Aşırı tüylenme ve hormon testi!

merhana arkadaşlar..iki gün önce hormon testini yaptırdım tüm hormonlarım normal seviyeye yakınn ilaç vercekti aslında doktor ama fibrodenomum oldugundan kadın dogum ilaçları büyütürmüş..onun için ilaç alamıycam ..zatenn ilaç alsanda tüylerin dökülmez lazare yine gitmen gerekir dediii..bu arada sigorta lazeri karşılarmı diye sordumm sadece güldüü nerden çıkardın diyee..diyemedimki kadınlar kulübünde okumuştum diye :)

bende oLdumm adetin 3. günü 2 tüp kan aldılar biri farklı diğeri farklı sanırımmm. pazartesi de ultrasona giricem hormonum yüksek çıktı birde prolaktin. ultrasona girdikten sonra ilaçlara başlıcam :KK43:

birde şey duydum ilaçlar hem ağır qelıoymuş insana hemde ilacı bıraktıktan snra yine aynı kıllar çıkmaya devam ediyormuş :KK43: duydukça gidesim qelmıyo doktora walla

canım kesınlıkle doktora gıt horman tahlılını yaptır hormonlarda bı sorun varsa kı bu sorun hormonlardan kaynaklanıyo ılac tedavısıne baslarlar ılaclarını duzenlı kullan buyuk etkısı oluyo ılacların ılac kullanımından sonra lazer yaptırırsan bıde super oluyo :) ben ole yapıyorum:)lazer ılacları kullanmayınca bı ısı yaramıyo basta cıkmıyo ama 1-2 seans sonra yenıden her yerden kıl fıskırıyo :) sana tavsıyem bıran once gıtmelısın doktora. ınsallah bır an once kurtukursun bu dertten cok zor bıse:KK43:

Bu sorun bende de var.Bi ara fazlasıyla takmıştım :çok üzgünüm: bi bende mi böyle diye düşünüyordum.Ama benim durumumda olanları da görünce rahatlamaya başladım :)

Adetliyken her türlü kan testi yapıldı.Hem yumurtalıklara hemde böbrek üstü bezlerine ultrasonla bakıldı ama hiç bi hormon bozukluğu çıkmadı...
Doktor genetiktir dedi.Ama nasıl genetik oluyo anlamıyorum.. Anneannem,teyzelerim ve en önemlisi annem de tüy nedir bilmem,hepsinin teni kaymak gibi..Baba tarafımda öyle ve bu çok sinir bozucu senağlama

Peki çözümü yokmu bi hapı falan diye sorduğumda da lazer yaptırıcaksın memnun değilsen dedi doktor :1no2: ooffffff amaaaa

X