Aşırı Kıskançlık ve Kuşku

Esinize karsi guvenszlik olck bsymi gecti aranzda sevgliykn vs

Esinize karsi guvenszlik olck bsymi gecti aranzda sevgliykn vs

Arkadaşlar çok sağolun ya okudukça mutllu oldum geçicidir diye.Allah'ım kimseyi şeytana uydurmasın kimsenin garantisi yok Allah korusun tabi ama eşim sağolsun kıskanmama vesile olacak şeyleri engeller bile. Ama işte fiziken kendimi eskisi gibi zayıf ve çok bakımlı göremeyince hemen kıyas yapıyorum güzel bayanlarla ve eşim de eşinin böyle olmasını istemez miydi diyorum saçmasapan fikirler üretiyorum.
Eşim hep der ki:Güzel bir bayan her erkek için dikkat çeker ama bak biz evlendik,toy zamanalrda değiliz, bunları aşacak yaşa geldik, ne gelip geçici biliyoruz.Çürüyecek bu beden zaten yaşlandıkça kalmayacak,bir ömür yanında yaşlanacak kocan var bak sana canını feda edecek biri.Sil kafandan bunları diyor.
Cidden üretiyorum resmen ben yaa

4 ay demeyin yaa nisan mayıs haziran 3 ay kaldı demek istiyorum :) Benimki tam tamına gününü doldurursa 15 temmuz dedi doktor ama kız bebekler erken doğarmış biraz, benim de erken olacak gibi geliyor yani haziran sonu temmuzun ilk bi kaç günü gibi. Seninkinin cinsiyeti ne tatlım?Nasıl gidiyor hamilelik.

tatlım maalesef bu duyguların bi kısmı bende de var içimde yaşıyorum ama gerçektende sanki gün geçtikçe büyüyor gibi...normalde bu kadar çok kıskanmamama rağmen şu an içten içe yiyorum kendimi.. dediğin gibi büyük ihtimal hamilelik hayırlısıyla bebişlerimizi doğuralım hiç bişeyimiz kalmayacak

İyi gidiyor çok şükür bi sıkıntımız yokmuş doktor öyle dedi :) benim bebiş erkek tahmini 20 temmuz ama büyük ihtimal bayramdan önce bebişime kavuşurum :)

Bende sebepsiz defresif haller de oluyor,aşırı duygusalım,çabuk sinirleniyorum,herşeyi kendime dert ediniyorum, alınganlaşıyorum.
Bebeğim varken bu duyguları hissetmekten dolayı suçluluk hissediyorum ona da yansıyor diye ama elimde değil.

Benim kızım dört aylık oldu..Aynı hisleri yaşadım ,defalarca ağladığımda oldu..Ama doğumdan sonra da geçmedi ..Vesvese mi kuruntu mu korku mu bilmiyorum ,sadece bastırmaya çalışıyorum bu duygularımı..

Belki de bilinçaltımıza yerleştirilen ''erkek, eşi hamile kaldığı dönemde aldatır,gözü dışarı kayar,çünkü kadın kilo alır vs vs''

Hamilelikten üzülmeyin. Annem kardeşime hamile iken (kardesimle aramda 12 yaş olduğu için hatırlıyorum o zamanlari) annemin kiskancliklar burdan uzaya yol olmuştu. Hatta hatırladığım bir sahne babam ayakkabılarını giyip evden çıkarken babamın telefonu çaldı kapandı kayıtlı olmayan bir numara, vay efendim sana kim çağrı atıyor diye evi barki yıktı babamda korkusundan ayakkabıları çıkarıp eve geri girdi rezil Olmasınlar apartmana diye meğer ariyan halammis yeni numarasindan ararken şarjı bitmiş kapanmış ama babamın tel ekran çoktan kirilmisti. Ay adama gün yüzü gostermedi son 6 ay ayol. vah.

Resmen kusur arar gibiyim,ben yokken pc.den uygunsuz sitelere bakar mı diye düşünüyıorum, hiç bir somut dayanağım yok ama çok bunaldım,öz benliğimi yitiricem artık
canıım burda okuyoruz ya çoğu şeyden etkileniyoruz. ben bazen BDV'yi okuyorum tüm yeni konuları falan öyle etkileniyorum ki bi bakıyorum gecesinde aldatmalı kavgalı kanlı bıçaklı bol entrikalı rüyalar ağlamalar falanlar filanlar üç sezonluk brezilya dizisi çıkar yani o derece

Pis şeytan,bırak yakamı
dua et canım bol bol. ben öyle yapıyorum. yapıcak başka bişey yok ; çünkü biliyorum ki aslında kendi kendime kurduğum şeyler tamamen hormonal ütopik senaryolar ortada fol yok yumurta yok tamamen kendi kuruntularım...

cnm benim kendimi rahatlatmak için yaptığım günlük şeylerden bahsedeyim belki seni de rahatlatır

* öncelikle gebelikle alakalı bir tehlike yoksa kısa yavaş yürüyüşler yapman. bu benim işime çok yaradı. eğer yürüyüş yapmassam o gün işten eve gittiğimde daha çok sıkılıyor ve kafama daha çok takacak bişiler buluyorum.
* biz gebeyiz ve bizlere göre de çok tatlı elbiseler var. maddi durumun elverdiği kadarıyla alışverişe çık. (bu yöntem normal zamanlarda da işe yarıyor )
* gebelikle ilgili yada normal kitaplar oku. ben şahsen kitap okurken dünyadan kopuyorum.
* eşine her zamanki sıcak kanlılığında ve samimiyetinle yaklaş. çünkü ne kadar olumsuz düşünürsen duygularını olumsuz yansıtırsın karşındaki insanlara.

daha da uzun bi liste var ama şimdilik bu kadar uygun oldukça yazarım sana sevgili hamişbayan

Yanlış düşünüyorsunuz. Hayatınızda bu kadar güzel olduğunuz ve olacağınız başka bir dönem yok. Ben de hamileyim, evet kilo da aldım. Ama kendimi hiç bu kadar güzel bulmamıştım :) Allah'ın bi kadına bahşedebileceği en büyük güzelliği yaşıyorsunuz. Emin olun eşiniz için de yeryüzünde sizden daha güzel bir kadın yok. Lütfen hamileliğin tadını çıkarın ve vücudunuzdaki değişimle gurur duyun :)

Çok sağolun arkadaşlar, evdeyken daha çok kuruyorum kafamdan gerçekten.Kur'an okuduğum zamanlar rahatlıyorum,hergün 20 -25 dakika yürüyüşüm var zaten o bana müthiş iyi geliyor. Zaten kıskandığımda eşimle paylaşıyorum içimde tutmuyorum o da sağolsun yardımcı oluyor bana, umarım geçer.Başka söylese abartıyorsun derdim yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…