• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı Yakışıklı Olduğu İçin Sınır Dışı Edilen Omar Borkan Al Gala!

ohooo takkeler, tesbihler havada uçuşuyor karşısı kalmadı artık :27:

üle geyikden banlanırsam hepiciğinizi yakarım :27:

daha çıkmadı 12den sonra çıkıyo
bence bakma iştahtan kesilirsin..
yanlış anlarmıyım hiç
herkesin kafasında hare var resmen:))

benim bildiğim bi fatmagül var onun da suçu neydi bilmiyorum :37:

valla o reklamı ben de görmedim hiç..konu dışından gitmek istemiyorum bu arkadaşımızı sınır dışı eden ülkeyi kınayarak yazışmalarıma son veriyorum..ayıp çocuğun kime ne zararı varmış !

Adamlar hakliymis KK'yi bu kadar karistirdigina gore ulkeyi ne kadar karistirirmis. Boylece analiz ettik ogrendik. Tamamen analiz amacliydi yorumlarimiz .

Sonuc: Sinirdisi edilmesi uygun goruldu. :46:

oy oy o takkeli beyaz gömlekli hali ne öyle:)Yerim ben o şirini...sanki bir musab:)..sanki bir imanlı kadının canını almaya gelen yakışıklı genç gibi görünen azrail:)..sanki bir yusuf:)oy takkelim benim.

Son düzenleme:
kıldan bahsettikçe kıllı adam reklamları çıkıyor üstte
şimdi fatmagülde kollarını kaldırarak gelir
en iyisi kaçayım ben

çok güldüm:9: o kadar merak edilmiş ki, bence de birazdan çıkar reklamı, hintli bence, ama adını fatmagül koymuşlar, kıllara diyecek laf yok zaten:9:

bundan Türkiye'de çok var kiii
dışarda görsek ıyyyy kıro deriz muhtemelen..

bknz: İsmail YK :27:

ama burdaki fotolarda havalı çıkmış :23:

sınır dışı edilsin edilsin türkiyeye gelsin ,türk erkekleri sıktı artık :D

tumblr_m87ay6nDBz1rd1mr6o1_500.jpg

tumblr_mluz44hBaP1spppqgo1_400.jpg

img_1350774467_663.jpg

7982256970_7936f46caa_z.jpg

001e44a69e58811309b87266b7da3eb1.png

tumblr_mi4g7mqi591rvxeiqo1_500.jpg

orkan1teaser3.jpg

1366858616-omar2.jpg

Pek yakışıklı değil ama madem kovuldu ülkesinden bir başka arap ülkesi olan Lübnan'a gitsin... Lübnan, Saad Ramadan ve Mrad Mouawad gibi iki yakışıklı erkek modeli barındırıyor:27:

Son düzenleme:
irkek dediğin kıllı olur , çukulata tenli olur . sen gel bizim oralara koçum biz sana sahip çıkarız :37::37::37:

kıllı eşittir kıro lafına bende sinir oluyorum bayanlarda evet bayan kırosu oluyor ama :D koreli erkeklerde hiç tüy müy yok bazıları kız ibi mesela johhny deep gibi bir karizmaya sahip olamazlar ne kadanb da yakışıklı olsalar :D
o değild ed ben beğenmedim bunları.Biz kıvanç tatlıtuğu idam edelim madem :D

Kendi ülkesine göre yakuşuklu olabilir amma hiç yüreğimi hoplatmadı...
so ji'nin endabı, hyun bin'in gülüşü, T.o.p ın o kalın kaşları olmadan asla hoplamaz bu yürek..

Bir insanın kıllı olması illa kro olduğu anlamına gelmiyor bu bakış açısı yüzünden kadından bakımlı erkekler doğdu ya manikür pedikür, kaş alma, lazer epilasyon kadınlardan çok erkekler merak saldı.

3 yıl önce yaptığın bu tespit vahimleserek devam ediyor

Bence yakışıklı ..güzellik anlayışımda renk farketmiyor benim ..saruşın da çok yakışıklı olabilir esmer biride ..bütün önemli ...estetik bir tipi var çocuğun ..ağzı burnu çok düzgün...

Yıllar önceki konuların bildirimi geliyor arada niyeyse.

Neyse, ülkesine göre fazla sanırım, "aşırı" değil ama iyi.
Kırmızı yastığa sarılan fotosu da çok itici geldi :KK53:

Back
X