Aşırı Kıskançlık ve Kuşku

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
Merhaba arkadaşlar, benim problemim çok bilindik,ve belki birçok kişide olan bir problem: Aşırı kıskançlık ve kuşku.

Bu son 2-3 aydır baş gösterdi ve bugünlerde tavan yapınca yazma gereği duydum.

Hepimiz sebepsiz kıskançlık ve güvensizliğin bir özgüven eksikliği, vesvese olduğunu biliriz.Ben de öyle. Ama hamilelikten midir bilmiyorum kontrol edemiyorum.Elimde olmadan ve bir sebep yokken eşimi aşırı kıskanıyorum ve acabalarla yaşamaya başladım bugünlerde.

İş ortamındaki bayanlardan (ki hiçbirini hiç görmedim,koskoca bir iş alanı,tek olan kapalı bir odada sekreteri vs gibi durumlar da yok,herkesin kalabalıkça çalıştığı büyük bir iş ortamı) bindiği servis aracındaki bayanlara ve kuzenine dek hep kıskançlık ve acabalar içerisindeyim.

Bunu nasıl yenebilirim?Hamilelikte biraz kilo aldım tabi,fiziken istediğim gibi topuklu ve zarif kıyafetler tercih edemiyorum.Bu da böyle hissettiriyor.C.nsel hayatımızda hamileliğime rağmen bir sıkıntı yok.Bana karşı istekli,ben de eşime karşı istekliyim.Beni beğendiğini,sevdiğini her zaman söyler.Sevgisini hep gösterir eşim.Fakat içimde birşeyler hiç durmadan beni itekliyor. Çok bunalıyorum,tavsiyelerinize ihtiyacım var.

hormonal gibi sizinki eğer normalde bu kadar değilseniz, kıskançlık gibi krize girdiğiniz zamanlar kendi kendinize ya sabır çekin

Kıskançlık var tabi ama bu kadar sebepsiz yere içim içimi yediği bir dönem olmamıştı.Halbuki nişanlıyken ve evliliğin ilk zamanları ne kadar rahattım.Hiç kıskanmadım eşimi ,güveniyordum kendimden bile fazla.Fakat son 3 aydır falan hele de son haftalarda berbatım. Zulmediyorum kendime ama deva bulamıyorum.

ben hamileyken rüyamda 9 ay boyunca kocamın beni aldattıgını görüp sürekli kocamla kavga ediyordum
hamilelikten kaynaklanıyor demekki

Sormayın ben de abuk subuk rüyalar görüyorum.Hamilelik dönemine has birşey mi tamamen acaba?

merak ettim
sizi tetikleyen bir olay oldu mu?
yani haklı olarak şüphelendiğiniz herhangi birşey, dikkatinizi çeken birşey vs?

Siz Angelina jolie olmalısınız
Anca brad pitt bu kadar kıskanılır

tum kadinlar esinizi begenmez merak etmeyin yani

Herkes benim eşimi beğenir gibi değil, başkasını daha güzel bulur mu endişesi.Tetikleyen birşey yok aslında,var desem günahına girerim.Resmen kusur arar gibiyim,ben yokken pc.den uygunsuz sitelere bakar mı diye düşünüyıorum, hiç bir somut dayanağım yok ama çok bunaldım,öz benliğimi yitiricem artık.

Benim teyzemde sizin gibiydi hamile iken.. eşini cok kıskanırdı sebebsiz yere tartışırlardı.. hiç bir neden yokken
Hormanlarınızın dengesi değiştiği için bu durumu yaşamanız cok cok normal
Ama bunları düşünmemeye çalışın eğer eşinize karşı içinizde size kuşku yaratacak bir tavrı olmadıysa..
Kendinize ugraşlar bulun eşim beni cok seviyor diye telkinlerde bulunun eminim iyi gelecektir
Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah..

İnşallah öyledir yoksa ben bile bu halimden nefret ediyorum artık.

Paranoyak deli oldum resmen Bu dönem hayırlısıyla geçse de bebeğimle ve eşimle huzurla ,iç huzurumla devam etsem.En kötü günüm böyle olsun diyorum tabi öte yandan.

Pis şeytan,bırak yakamı

evliliğimin ilk yıllarında hamileliğim dahil olmak üzere eşimi hiç kıskanmadım. taki eşimle telefonda konuşuyorduk hoşçakal deyip kapattık fakat o kapatmamış ve yanında ki arkdaşı ile konuşmaya başladı face te dolu kız var ohooo evli olmayacan dolu teklif geliyor valla fln dedi arkadaşına

beynimden vurulmuşa döndüm o günden sonra her hareketi konuşmasını irdelerim telini karıştırırım. eşime fazla bell, etmemeye çalışsamda o da farkında sanırım :/

Aynen bencede şeytan boş sana bol weswese werio sen hamişsin et duanı bu hisler kalbinden aklından uçup gitsin

Aynı gün de doğum yapıyoruz Allahın izniyle
Ve evet kesinlikle hamilelikten kaynaklanıyor emin olun zira aynı duygular içerisindeyim :)
Kuşku vs değil sadece saçma sapan aşırı kıskançlıklar oluyor ve sonradan kendi kendime gülüyorum hatta eşime bile söylüyorum doğurunca hepsi geçecek bu günlerin tadını çıkar diye Çünkü hiiç kıskanmazdım aklıma bile gelmezdi gece rüyalarımda görüyorum artık her gece kabus gibi :) sinirden ölüyorum ama yapacak bişey yok az kaldı az 4 ay sonra rahatız :)

Kıskanclık cogu kiside olan bir durum.Bu günlerde tavan yapmasıysa hamilelikten cok yüksek bir ihtimalle.Bu kıskanclıgın nedenleride dediginiz gibi özgüven eksikligi.Önce bir özgüveninizi toplayın.Eminim ki çok güzel bir kadınsınız.Hamile kadınlar da ayrı bir güzel oluyor bence cidden erkek olsam hamile karımı o dönemlerde bi ayrı severim.Dogal cok hos Zaten bence yine hamilelikten olan bir durum da su ki siz suan kendinizi gördügünüzden cok daha güzelsiniz.Hele birde düsünün ona bir evlat verdiginizde zaten güzel olan evliliginiz cok daha güzel olacak.Zaten hep sevgisini gösterirmis esiniz.Hic kıskanmanıza gerek yoktur bence.Sevgisini sık sık gösteren erkekler nadir bulunur.Eminim aklı hep sizde ve cocugunuzdadır

Seni cok iyi anliyorum cunku bende yasadim.benim sadece hamilelikte degil nisanlandigimiz zamandan beridir vardi ama esimin samimi guzel duygulari ve sabri sayesinde astik sayilir.arada patlak veriyo okadarcikta olur.esim beni adi gibi taniyor onu nasil sevdigini ve kiskandigimi ona gore disi sinekten bile kacar oldu okadar dikkat ediyor yani incinmememe.bence sen bu konuyu esine ac bak seni cok rahatlaticak cunku seni seviyormus ve somut birsey yok.vesveseden ibaret.kocana ac konuyu ve icin rahat bir nefes alsin...ahh ahh seni cok iyi anliyorum.bende kendimden sogumustum bir zamanlar

Kiskanclik deyinde gozumun onunden okadar anim gectiki...diyorum.baska bi adam olsaydi beni birakmisti coktan bukadarda olmaz diye ama esimin sevgisinden ve sadakatinden eminim.bana o guveni verdi zamanla.o senin bakislarindan anliyordur kiskandigin ani belliet sana yardimci olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…