arkadaşlar bendede pko vardı seneler önce 2004 yada 2005 de bunu tüylenmeyle doktora gittim ve doktor beni cerrahpaşa endokronoloji bölümüne sevk etti orda daha detaylı araştırma yapılıp dogru teşhiş konulacağını söylediler ve benim 2 senem sabah 5 te orda olmam la geçti nerdeyse her ay 3 4 gün ama sizlerin dediği gibi hiç doğum kontrol hapı kullanmadım tüylenme pko dan değilde erkeksi hormonların çok çalışmasından kaynaklanıyomuş ama tabi ucu pko ya çıkıyo ama bunun tedavisi doğum kontrol hapları değil kesinlikle size tavsiyem cerrahpaşaya gidip tam tahlillerinizi yaptırın bana 3 ilaç vermişlerdi adlarını hatırlamıyorum ama şeker ilaçlarıydı hatta kullandığım bi ilaç yan etki olarak kilo kaybı ve uyku yapıyodu o sıra ondan çok şikayetçiydim ama şuan inanınki hiç bişey kalmadı tüylenmede lazer sonrasında geçti zaten hormonlarınızda sorun var doğum kontrol hapları daha çok bozuyo hormonları çoğu doktor onunla tedavi etmeyi düşünüyo ama tedavi yöntemi asıl öyle değil ama nerden baksanız 2 sene tedavi görüceksiniz ilk başlarda her ay kontrole çağrıyolar sonrasında 3 ay ve 6 ay olarak kontrolleri uzatıyolar ama kesin çözüm alıcaksınız