• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk acısı

Asuyusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
148
44
28
27
Ilhan Uçkan okumuş ve cidden o kadını iyi anlamış olanınız varsa onlardan yardım istiyorum Lütfen.

Siz okumuşsunuz ama işe yaramamış. Konu yok, okuyan size neye göre yardım edecek? Yazdığınız ismi bilmeyen bir sürü insan vardır, ki ben ilk defa duydum netten bakım, Google da üste çıkarmak için reklam mı yapıyorsunuz nedir yani?

Son düzenleme:
Siz okumuşsunuz ama işe yaramamış. Ortada konu yok, okuyan size neye göre yardım edecek? Yazdığınız ismi bilmeyen bir sürü insan vardır ki ben ilk defa duydum netten bakım, Google da üste çıkarmak için reklam mı yapıyorsunuz nedir yani?

Reklam falan yapmıyorum. Konuyu söylerim eğer bu ayrılık işlerinde tecrübeliyseniz? ?

Kendisi "ilişki uzmanı"ymış.
Sen derdini anlat burada ki üyeler onu cebinden çıkarır. :KK66:

Eski Sevgilimi çok özledim. 36 gün önce ben sebepsiz yere kavga cikarttim ( kaybetme korkusu oluşsun sevgilimde diye) sonra da baktım harbi yollarimiz ayrılmış. Şimdi çok özlüyorum. Nasıl ne yapsam gerdi dönmesini sağlarım

Kendisi "ilişki uzmanı"ymış.
Sen derdini anlat burada ki üyeler onu cebinden çıkarır. :KK66:

Eski Sevgilimi çok özledim. 36 gün önce ben sebepsiz yere kavga cikarttim ( kaybetme korkusu oluşsun sevgilimde diye) sonra da baktım harbi yollarimiz ayrılmış. Şimdi çok özlüyorum. Nasıl ne yapsam gerdi dönmesini sağlarım

Blöf yapmak istemişsin ters tepmiş.
Niye böyle bir yola başvurdun ?

6 gun olsaydi donebilirdi 36 gun sonra donmez.

bir dönem tv de cok cikan bir kadındı.ilişkiler üzerine tavsiyelerde bulunuyordu.ayrılık konusunda tecrübeli değilim ama bence kitapla olmaz o işler.herkes ayrılığını kitaba göre yasayamaz.herkes farklıdır.uzuluyorsanizda üzülün , aglayin.eger o şekilde atlatacaksaniz rahatlayacaksaniz öyle yapin.yada tam tersi gezin tozun unutun.nasil hafifliyorsa sizde onu yapin.öyle unutun.ilhan uckan değilim ama nacizane benim tavsiyem bunlar..

Peki kendime daha faaliyet
bir dönem tv de cok cikan bir kadındı.ilişkiler üzerine tavsiyelerde bulunuyordu.ayrılık konusunda tecrübeli değilim ama bence kitapla olmaz o işler.herkes ayrılığını kitaba göre yasayamaz.herkes farklıdır.uzuluyorsanizda üzülün , aglayin.eger o şekilde atlatacaksaniz rahatlayacaksaniz öyle yapin.yada tam tersi gezin tozun unutun.nasil hafifliyorsa sizde onu yapin.öyle unutun.ilhan uckan değilim ama nacizane benim tavsiyem bunlar..[/QUOT

Kendime daha fazla bakim yapsam. Mesela saçlarımı boyatsam ve ona sokakta görünce hiç pas vermesem. Dönmeyi düşünmez mi

Peki kendime daha faaliyet
ama simdi konu farkli yere gitti.siz aşk açısına tavsiye degil.pisman olup geri donmesini istiyorsunuz.benim fikrimi sorarsaniz evet kendize daha cok bakin.saçınızida boyatin ama bunlari kendiniz icin yapin.geri dönecek mi diye beklemek umut etmek bana göre birsey değil.ben gidene yol veririm.arkasindanda kapıları yok ederimki dönecek yer bile bulamaz.hakkınızda hayırlısı olsun.ama sizi bırakan adami düşünerek zaman kaybetmeyin derim..

Back
X