AŞIRI KURALCI OLMAK

Bazı yorumlara çok uzuldum konu sahibi belliki çok üzülmüş vicdanını rahatlatmak için de konu acmis güzel şeyler duymak için güzel derken vicdanını rahatlatıcı şeyler duymak için keşke biraz daha olumlu ılımlı yaklasa bilsek konulara yargılamadan kirmadan tavsiyeler vere bilsek ama konu sahibi kardeşim de o beddua olmamış beddua ettin yine bir çocuk melek nasıl kıydın da öyle dedin Allah im senin çocuğuna da şifa versin insalah , belliki hasta ondan iştahsız merak etme 2 haftya toplar

Ya ne alakası var burası vicdan rahatlatma merkezi mi ? Çocuk hastaysa doktora götürsün . Allah o çocuğu bu kadına emanet etti . Öğlen 12 den sonra bir sonraki güne kadar çocuğa bir şey yedirmemiş siz olayı anlamadınız herhalde ? Aciz yardıma ihtiyacı olan bir çocuk olsanız anneniz size o kadar saat yemek vermese ne hissedersiniz kendinizi o çocuğun yerine koydunuz mu ?

inanki dun durup durup o cocugun aklima aciktim deyip uyanisi geldi cok kotu oldum. denecek laf yok Allah im guzel seylerle islah etsin Yarabbim konu sahibinide diyorum. derdim kimseyi suclamak degil ama konu cocuklar oldumu cok hassaslasiyorum. konu sahibi yok ayakta gezerek yedirmem yok öğünsuz yedirmem diyorda nihayetinde 3 yasinda bi yavru ya yesinde varsin ayakta gezerek yesin biraz buyudumu ogrenir. kuralcilik bu degil bu baska birsey.... reflu var demis onu anladik zaten ama cocukta aksam 8 gibi aciktim demis yenik dusmedim yedirmedim yazmis cocuk ac ya nasil uyusun garibim. biraz gec yatirirsin cocugu o zaman ama yedir. ille 9 da mi yatacak. reflu var diye iskence ceksin bu cocuk neyse...

Son düzenleme:
Benim kırmızı çizgilerimden birisi çocuk çok hassasım. Benim oğlumun düzeni var kurallarımız var evet ama bu olay her durumda geçerli olamaz ki . Örnek vereyim sabah kahvaltı yaptı ( biraz erken uyandık o yüzden erken yaptı 06:30 da uyandık 07:30 da kahvaltı yaptı) daha sonra meyve kuruyemiş yedi aradan kısa süre geçti ben ekmek tahin pekmez tereyağı yemek istiyorum diye dolaptan çıkarttı. O saatte birşey yeme saati değil aslında yerse öğlen çorba yemeyecek . Tamam dedim yedi yani ne yapayım önünden mi alayım? Çorba saati geldi yemek istemiyorum dedi tmm muz yer misin dedim yedi öğlen uykusu saati başladı. Şimdi kalkacak normalde yoğurt yerdi birde muz ara öğün diye şuan çorba yapacağım. Ne yapalım ölelim mi ? Yemek istemiyorsa da yemez zorla değil ya

valla ayni bak. bende inanki tam da senin anlattigin gibiyim 3 yas oglumla... kesinlikle haklisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…