle anladım :)
Aldatıldığını daha yeni öğrenmiş biri başkasının derdine düşmez diye düşündüm.
Devrelerim yandıAtalarımiz bu konularda zaten gerekli cevapları vermişler. Iki gönül bir olunca samanlık seyran olur ve damlaya damlaya göl olur. Evet aslında alakasiz gibi görunse de bu iki atasözü sizin sorularınızın cevabıdır.
Katil kim sorusunun cevabını bilmiyorum. Olay yeri incelemenin bulgularına bakmak lazım. Sevil Atasoy'un dediği gibi kusursuz cinayet yoktur. Illa o puşt katil kanıt bırakmıştır. Hüsnü komser el atarsa, Riza Baba kimin pislik oldugunu netlestirecektir.
Şevval sam şöyle söylemişti.aşka inanmıyorum insanların ureyebilmeleri için uydurduklari bahane bence hakikaten ureyince geçiyor bazen katılmıyor degilimAşk affeder mi? Zor olan aşk doģru olan mıdır? Hepimiz yaşamışızdır..Ulaşılması mümkün olmayan insanlara tutkuyu
.Peki,bu aşk öldurecek kadar kendini kaybetmek midir? Yeni yaşanan bir cinayet var..Herkesin dedektif kesildiği..Ihtimaller öne sürdüğü..sizce gercek katil kim? Sevdigini soyleyip yillarca birlikte olan,sonrasinda kendi hayatini kuran,mutluluga devam eden mi?cok uzucu bir konu ..Erkek terk ettiginde kadinin intikam dolu olacagini dusunemiyor belki de..Boyle asklarin ve sonuclarin hic yasanmamasi dilegiyle..
Açtığınız konuları biliyorum.Aldatıldınız,acı çekiyorsunuz.Adam size gururun varsa boşan dedi,boşanmaya karar vermiştiniz.Ama bence siz eşinizi affetmek ve devam etmek istiyorsunuz.Hayat sizin hayatınız hiç kimse size ne yapmanız gerektiğini söyleyemez.Sadece devam edeceksiniz gerçekleri gözardı etmemeniz gerektiğini düşünüyorum.Bence bir adam 5 sene boyunca başka bir kadınla olabiliyorsa size duyduğu aşk bitmiştir.Bir insan aynı anda 2 kişiyi sevemez ki heves olmadığı ortada.Terapistmişsiniz sanırım,eminim benden daha iyi biliyorsunuzdur herşeyi.Sadece devam etmeye karar verirseniz gerçekleri kabul edip böyle devam edin bence.Hakkınızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?