- 26 Eylül 2017
- 469
- 37
- 48
- 32
- Konu Sahibi gulsahmadan
-
Bendede var uykuyya dalana kadr sorun ztn piskolojik oldugunu düşünmeye basladim aklima gelmeyince sorun yok ama gelince habire wc ye cikiorm asiri aktif mesanemi diodum ama piskolojk glb seninde olwe olabilir mi ki gec yaziorm buraya amaBende de senelerdir aynı problem var, gece çok sık kalkmıyorum ama yatağa girdiğimde uykuya dalan kadar kalkıyorum. Wc den çıkıp yatağa girip, kafamı yastığa koymadan defalarca kalktığım oluyor. Benimki pirinçten değil. Sistit olabileceğini düşünüp doktora gitmiştim. İdrar tahlili de bir. Şey çıkmadı. Zaten yanma gibi rahatsız eden bir şey de yoktu. Birkaç ay önce internetten araştırdım. Aşırı aktif mesane sendromu diye bir. Şey varmış. Mesanesi küçük olanlarda oluyormuş genelde. Bunun belirtilerinin neredeyse hepsi benimkiyle aynı. Şu an hasta bakıyorum, bu yüzden çıkamıyorum. Ama ilk fırsatta doktora tekrar gideceğim emin olmak için. Sizinki de bundan olabilir. Ama yine de bir üroloğa gidip baktırmanızda fayda var. Burdan sadece fikir alabilirsiniz. Kesin tanı yerine geçmez. Teşhisi doktor belirtirse daha iyi ve sağlıklı olur.
Yok yaptirdim birsey cikmadi o yuzden yazdim piskolojikmidir die doktor beni gonderdi aksam birsey yeme su icme dedi bosu bosuna gittimSistit olabilirsiniz bence idrar tahlili yaptırın böbreklerde de sorun olabilir
Detaylı ultrason ile bakılması gerek li benceYok yaptirdim birsey cikmadi o yuzden yazdim piskolojikmidir die doktor beni gonderdi aksam birsey yeme su icme dedi bosu bosuna gittim
Yok ya bende baktirdim bende tahlillerin hepsini yaptirmistm ne o komple yapin dedm birseu cikmadi ya sonra idrar tahlillleri vs yapildi doktora sorsm baska birseye gerek vsrmi die gerek yok dedi sadece gece 9 dan snra sivi tüketme fln dedi.ama birsey fark ettm aklima gelmeyince bastirmior cisim gelince 15 dk bur cikiorum mesela su siralar yok cisim gece yatarken oluyordu bu suan bu sıkıntı yok ama daha dune kdr oluyordu aklima getirince gelior gelmeyince uykuya dalinca olmuor değişik deilmi bu durum hastalik var sandim yokmus cok degisigimBen diyabet hastasıyım pirinç patates yani nişastalı gıdalar yedikçe kan şekerim yükselir sürekli wc ye giderim ağız kuruluğu ve bol su içme var mı acaba sizde bence sabah aç karnına kan şekerinizi ölçtürün.
Evet değişikmiş sizinki psikoljik sanırım.Yok ya bende baktirdim bende tahlillerin hepsini yaptirmistm ne o komple yapin dedm birseu cikmadi ya sonra idrar tahlillleri vs yapildi doktora sorsm baska birseye gerek vsrmi die gerek yok dedi sadece gece 9 dan snra sivi tüketme fln dedi.ama birsey fark ettm aklima gelmeyince bastirmior cisim gelince 15 dk bur cikiorum mesela su siralar yok cisim gece yatarken oluyordu bu suan bu sıkıntı yok ama daha dune kdr oluyordu aklima getirince gelior gelmeyince uykuya dalinca olmuor değişik deilmi bu durum hastalik var sandim yokmus cok degisigim
Ilk defa kendimde boyle birsey goruorm kendimde sizinki diyabetden dolayiydi deilmi sebze agirlikli aaa sey yap sbhlari ilik su icine yarim limon sık ic onu idrari rahat sokerse rahatlarsin ac karnina benim bsrdahim 500ml ama sen normal bardaga daha az skabilirsin asiri ekşi olmasin die odaa.bu tarz kimin tarzi c vitamini seyler hem diyabete de iyi gelir die tahmin ediormEvet değişikmiş sizinki psikoljik sanırım.
Limonda çok şeker olduğu için fazla tüketemiyorum.Ilk defa kendimde boyle birsey goruorm kendimde sizinki diyabetden dolayiydi deilmi sebze agirlikli aaa sey yap sbhlari ilik su icine yarim limon sık ic onu idrari rahat sokerse rahatlarsin ac karnina benim bsrdahim 500ml ama sen normal bardaga daha az skabilirsin asiri ekşi olmasin die odaa.bu tarz kimin tarzi c vitamini seyler hem diyabete de iyi gelir die tahmin ediorm
Aaaa seker mi var limonsa vala blmiordum domtor ne dedi peki ilacmi verdi yoksa sebze ağırlıkli mi beslen dediLimonda çok şeker olduğu için fazla tüketemiyorum.
Evet çok şeker var limonda ilaç kullanıyorum 2 yıldır yediklerime dikkat ediyorum kullandığım ilaçlar iştahımı kapatıp kilo verdiriyor her şey yiyorum ama azar azar 6 öğün besleniyorum alıştım artık çok şükür Rabbim dermansız hastalık vermesin.[QUOTE="Irenasun, post: 59502376, member: 8
Aaaa seker mi var limonsa vala blmiordum domtor ne dedi peki ilacmi verdi yoksa sebze ağırlıkli mi beslen dedi
Amin ..Cok gecmis olsun düzenli kontrollerini yaptir her ay yinede Allah hastalik vermesin daha beterinden korusunEvet çok şeker var limonda ilaç kullanıyorum 2 yıldır yediklerime dikkat ediyorum kullandığım ilaçlar iştahımı kapatıp kilo verdiriyor her şey yiyorum ama azar azar 6 öğün besleniyorum alıştım artık çok şükür Rabbim dermansız hastalık vermesin.
Aa ilac kesmesi lazim enfeksyion yenileniormu yok olmuormu ki acaba tahlil yaptrdiniz mi idrar kültür vsBende de aynı sorun var sık idrar yapma ben bi çok kez gittim doktora her seferinde idrar yolu enfeksiyonu diyor ilaç veriyo ilaç kullanırken normale dönüyor biraz ama ilaç bitince yeniden sıklaşıyor malesef.
ayni ben agiz kurulugu ve princBen diyabet hastasıyım pirinç patates yani nişastalı gıdalar yedikçe kan şekerim yükselir sürekli wc ye giderim ağız kuruluğu ve bol su içme var mı acaba sizde bence sabah aç karnına kan şekerinizi ölçtürün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?