• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı tüylenmem var..Bunun adet düzensizliğim ile ilgisi olabilir mi?

rica ederim ben hayıtı pco için kullanmıştım ve aynı zamanda zayıflamıştım 5 kilo kadar daha önce yasmin vs doğum haplarını kullanmadım bence bunu yap soğan kürüde etkili tüyler için kesinlikle lazer emzirme hamilelik gibi bi durum yoksa tek seansta kalın siyah tüyler bitiyor bende bi kaç aya başlıycam yoksa başa çıkılmıyo

cnm bende lazer düşündüm ama doktor 6 ay diane35 kullanman lazım ancak o zaman lazer yaptırabilirsin dedi..
pcolu olduğumuz için hormonları kontrol altına almadan lazer etkili olmayabilir maalesef...

arkadaşlar bendede pko vardı seneler önce 2004 yada 2005 de bunu tüylenmeyle doktora gittim ve doktor beni cerrahpaşa endokronoloji bölümüne sevk etti orda daha detaylı araştırma yapılıp dogru teşhiş konulacağını söylediler ve benim 2 senem sabah 5 te orda olmam la geçti nerdeyse her ay 3 4 gün ama sizlerin dediği gibi hiç doğum kontrol hapı kullanmadım tüylenme pko dan değilde erkeksi hormonların çok çalışmasından kaynaklanıyomuş ama tabi ucu pko ya çıkıyo ama bunun tedavisi doğum kontrol hapları değil kesinlikle size tavsiyem cerrahpaşaya gidip tam tahlillerinizi yaptırın bana 3 ilaç vermişlerdi adlarını hatırlamıyorum ama şeker ilaçlarıydı hatta kullandığım bi ilaç yan etki olarak kilo kaybı ve uyku yapıyodu o sıra ondan çok şikayetçiydim ama şuan inanınki hiç bişey kalmadı tüylenmede lazer sonrasında geçti zaten hormonlarınızda sorun var doğum kontrol hapları daha çok bozuyo hormonları çoğu doktor onunla tedavi etmeyi düşünüyo ama tedavi yöntemi asıl öyle değil ama nerden baksanız 2 sene tedavi görüceksiniz ilk başlarda her ay kontrole çağrıyolar sonrasında 3 ay ve 6 ay olarak kontrolleri uzatıyolar ama kesin çözüm alıcaksınız

arkadaşlar bendede pko vardı seneler önce 2004 yada 2005 de bunu tüylenmeyle doktora gittim ve doktor beni cerrahpaşa endokronoloji bölümüne sevk etti orda daha detaylı araştırma yapılıp dogru teşhiş konulacağını söylediler ve benim 2 senem sabah 5 te orda olmam la geçti nerdeyse her ay 3 4 gün ama sizlerin dediği gibi hiç doğum kontrol hapı kullanmadım tüylenme pko dan değilde erkeksi hormonların çok çalışmasından kaynaklanıyomuş ama tabi ucu pko ya çıkıyo ama bunun tedavisi doğum kontrol hapları değil kesinlikle size tavsiyem cerrahpaşaya gidip tam tahlillerinizi yaptırın bana 3 ilaç vermişlerdi adlarını hatırlamıyorum ama şeker ilaçlarıydı hatta kullandığım bi ilaç yan etki olarak kilo kaybı ve uyku yapıyodu o sıra ondan çok şikayetçiydim ama şuan inanınki hiç bişey kalmadı tüylenmede lazer sonrasında geçti zaten hormonlarınızda sorun var doğum kontrol hapları daha çok bozuyo hormonları çoğu doktor onunla tedavi etmeyi düşünüyo ama tedavi yöntemi asıl öyle değil ama nerden baksanız 2 sene tedavi görüceksiniz ilk başlarda her ay kontrole çağrıyolar sonrasında 3 ay ve 6 ay olarak kontrolleri uzatıyolar ama kesin çözüm alıcaksınız
merhabalar
cnm paylaşımın için teşekkür ederim..
şu an şikayetlerin azaldımı..
tüylenme ve adet düzensizliği devam ediyor mu..
lazeri cnm hangi bölgelere yaptırdın..
sakıncası yoksa paylaşır mısın..
bana yeni pko teşhisi kondu..diane35 adında kd ilacı verildi..
hormon testlerim normal çıktı..
endokrinoloji olarak cerrahpaşadan memnun kaldın mı..
çok soru sordum galiba..
:5:

ne demek canım tabiki sorucaksın o yazıyı yazmaktaki amacım yanlış yönlendirmeler olmaması için çünkü benide ilk başta yanlış yönlendirmeler sonucunda yanlış tedavi uygulandı başkasının yaşamasını istemiyorum şuan hiç bi şikayetim kalmadı tabi gene kontrolleri bırakmıyorum ne olur ne olmaz diye herşey yoluna girdi adetlerim günü gününe oluyo ve tüylenmemde kalmadı önce erkek bacagı gibi olan bacağımdan eser kalmadı tabi bunun içinde lazere gittim tüm vücut lazer yaptırdım arkadaşlar şuan benim gittiğim yere kuzenimde gidiyo ve benden daha az fiyat ödüyo ben o zamanlar çok ödemiştim nerdeyse onun bitene kadar bütün seans ödediğini ben tek seansta ödüyodum cerrahpaşadan evet memnun kaldım gördüğüm tedavi sonucunda bütün sıkıntımdan kurtulmuş oldum arkadaşlar size önerim kadın dogum haplarını kullanmadan önce araştırma hastanelerinde daha detaylı bi kontrole gitmeniz gerçekten umursanmıycak bi hastalık değil sonunda çocuk yapamıycak duruma bile getiriyo bu durum

Back