- 22 Ekim 2016
- 35
- 1
- 30
- Konu Sahibi elifkubra546
Ben bir buçuk senedir hoşlandığım kişiye yazın yüzyüze gelme fırsatı vermediğinden faceden açıldım. Oda ona hiçbir saygısızlığım olmadığını, çok içten ve cana yakın olduğumu, iyi bir insan olduğumu ancak arkadaş kalacağımızı söylemişti. Duygusala bağlayıp o üzülmesin diye kabul etmiştim. Sonra hiç yüzyüze görüşmedik. Bana doğum günümde iyiki varsın iyiki tanımışım demişti. Umutlanmıştım. Hep ben uzun yazıyordum o isteksiz ve kısa cevap atıyordu. Aradan birkaç ay geçti. Arkadaş kalmamızın bana acı verdiğini ve gelecektede zarar vereceğini, onu unutamadığımı, acı çektiğimi, elimde olmadığını, beni anlamasını istediğimi uzunca yazdım ve biz arkadaş kalamayız yazdım. Oda lütfen sen böyle söyleyince ben üzülüyorum başkalarına bak sen benim arkadaşımsın dedi. Bende başkaları hislerimin önüne asla geçemez ben seni arkadaş değil, evleneceğim biri olarak görmeyi hayal ederdim dedim. Arkadaşlık bana acı veriyor anlayamazsın kolay şeyler yaşamadım umudu kesmek zorundayım tanıdığım için sağol deyip faceden engelleme nedenimi belirtip engelledim. Çok vicdan azabı çekiyorum. Kötü birşeymi yaptım? Arkadaş kalamazdım. İlerde sevgilisi olduğunda görmeye dayanamazdım. Sizce onun çokmu kalbini kırmışımdır? Üzülmüşmüdür? Ne yapacağım acı çekmemek için? Sizce onun gözünde çokmu alçalmışımdır?
Son düzenleme: