aşırı idrar yapma

Acaba şeker sorunuz nu var

Aa ilac kesmesi lazim enfeksyion yenileniormu yok olmuormu ki acaba tahlil yaptrdiniz mi idrar kültür vs
Evet yaptırdım en sık yaptırdığım tahlil hatta ilaç kullandığım süre normal ilaç bitince yeniden başlıyor maalesef kistler var 3 tane en son doktor kistler tetikliyor demişti belki de o yüzden

Benim sistitten oluyor.Bazen tuvaletimi tuttugumda yada ayagımı üsüttügümde oluo.kiraz yastıgı kullanıyorum ozaman ve antibiyotik kullanıyorum.cok sinir bi durum ya bazen hic wcden cıkamıyorum işe bile gidemeyecek hale geliyorum.Tahlillerde bisey cıkmıyor.evlendim evleneli cekiyorum.bekarken ne rahattım hicbir hastalıgım yoktu.kadın olmak ne zor ya!

Evet yaptırdım en sık yaptırdığım tahlil hatta ilaç kullandığım süre normal ilaç bitince yeniden başlıyor maalesef kistler var 3 tane en son doktor kistler tetikliyor demişti belki de o yüzden
Eee ozmn kistleri yok etmek icin kadin dogumdan ilac yazdirmalisin bilmiordum tetikledigini

Kullanıyorum zaten Doğum kontrol hapı kullanıyorum kistler için çaplarını büyümesini engelliyor bi gidiyorum kontrole yok olmuş bi gidiyorum yeniden çıkıyor
Haydaaa kist kontrolu yaptircaksin demmekki surekli bakalm nolck son durum.ama yeniden çıkması surekli dpgun kontorl hapimi kullancaksin birde oda var.yeniden cikiyorsa kökünden hal olmuor olay doktora Danış bakalm ya kökünden yokmu bu kdr surekli cikiyor surekli rhatasz edicek seni caplsri buyumuyor tmmda yenilenior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…