• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı Yakışıklı Olduğu İçin Sınır Dışı Edilen Omar Borkan Al Gala!

woow...harikaa..Tam benim tipim..Gerçeği söylemek gerekirse bukadar yakışıklı birini nadir görüyoruz.Gözümüz şenlendi:).Evet bazı fotolarda sıradan gibi görünüyor ama yakından belli düzgün hatları..
Gelsin ben ona vatan olurum,garip kalmasın yavrucak:)

Arap erkekleri türk erkeklerinden yakışıklı gibi genelde..Türk erkekleri ecüş bücüş..Oyüzden olsa gerek çevremdeki kimseden elektrik alamıyorum..Hoş alsam da bana bakmaz ya.Aksilik bu ya.

Son düzenleme:
sınır dışı mı edilmiş bu zavallıcık,e bize gelse ya yazık :ssz:

tamamen duygusal üzüldüm çünkü :27:

Gözlerini çoğunluk gibi ben de çok beğendim.

12972_558940994116265_1460909076_n-copy.jpg

ben kendim de hormonluyum zaten,sıkıntı yok:9:

Ooo Asli askin gozun kordur. Simdi o killari gormuyorsun ama ileride sorun olacak :1:

:9:

okuturuz merak etme sen..
yeterki gönüller bir olsun:37:

Acaba haberi var mi. KK 'de konusuldugundan . Ne kulaklari cinliyordur simdi. Birimiz alip gidebiliriz :)

bu takkeyi de kadiş örmüş:27:

Kadis'in kesin bir baglantisi var . Biliyordum, Basimiza corap oruyor o:) Bakma oyle saf iyi niyetli olduguna :1:

o gelsin ben ona börekler bile açarım ama dediğim gibi benimkisi tamamen yardımsal bişey :46:

datlu çocuk Allah sahibisine bağışlasın :51:

Acaba haberi var mi. KK 'de konusuldugundan . Ne kulaklari cinliyordur simdi. Birimiz alip gidebiliriz :)

Kadis'in kesin bir baglantisi var . Biliyordum, Basimiza corap oruyor o:) Bakma oyle saf iyi niyetli olduguna :1:

kadesa anlatılmaz yaşanır zaten
şimdi çocuğa kolilerle seccade tespih yollamıştır
teşvik primi niyetine:)
bekar olan sensin al hayrını gör :)

Ooo Asli askin gozun kordur. Simdi o killari gormuyorsun ama ileride sorun olacak :1:

benim internetten görüştüğüm çocuk sütbeyaz ingiliz zaten, ama bende gerçekten hormonal sağlık problemi var tüy bakımından:ssz:

Back
X