Aşırı halsizlik

Kas romatizması galiba adından emin değilim. Yorgun uyanma, halsizlik vb belirtileri var.
Vitaminlere rağmen düzelmezse bence guatr ve kas romatizmasına baktırın. Onlarda da sıkıntı yoksa psikiyatre gidebilirsiniz. Sizi bir ilaçla dipçik gibi yapar:)

Merhaba; arkadaşlar da belirtmiş aynı süreçten ben de geçmiştim. D vitamini bu hususta önemli.
Tiroit hormonları ve de bir kas durumuna bakılırsa da olur.
Bazen ruhen insan çöker, bolca dua edin. Bakın ne güzel bir evladınız var, büyük sağlık sorununuz yok, yaşıyorsunuz Allah sonsuz nimet vermiş.
Dışarı çıkmaya ve hareket etmeye çalışın kendi kendinizi motive edin.
Bir insan 10 dk boyunca sürekli çok kötüyüm/çok yorgunum/çok mutsuzum desin, kesinlikle 15.dk da kendini yatağa atıyor.
Bazen dışardan söylenmesi kolay gibi gelir ama lütfen deneyin, ayrıca bir süre sevdiğiniz şeyleri de yiyin. Artık nasıl mutlu olacaksanız onu yapın.

Merhabalar ,uzun zamandır aşırı halsizlik ,sürekli uyuklama halim var .1,5 aydır B12 tedavisi uygulanıyor ama ne bir yükselme var nede bende bir değişme ...Evden cikasim yok yemin ediyorum çocuğum olmasa yataktan çıkmam sanirim o kadar vahim haldeyim .
Psikolojik mi bilmiyorum bir bıkkınlık halı var uzerimde son birkaç ay o uzuldugum durumlar oldu ama bu yorgunluk isi 1,5 aydır var son 10 gündür aşırı arttı.
Sormak istediğim ilaç tavsiyesi değil ama böyle bir durumda olup kullandığınız takviyeler var mı ? Yani bitkisel olur ,bitki çayı olur ,kuru meyve vs olur doğal bir takviye alıp memnun kalan var mı ilacimls birlikte devam edebilecegim? Yemin ediyorum sanki sabaha kadar dayak yemiş gibi pert halde kalkıyorum

:uykucu:beenn aynı durumdayım bide 2 çocukla biri 7 yaş diğeri 13 aylık artık sürekli oturduğum yerde yaşlılar gibi Bi pinekliyorum kollarım vücudum uyuşuk gibi hiç güç yok gitmedim henüz hastaneye ona bile üşeniyorum halim yok 🤦‍♀️

İnsülin direncim çıktığı için önceliği ona verdi Dr şuan üstümden kamyon geçmiş gibi jalkmiyorum ama çok çabuk yoruluyorum maalesef :/
Gecmis olsun, acil sifalar dilerim, Allah daha iyi etsin.
Bende halsizlik cok sık olur da yanı sıra da mutsuzluk filan. Kan tahlili yaptirinca hep bir seylerim eksik çıkar. Şimdi de D vitamini cok düşük çıktı, hem damla kullaniyorum hem gunesleniyorum. Ayakta durmama, yurumeme, güçlenmeme biraz katkisi oldu şükür. Ama sekerle veya sicakla bir sikintim var onu çözmeye calisacam bir de. Dahiliyeye, alerji poliklinigine gitmem gerek fakat zırt pırt hastaneye gitmek canımı sıkıyor, bunaldim artık. Allah yardimcimiz olsun arkadasim.

Gecmis olsun, acil sifalar dilerim, Allah daha iyi etsin.
Bende halsizlik cok sık olur da yanı sıra da mutsuzluk filan. Kan tahlili yaptirinca hep bir seylerim eksik çıkar. Şimdi de D vitamini cok düşük çıktı, hem damla kullaniyorum hem gunesleniyorum. Ayakta durmama, yurumeme, güçlenmeme biraz katkisi oldu şükür. Ama sekerle veya sicakla bir sikintim var onu çözmeye calisacam bir de. Dahiliyeye, alerji poliklinigine gitmem gerek fakat zırt pırt hastaneye gitmek canımı sıkıyor, bunaldim artık. Allah yardimcimiz olsun arkadasim.
Allah razı olsun Rabb'im size de şifa versin ..O halsizlik çok berabt birşey gercejten

Bir haftadır ayakda durmaya dermnim yok hasta değilim ama iyide değilim yürümeye bile gücüm yok siz çare

X