Aşırı kansızsın dedi doktor ne yapmalıyım

hzeldlara

hazel dilaranın annesi
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
480
264
41
Arkadaşlar kan ilacı kullanmama ramen değerlerimin çok düşük olduğunu söyledi doktor. İlacı ikiye çıkardı. Bunun dışında yapabileceğim bir şey var mı aşırı çarpıntım oluyo çok kötü hissediyorum:)

Sabah ac karnina cekirdekli siyah uzum cok iyi diyorlar.
Bir de ciger, ama hamile oldugunuz icin doktorunuza danisin.

pekmez+kuru üzüm+pestil+fındık

ee daha ne diyeyim

allah şifalar versin.

Hazel Dilara için annesi
Bi de aşırı demir eksikliği durumunda yani sınırın filan altında olanlara iğne şeklinde veriyorlar daha çabuk etki etsin diye galiba
Doktor ona gerek görmedi demek ki

Etin yanina asla yogurt yemeyin. Bol limonlu salata falan yiyin. Sabahlari yumurta haslayin ustune limkn sikin yanina da portakal suyu sikin icin. Ac karnina da keci boynuzu pekmezi yerseniz bir yemek kasigi kadar bi aya duzeltirsiniz hatta iki uc gune etkisini gosteriyo. Benim de degerlerim yerlerdeydi bu sekilde toparladim

pekmez(özeelilikle harnup yada keçiboynuzu),kuru üzüm,baklagil,mercimek çorbası,ayrıca üzüm çekirdegi tozu var aktarlardan alabilirsin.Benim baya bir düşüktü.Beslenmeye çok önem vermelisin.Ayrıca ilaçları düzenli kullan.Ben bir serum almıstım bir hafta boyunca demir baglamayı düşürüyodu bu sayedede kan degerlerin 1 yada 2 yükselebiliyor doktora danışabilirisn.

ciger kirmizi et ve diger et turleri yumurta yesil mercimek bir de bunlarla c vitaminli portakal mandalina yersen cabuk kan yapar pekmez de yapar tabi ama digerleri daha cok kan yapar demisti doktor

İlacı ihmal etme bi de kuru üzümün çok faydasını duydum
Burda yazılanların hepsini birer gün denesen bişeycik kalmaz bence

Siyah kuru üzüm ye. Erzincan cimin üzümü var onun kurusundan al ye. Bende de vardı bir sonra ki tahlile gittiğim de doktorum çok iyi dedi sadece onu yedim ve keçiboynuzu pekmezi içtim ama marifet o üzümde eminim yani. Bir sürü faydası var zaten internetten bakın görürsünüz

Oğlumu doğurduktan sonra bende de oldu doktor nasıl ayakda duruyorsun dedi Bende duramıyorum ondan geldim zati dedim kızdı bana iğne verdi 10 tane 100 küçük şişede verdi acayip bişey hergün üç tane iyi geldi ben öle onu ye bunu ye yemem ilaç varsa ver içim ne kötü dimi Ama çekirdekli kuru kara üzüm canım tv de dinlemişdim saraçoğlundanGeçmiş olsun

bol kirmizi et tuket.. kirmizi etin yaninda sut urunu tuketme.. c vitamimi demir emilimini arttirir. Limonlu bir salata yiyebilirsin etin yanina.. haftada bir kere ciger tuketebilirsin.. fazlasi hamilelikte onerilmiyor..

Kan ilacindan iki saat once ya da sonra sut urunu, cay, kahve alma..

Ço
çok sağol canım kan ilacı iğrenç birşey. Yavrular için katlanıyoz mecburen.

bezelye, yeşil mercimek, kara dut, tahin-pekmez, bulgur, üzüm bunlar da kan deposu besinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…