Aşk acısı

Haklısınız. Ama elimde de deg ki

Gidene yol verenlere hayranim ende gidene yol verdim ama canima okuduktan sonra 2 yil gecmesine ragmen kafamda bitiremedim bununda bi yolu varmi sizce?

Ben izledim de neyi soruyorsun her kişi farklıdır yani durduk yere ayrılmışşsın ne bekliyorsun peşinde mi koşsun . O kadında bence ilk kendine çözüm bulsun yok arayacak dıyo sen naptın genelde erkeklerin aradıgı hal kendı ayrılır senin sevdıgını bılır öyle geri dönerler bu da aklında bulunsun.

Haklısınız. Ama elimde de deg ki
herşey sizin elinizde.farkinda degilsiniz.kimse vazgeçilmez değildir.deli gibi aşık olduğun adamı bazen aşık oldugun unutmak gerekir.çünkü bana göre aşk herseyi affetmez.askindan olsemde beni terkeden adami affedemem.bunun aşkla ilgisi yok.önceliklerle ilgisi var.benim icin gururum kendime saygim herseyden once gelir.kendime saygimi kayberdersem aşkım beni ayakta tutamaz.hayatınızın merkezi yapmayın karşıdakini.siz degerlisiniz bunu bilin.sizi birakan adamdan hayr gelmez.hayat boyu dönecek diye beklemek aşk adi altinda ezilmektense, aşksızda yasanir.unutursun merak etme neler unutuluyor.değerini bilecek seni simsiki tutacak bırakmayacak biriyle devam et hayat yoluna.yoksa hep yolda tek kalma korkusu yasarsin..

Şu mesajınız beni harbiden iyi etti. Evet çok haklısınız. Ben kendi degerimin farkındayım ve bu değeri onu affederek veya ona geri dönerek düşürmeyeceğim.

Gidene yol verenlere hayranim ende gidene yol verdim ama canima okuduktan sonra 2 yil gecmesine ragmen kafamda bitiremedim bununda bi yolu varmi sizce?
hayatınıza başka biri girmemistir ilgi odaginiz ordadir.aşk sevgi deyince doğal olarak maziye gidiyordur düşünceleriniz.kendinizi daha mutlu hissettirecek ortamlarda bulunursaniz daha çabuk anlatırsınız diye düşünüyorum.umarim karsiniza sizi gercekten mutlu edecek degerinizi bilecek biri cikar.o zaman aklınıza bile gelmez sanıyorum.benim düşüncelerim bunlar dediğim gibi tecrübeli değilim ama.fazla gururluyum sanırım.gururuma yediremedigim icin düşünememeye calisirdim sanirim.hayirlisi olsun hakkinizda yolunuz acik olsun..:)

Amin insallah mutlu edecek biri cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…