• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşırı ilgi...

ipekben375

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
321
375
18
44
ben birşeyle ilgilenirken, yani focus olmuşken.... mesela tv seyrederken, yemek yaprken, buraya laf yetiştiriken ki daha yeni üyeyim :) vs.... sevgilim sürekli benimle ilgilenmiyorsun diye trip atıyor ve gelip sırnaşıyor....
ama bana fenalık geliyor...
sonra beni hiç özlememişsin diyor... sanki 20 yıldır aynı evde yaşayan biz değiliz...
sonra olay büyüyor ve ben ilgilenmek istemediğim için olay büyüyor....
aslında bu çok sık oluyor....
bunaldım....

var mı benim gibisi....

ben birşeyle ilgilenirken, yani focus olmuşken.... mesela tv seyrederken, yemek yaprken, buraya laf yetiştiriken ki daha yeni üyeyim :) vs.... sevgilim sürekli benimle ilgilenmiyorsun diye trip atıyor ve gelip sırnaşıyor....
ama bana fenalık geliyor...
sonra beni hiç özlememişsin diyor... sanki 20 yıldır aynı evde yaşayan biz değiliz...
sonra olay büyüyor ve ben ilgilenmek istemediğim için olay büyüyor....
aslında bu çok sık oluyor....
bunaldım....

var mı benim gibisi....
Tamamen sevgilinizden bunalmış olabilir misiniz ?
Bana öyle geldi.

Bazen oluyor ama sorun haline gelecek kadar degil bizde. Bende bazen biseye cok dikkatimi vermissem esimde tam ozaman gelip dibime dibime girip sirnasinca sinirim tavan oluyor sonrada bana kiziyor :KK70: Ama bu surekli olan bisey degil.
Bu surekli oluyorsa ve sorun haline geldiyse muhtemelen sen surekli baska seylerle ugrasiyorsundur. Gercekten farketmeden ilgisiz birakmis olabilir misin?

Yarım saat ilgilenmesem bugün hiç sarilmadin yanıma gelmedin diye trip atar sanırım senin durumda boyle,blcok deli olduğum anlar oldu ama hiç belli etmedim :D

bizde 4 mevsim değil, 44 mevsim yaşanıyor artıkk...
2 dk kavga edip, dk sonra ben sensiz yaşayamam diyenlerdeniz...

öz eleştiri yapmak gerekirse yüz göz olan bir çift işte :)

varmı başka merak ettiğin :)

itinayla cevap verilir :)
:) evlilik neden yok. bu da merak uyandirmiyor degil:))) cevaplamak zorunda da degilsin tabi

canım resmi olarak evliyiz zaten... evli değil, sevgili olduğumuz için böyle olduk biz...
evli olsak.. rutine bağlardı bence ilişki... :)
Ben var anlamamak:confused:
ama bizdedir aynı durum mevcut, genel olarak sevmiyorlar bence ilginin başka tarafa kaymasını:KK51:

Bazen oluyor ama sorun haline gelecek kadar degil bizde. Bende bazen biseye cok dikkatimi vermissem esimde tam ozaman gelip dibime dibime girip sirnasinca sinirim tavan oluyor sonrada bana kiziyor :KK70: Ama bu surekli olan bisey degil.
Bu surekli oluyorsa ve sorun haline geldiyse muhtemelen sen surekli baska seylerle ugrasiyorsundur. Gercekten farketmeden ilgisiz birakmis olabilir misin?

:) yok yaaa.... valla billa öyle ilgisiz bırakmıyorum... :)

Back