- 8 Ağustos 2015
- 31
- 4
- 30
-
- Konu Sahibi Atalay_basak
Babanızın yaşı büyük mü?Yani eskiden babalarla çocuklar arasında bayağı mesafe varmış.Belki babanız biz böyle gördük böyle devam ettiririz diye düşünüyordur.Ama zor durum tabii
Siz sohbet edin.Sırlarınızı anlatın.Tüm kız çocukları gibi babanıza kur yapın.Yavaş yavaş deneyin bu yolları.İlk adımı siz atınHayır yaşı 45
Çok denedim de beni mi sevmiyor nedir hep kisa keser muhabbet uzasin diye soru sorarim kisa kisa cevaplar verir niye boyle kiSiz sohbet edin.Sırlarınızı anlatın.Tüm kız çocukları gibi babanıza kur yapın.Yavaş yavaş deneyin bu yolları.İlk adımı siz atın
Haklısın aslında da ne bileyim kizlari öyle babalariyla samimi görünce istemsiz kiskaniyorumSevmiyor degil yapisi o.. Bazi babalar oyledir uzulmene gerek yok. Senden esirgemiyor sevip sayiyor sadece yapisi geregi fazla samimi olamiyor.. Ne babalar okuyoruz burda sukretmen lazim
Yaşından bana söylemedigi bi sey yüzünden değil cunku kendimi bildim bileli böyle onla alakasi yok ne zaman samimi olmak istesem sanki araya bi duvar koyuyorBabam eve geldiğinde kapıyı genelde ben açarım hoş geldin derim elindekileri alırım. Bazı konularda danışırım, bazen durduk yere elini öperim sarılırım filan sen de dene hemen olmaz ki zaten aramızda çok yaş farkı var ne onlar bizim gibi düşenebiliyo ne de biz onlar gibi belki size söylemediği bi sıkıntısı filan vardır bu yaşlarda ölüm korkusu işini sevmeme hep aynı şeyleri yapmaktan sıkılma filan oluyodur herhalde