• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk affeder mi?

Cok zor durumdayim.ne yapacagimi bilemiyorum.cildirmak uzereyim..yazarak rahatlamak istiyorum.ama sanirm artik yazmayacagim..insanlar diger ozel konumla bu konuyu farkli algiliyorlar..tesekkur ederim

sanırım hepimiz anladık hangi cinayetten bahsettiğini.
ama o iş aşktan meşkten ibaret değil. çok ciddi miktarlarda para, borç alıp verme ilişkisi de dönüyor. ben para meselesi ile çok daha fazla alakalı olduğunu düşünüyorum.

kadın tanıştı, aşık oldu. adam kadının kendisine olan zaafını da göz önünde bulundurarak bu ilişkinin içine para meselesini soktu. başka kişileri de olayın içine katarak borsada kadının ciddi bir parası uçtu gitti. daha sonra adam kendisi için kadından borç para istedi. kadın ya eski sevgilisi ya da hatırlı bir arkadaşıydı, orası net değil. senelerce görüşmeye devam ettiler, kadın fazla iyi niyetli ve cömertti. parasını herkese yediren ama güvendiği kişilerden beklediğini alamayan biriydi, bunu fark edince psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. intihar girişimleri oldu, yapamadı, birileri kurtardı. hayat enerjisi bitmişti, kendini alkole vermişti. çevreye neşeli görünen ama içinde fırtınalar kopan biriydi. hatırlı dostuna verdiği parayı ve diğerlerine de yedirdiği paraları geri alamayınca bu duruma çok canı sıkıldı. işin içinde imkansız bir aşkın da olması onu iyice dibe çekti ve kendisine yapılanları -maddi ve manevi- hazmedemeyince kendi hayatına son verirken birilerinin de canını yakmak istedi. bu iş böyle olmamalıydı... belki de karşısındaki adam kadının sorunlarını fazla önemsemiyor gibi geliyordu gözüne. ve sonuç olarak planını devreye soktu. adamı kaldığı yere çağırdı, son bir kez konuşmak için çünkü ertesi gün yurt dışına gidecekti. bu para işi ne olacaktı? adam gayet rahat bir şekilde geldi, konuşmaya başladılar. sonra bu konuşma tatsızlaştı, belki aşk belki de para yüzünden... adam tam odadan çıkarken kadın planı devreye soktu, adamı kendince infaz etti. daha sonra bir veda mektubu yazıp kendi canına da kıydı üstelik polisin işini zorlaştırmak için telefonları da kapatarak.

geriye her şeyi konuşan bizler ve acılı aileler kaldı işte.

Back