- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 30
- Konu Sahibi Konsantreniz
kızlar merhaba saçlarım röfleli inanılmaz yıprandı. Uçları tiftik tiftik. Normalde de kuruydu ama şimdi korkunç oldu. Hangi şampuanı maskeyi vs ürünleri önerirsiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Mecitefendi ürünlerinin içeriğine dikkat et, hepsinde olmasa da bazılarında zararlı maddeler var bak.Soğuk preslenmiş hindistan cevizi yağı diyorum aktarlarda var necipefendiydi galiba markası 25 tlreklam gibi oldu
Saçına sürüp bikaç saat beklet kaç gün yumuşacık olur ve iyileştirme özelliğide var
Yanlış yazmışım cemilefendiymişCanım Mecitefendi ürünlerinin içeriğine dikkat et, hepsinde olmasa da bazılarında zararlı maddeler var bak.
O dediğin markayı hiç bilmiyorum, ama diğeri için yazdıklarım kesin bilgi, yayalımYanlış yazmışım cemilefendiymişbaktım şimdi hindistan cevizinden soğuk pres olarak yüzde yüz üretilmiştir yazıyor canım
Hepsinin ismi birnirine benziyor efendiler topluluğuO dediğin markayı hiç bilmiyorum, ama diğeri için yazdıklarım kesin bilgi, yayalım![]()
Yok haşır neşir olmamak lazım efendi sıfatındakilerleHepsinin ismi birnirine benziyor efendiler topluluğu![]()
Valla canim ben pantene kullaniyorum tavsiye ederim.. İnsallah sana da iyi gelir elidor iyi hos guzel ama bi faydasi yokmus gibi geliyo bana bitek pembe renkli olani guzel oda saci yumusatmaktan baska bisi yapmiyo.. Pantene in bana gore onarici koruyucu bakim serisinin saci koruduguna inaniyorum gercekten bi dene sanada iyi gelir bel kiHangi marka onarıcı şampuan? Hindistan cevizi yağını deniyeceğim bugün.Elidorlar nasıl kızlar sizce?
Hmm aklımda olsun teşekkür ederimValla canim ben pantene kullaniyorum tavsiye ederim.. İnsallah sana da iyi gelir elidor iyi hos guzel ama bi faydasi yokmus gibi geliyo bana bitek pembe renkli olani guzel oda saci yumusatmaktan baska bisi yapmiyo.. Pantene in bana gore onarici koruyucu bakim serisinin saci koruduguna inaniyorum gercekten bi dene sanada iyi gelir bel ki![]()
Otaci da iyi seviyorum saclarimin arinmaya ihtiyaci oldugu zamanlarda kullaniyorum.. Asiri kuru yipranmis saca iyi gelicegini sanmiyorum cunku otacinin onarma, koruma gibi bi ozelligi yok saci iyi temizliyor arindiriyor hepsi bu uzun sureli kullanimda kuru saci daha bi kurutuyor.. Bitkisel sampuanlar kuru saca hele hele yipranmis saca hic iyi gelmiyor valla :/Pantene alana kadar, Otacı alın, en azından içinde zararlı hiçbir madde yok.