Şampuan ve Saç Kremleri Aşırı kuru yıpranmış saça şampuan ve bakım önerisi olan?

Konsantreniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
1.466
501
123
30
kızlar merhaba saçlarım röfleli inanılmaz yıprandı. Uçları tiftik tiftik. Normalde de kuruydu ama şimdi korkunç oldu. Hangi şampuanı maskeyi vs ürünleri önerirsiniz?

Şampuan işini geçin. Güzel bakım yapmalısınız. Hamile olduğunuz için her ürün olmaz.
Organik hindistan cevizi yapı var, çeşitli markalar var. Benim memnun olduğum the life co markası. Saçınıza sürüp bekletebildiğiniz kadar bekletin. Bu ürün nem verir. Hatta yüzünüze, vücudunuza da sürebilirsiniz, yeniyor bile.

Çok yıpranmış haldeyse haftada 2 kere bunu yapın. Diyelim bulamadınız bu ürünü (Watsons satıyor gerçi), o zaman has zeytin yağına yumurta sarısı karıştırıp sürün.

Bir de yine zararsız içerikli serum alıp banyo sonrası kullanın (durulanmayan tür olsun).

Unutmayın ama çok yıpranmışsa uçlardan biraz kestirmek şart.

Soğuk preslenmiş hindistan cevizi yağı diyorum aktarlarda var necipefendiydi galiba markası 25 tl reklam gibi oldu
Saçına sürüp bikaç saat beklet kaç gün yumuşacık olur ve iyileştirme özelliğide var

Canım Mecitefendi ürünlerinin içeriğine dikkat et, hepsinde olmasa da bazılarında zararlı maddeler var bak.

The life co hindistan cevizi yagini siddetle tavsiye ediyorum :)) uclardan cok az kestir ki sacin canlansin nefes alsin sonrada hindistancevizi yagi ile bakim yap diplere dahil tum sacina uygula jelatinle sar saclarini uzerine havlu sar sicak tutsun daha iyi isler saclarina bu islemi ilk basta da haftada 3 kez yap ondan sonraki zamanlarda haftada 1 kez yapsan yeterli olur :))

Sampuan olarak da onarici tarzi sampuanlar kullabilirsin takviye olur en azindan :)

Hangi marka onarıcı şampuan? Hindistan cevizi yağını deniyeceğim bugün. Elidorlar nasıl kızlar sizce?
Valla canim ben pantene kullaniyorum tavsiye ederim.. İnsallah sana da iyi gelir elidor iyi hos guzel ama bi faydasi yokmus gibi geliyo bana bitek pembe renkli olani guzel oda saci yumusatmaktan baska bisi yapmiyo.. Pantene in bana gore onarici koruyucu bakim serisinin saci koruduguna inaniyorum gercekten bi dene sanada iyi gelir bel ki

Hmm aklımda olsun teşekkür ederim

Pantene alana kadar, Otacı alın, en azından içinde zararlı hiçbir madde yok.
Otaci da iyi seviyorum saclarimin arinmaya ihtiyaci oldugu zamanlarda kullaniyorum.. Asiri kuru yipranmis saca iyi gelicegini sanmiyorum cunku otacinin onarma, koruma gibi bi ozelligi yok saci iyi temizliyor arindiriyor hepsi bu uzun sureli kullanimda kuru saci daha bi kurutuyor.. Bitkisel sampuanlar kuru saca hele hele yipranmis saca hic iyi gelmiyor valla :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…