• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı silik çizgi

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.321
1.026
333
Arkadaşlar aşırı derecede silik bir çizgi görüyorum. Büyük ihtimal kimse göremeyecek bu çizgiyi hayali mi görüyorum? Fotoğraf yükledim bakar mısınız? Eşim de görebildi fakat psikolojik olabilir mi?

Eklentiler

• 730166AA-F84D-4D59-A7B9-F1803A7045C4.jpeg
    730166AA-F84D-4D59-A7B9-F1803A7045C4.jpeg
    21,3 KB · Görüntüleme: 434
Arkadaşlar aşırı derecede silik bir çizgi görüyorum. Büyük ihtimal kimse göremeyecek bu çizgiyi hayali mi görüyorum? Fotoğraf yükledim bakar mısınız? Eşim de görebildi fakat psikolojik olabilir mi?
Resimde ben göremedim canım ama.
Bugünmü yaptın testi

Bana da var gibi geldi adetiniz geçti mi erken gebelik testi mi yaptınız?

bende öyle yapmıştım o ay korunmamıştık işte. dayanamadım yani adete 4 gün vardı gittim test aldım yaptım. böyle var yok gibiydi. sonra bidaha aldım. resmen çıktı. kan vermeye gittim doktora hemen tabi adet günüm geçmediği için hcg çok düşük çıktı. doktor dedi kaç gün gecikti adetin utandım daha 2-3 var demeye 2 gün gecikti dedim. :D iki gün sonra tekrar gel yeniden ölçelim çok düşük normal değil dedi. öyle öyle 1 yaşında oğlum var. ama sen olumsuzu da düşün her zaman. ama testi bidaha yap burdan at.

Back