Aşırı kuru cilt/ atopik cilt ürünleri

Kızım için Linola krem kullanıyorum içeriği çok iyi araştırın özel doktoru önermişti.
Kendim ve gene kızım için coresatin krem kullanıyorum.200 ml koca tüp 2-3 aydır bende fiyatı da uygundu 30 tl falan. Ama çok iyi geldi. Benim ellerimde,bacaklarımda,diz kapaklarımda falan var :-) vardı yani:-)

Bir göz attımda ikisi de ciltte bariyer tabakası oluşturuyor. İkinci kremin ne çok çeşidi var. Ya çocuk küçükse organik alternatifler bakın bence. Yavruları liflemeye hiç gerek yok hakkaten; terlese bile kokmaz onlar.

Ben bioderma kullanıyorum atopik cilt güneş alerjili cilt suquat sorunu olan cilt kaşınma kuruma kızarma rüzgarda alezda alerji stres olunca kabarma hepsi bende malesef
Sanki Avene Bioderma'ya göre bir tık daha iyi gibi..içerik açısından. Denediniz mi?
Ben vücut için bebe kremini çok seviyoum. Bence öncelikle doğal sabun,lif yerine yumuşak sünger ve bebe yağı kullanarak nemlendirmeye çalış. Hatta has zeytinyağı bile olur
Eğer yine düzelmezse de doktorun önereceği tedavi edici ürünler kullan derim.
Çok haklısın canım. Bildiğin ninemizim ördüğü lifler yani... :KK70: Bakayım ben şu süngerlere de. Bebe dediğin marka di mi? Onun kremine de bakarım, ama bebe yağı bana göre değil, çok sakarım. Bir keresinde duşta düştüm o yağ ile hertarafı batırdığım için :)

Çok haklısın canım. Bildiğin ninemizim ördüğü lifler yani... :KK70: Bakayım ben şu süngerlere de. Bebe dediğin marka di mi? Onun kremine de bakarım, ama bebe yağı bana göre değil, çok sakarım. Bir keresinde duşta düştüm o yağ ile hertarafı batırdığım için :)
Marka değil canım,bildiğimiz bebek losyonları var ya ondan. En az zarar onda var diye yazdım. Bebek yağı da aynı şekilde.
Nasıl kaydın yahu,büyük başarı :KK48:

benim kızımda bu sorun vardı. daha 3 aylıkken başladı kızarıyor kaşınıyor. hep yırtıyordu kaşımaktanvücudunu.
3 tane doktora götürmüşümdür. en son bir doktor bu kremi önerdi biz çok memnun kaldık.
Bioderma Atoderm Preventive Nourishing Cream fiyatı 70 lerde tavsiye ederim.
Teşekkürler, hemen bakıyorum. Bebiş te temelli kurtulur bu dertten inşallah.
Şimdi ki çocuklarda ne çok duyuyoruz aynı sorunu. :KK43: Eskiden böyle şeyler olsaydı bu ürünlerde yoktu piyasada.
%100 saf shea butter, genel nemlendirme için çok iyi.

Marka değil canım,bildiğimiz bebek losyonları var ya ondan. En az zarar onda var diye yazdım. Bebek yağı da aynı şekilde.
Nasıl kaydın yahu,büyük başarı :KK48:

Küvetin yerini yağ içinde bırakınca çok zor olmadı :KK70: Aceleci ve sakar bir insanım

Küvetin yerini yağ içinde bırakınca çok zor olmadı :KK70: Aceleci ve sakar bir insanım
Kız küvette niye sürdün :) Kıyafetlerini al odana git orda sür.
Gerçi ben sapık gibi evin içinde dolaşmayı sevdiğim için önerimi uygular mısın bilmem :KK70:

Kız küvette niye sürdün :) Kıyafetlerini al odana git orda sür.
Gerçi ben sapık gibi evin içinde dolaşmayı sevdiğim için önerimi uygular mısın bilmem :KK70:
he he, yalnız yaşan biri olarak mekan benim de...işte önce banyoda süreyim dedim, baktım bu meret çok akışkan küvet en mantıklısı dedim, ee sıçratma derdi de olmayınca gerisi malum...Allah'tan kara kuru değilim de, yumuşak inişler yapıyorum genelde :KK70:
Havalarda ısınıyor, artık sen evde nasıl dolaşıyorsundur, hepimiz aç çok tahmin ediyoruz :KK48::KK53:

Bir göz attımda ikisi de ciltte bariyer tabakası oluşturuyor. İkinci kremin ne çok çeşidi var. Ya çocuk küçükse organik alternatifler bakın bence. Yavruları liflemeye hiç gerek yok hakkaten; terlese bile kokmaz onlar.

Sanki Avene Bioderma'ya göre bir tık daha iyi gibi..içerik açısından. Denediniz mi?

Denemedim çoğu krem alerji yapıyo bana biodermaya çocukken doktor tafsiyesiyle başlamıştım

X