- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
O kaçmadı. Ben bitirdim. Ben bitti konuşması yaparken lafı değişmeye çalışıyordu.
Bitti deyip donmesini beklemek .

Iliskiler boyle yurumuyor. Nerden ogrendiysen yanlis ogrenmissin.

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kaçmadı. Ben bitirdim. Ben bitti konuşması yaparken lafı değişmeye çalışıyordu.
ama simdi konu farkli yere gitti.siz aşk açısına tavsiye degil.pisman olup geri donmesini istiyorsunuz.benim fikrimi sorarsaniz evet kendize daha cok bakin.saçınızida boyatin ama bunlari kendiniz icin yapin.geri dönecek mi diye beklemek umut etmek bana göre birsey değil.ben gidene yol veririm.arkasindanda kapıları yok ederimki dönecek yer bile bulamaz.hakkınızda hayırlısı olsun.ama sizi bırakan adami düşünerek zaman kaybetmeyin derim..
Yaşın 19
Bu kadar dert etme
Dönerse senindir dönmezse keyfi bilir![]()
Buraya iki gün takılıp açılan konuları okusan dert ettiğin şeyin çok saçma olduğunu görürsünÇok dert ediyorum. Ciddi anlamda neşem gitti
ama simdi konu farkli yere gitti.siz aşk açısına tavsiye degil.pisman olup geri donmesini istiyorsunuz.benim fikrimi sorarsaniz evet kendize daha cok bakin.saçınızida boyatin ama bunlari kendiniz icin yapin.geri dönecek mi diye beklemek umut etmek bana göre birsey değil.ben gidene yol veririm.arkasindanda kapıları yok ederimki dönecek yer bile bulamaz.hakkınızda hayırlısı olsun.ama sizi bırakan adami düşünerek zaman kaybetmeyin derim..
herşey sizin elinizde.farkinda degilsiniz.kimse vazgeçilmez değildir.deli gibi aşık olduğun adamı bazen aşık oldugun unutmak gerekir.çünkü bana göre aşk herseyi affetmez.askindan olsemde beni terkeden adami affedemem.bunun aşkla ilgisi yok.önceliklerle ilgisi var.benim icin gururum kendime saygim herseyden once gelir.kendime saygimi kayberdersem aşkım beni ayakta tutamaz.hayatınızın merkezi yapmayın karşıdakini.siz degerlisiniz bunu bilin.sizi birakan adamdan hayr gelmez.hayat boyu dönecek diye beklemek aşk adi altinda ezilmektense, aşksızda yasanir.unutursun merak etme neler unutuluyor.değerini bilecek seni simsiki tutacak bırakmayacak biriyle devam et hayat yoluna.yoksa hep yolda tek kalma korkusu yasarsin..Haklısınız. Ama elimde de deg ki
Gidene yol verenlere hayranim ende gidene yol verdim ama canima okuduktan sonra 2 yil gecmesine ragmen kafamda bitiremedim bununda bi yolu varmi sizce?
herşey sizin elinizde.farkinda degilsiniz.kimse vazgeçilmez değildir.deli gibi aşık olduğun adamı bazen aşık oldugun unutmak gerekir.çünkü bana göre aşk herseyi affetmez.askindan olsemde beni terkeden adami affedemem.bunun aşkla ilgisi yok.önceliklerle ilgisi var.benim icin gururum kendime saygim herseyden once gelir.kendime saygimi kayberdersem aşkım beni ayakta tutamaz.hayatınızın merkezi yapmayın karşıdakini.siz degerlisiniz bunu bilin.sizi birakan adamdan hayr gelmez.hayat boyu dönecek diye beklemek aşk adi altinda ezilmektense, aşksızda yasanir.unutursun merak etme neler unutuluyor.değerini bilecek seni simsiki tutacak bırakmayacak biriyle devam et hayat yoluna.yoksa hep yolda tek kalma korkusu yasarsin..
hayatınıza başka biri girmemistir ilgi odaginiz ordadir.aşk sevgi deyince doğal olarak maziye gidiyordur düşünceleriniz.kendinizi daha mutlu hissettirecek ortamlarda bulunursaniz daha çabuk anlatırsınız diye düşünüyorum.umarim karsiniza sizi gercekten mutlu edecek degerinizi bilecek biri cikar.o zaman aklınıza bile gelmez sanıyorum.benim düşüncelerim bunlar dediğim gibi tecrübeli değilim ama.fazla gururluyum sanırım.gururuma yediremedigim icin düşünememeye calisirdim sanirim.hayirlisi olsun hakkinizda yolunuz acik olsun..:)Gidene yol verenlere hayranim ende gidene yol verdim ama canima okuduktan sonra 2 yil gecmesine ragmen kafamda bitiremedim bununda bi yolu varmi sizce?
hayatınıza başka biri girmemistir ilgi odaginiz ordadir.aşk sevgi deyince doğal olarak maziye gidiyordur düşünceleriniz.kendinizi daha mutlu hissettirecek ortamlarda bulunursaniz daha çabuk anlatırsınız diye düşünüyorum.umarim karsiniza sizi gercekten mutlu edecek degerinizi bilecek biri cikar.o zaman aklınıza bile gelmez sanıyorum.benim düşüncelerim bunlar dediğim gibi tecrübeli değilim ama.fazla gururluyum sanırım.gururuma yediremedigim icin düşünememeye calisirdim sanirim.hayirlisi olsun hakkinizda yolunuz acik olsun..:)