- 8 Şubat 2017
- 591
- 511
Arkadaşlar merhaba. Ben hamilelik için ilk önce sağlık ocağına gitmiştim. Orada Tsh 5.13 çıktı. Sağlık ocağındaki doktor yüksek bunu doktora gidince söyle ilaç başlarlar, dedi. 7 haftalıkken kadın doğum doktoruna gittim. Orada da Tsh 4.5 çıktı. Ben asistanla konuşmuştum. Ona tiroidimin yüksek olduğunu söyledim. O da bir şey gözükmüyor dedi. Doktorla konuşayım mı dedim gerek yok dedi. Ben de konuşmadım. 11 haftalıkken de kanamam oldu. Düşük riski yaşadım. 13+3de yani bugün doktoruma gittim ve tiroid meselesini söyledim. O şok oldu, asistana sinirlendi. Beni hemen dahiliyeye gönderdi. Dahiliye doktoru ilaç yazdı. 40 gün önce çıkmış bu sonuç nerdeydin bu zamana kadar filan, dedi.
Yaşadıklarımı anlattım ama benim size asıl anlatmak istediğim. Ben hamileliğimin ilk üç ayını yüksek tiroidle geçirmiş oldum. Şimdiden sonra tabii ki ilaçlarımı kullanacağım ama içimi bir korku saldı. Acaba bebeğime bir şey olmuş mudur? Zaten kanamam tam olarak bitmedi. Belki de bu tiroid yüksekliğinden oldu kanama da. O asistan da Allah’ından bulsun.
Benimle benzer durumda olanlar var mı. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Yaşadıklarımı anlattım ama benim size asıl anlatmak istediğim. Ben hamileliğimin ilk üç ayını yüksek tiroidle geçirmiş oldum. Şimdiden sonra tabii ki ilaçlarımı kullanacağım ama içimi bir korku saldı. Acaba bebeğime bir şey olmuş mudur? Zaten kanamam tam olarak bitmedi. Belki de bu tiroid yüksekliğinden oldu kanama da. O asistan da Allah’ından bulsun.
Benimle benzer durumda olanlar var mı. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.