- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resimde ben göremedim canım ama.Arkadaşlar aşırı derecede silik bir çizgi görüyorum. Büyük ihtimal kimse göremeyecek bu çizgiyi hayali mi görüyorum? Fotoğraf yükledim bakar mısınız? Eşim de görebildi fakat psikolojik olabilir mi?
Evet az önce. Sol tarafta çok çok çok silik... ya da ben öyle görmek istiyorum.Resimde ben göremedim canım ama.
Bugünmü yaptın testi
Bilirim o duyguyu. Görmek istemek görememek hayal etmek.Evet az önce. Sol tarafta çok çok çok silik... ya da ben öyle görmek istiyorum.
Adetime 5 gün var. Bu erken gebelik testiydi. Onda çıkmayabilir. Bir de inanılmaz kasıklarım ağrıyorama başka marka alıp onunla da dene merak ettim. 5 lira falan zaten.
Bana da var gibi geldi adetiniz geçti mi erken gebelik testi mi yaptınız?Arkadaşlar aşırı derecede silik bir çizgi görüyorum. Büyük ihtimal kimse göremeyecek bu çizgiyi hayali mi görüyorum? Fotoğraf yükledim bakar mısınız? Eşim de görebildi fakat psikolojik olabilir mi?
Adetime beş gün var. Erken gebelik testi yaptım. İşte o yüzden heyecanlandım. Gün gün testteki çizgi daha belirir mi?Bana da var gibi geldi adetiniz geçti mi erken gebelik testi mi yaptınız?
Bende gordum var gibi sanki silik cizgi
Hadi hayirlisi canim gun gun takip et koyulasmasini.ondan sonra kan verAy çok heyecanlıyım şu an bilemezsiniz.![]()
Evet yarına kadar sabretsem miBilirim o duyguyu. Görmek istemek görememek hayal etmek.
Yenidenmi yapsan
Evet belirir yarın tekrar edin inşaallah vardır hakkınızda hayırlısı olsunAdetime beş gün var. Erken gebelik testi yaptım. İşte o yüzden heyecanlandım. Gün gün testteki çizgi daha belirir mi?
Hemen versem çıkmaz herhalde:)Hadi hayirlisi canim gun gun takip et koyulasmasini.ondan sonra kan ver
Cok dusuk cikar bu cizgiyle.bosuna canini sikarsin yani.bekle benceHemen versem çıkmaz herhalde:)
Kanda daha çabuk çıkar çünkü gebelik önce kanda belirir daha sonra idrara geçer o yüzden ki kan tahlili daha net sonuç verir. Bu arada çizgiyi bende gördüm hayırlısı olsunHemen versem çıkmaz herhalde:)