• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı gögüs ağrısı

06rey38

Zalımsın HAYAT..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
729
393
103
35
Bingöl
Kizlar adetime 1 hafta var . 3 gundur gögüslerim cok hassaslasti dokunamiyorum. Boyle olup hamile olan var mi acaba.?

Kizlar adetime 1 hafta var . 3 gundur gögüslerim cok hassaslasti dokunamiyorum. Boyle olup hamile olan var mi acaba.?
Cok buyuk bir hamilelik belirtisidir. Benim adet öncesi hic agrim olmazdi. Kimyasal geçirdiğim ay oldu. Yani oluyor. Sakince gecikmeyi bekleyin. Erkenden test yapmayin. Bebek yoksa da üzülmeyin. Bir daha ki aya insallah.

Cok buyuk bir hamilelik belirtisidir. Benim adet öncesi hic agrim olmazdi. Kimyasal geçirdiğim ay oldu. Yani oluyor. Sakince gecikmeyi bekleyin. Erkenden test yapmayin. Bebek yoksa da üzülmeyin. Bir daha ki aya insallah.
Tesekkur ederim. 7gun daha beklerim. İlk defa oldu boyle ☺️

Adetime iki gun kaldi sanmistim bu kadar gogus agrisi olunca. Sonradan bir baktim daha 1 hafta varmis. Nasil olurda 10gun oncedeb gogus agrisi olur. Yoksa gogus problemim mi var acaba diye de dusunmuyor deilim.

göğüs diyince göğüs kafesi sandım 😃
Memelerde hassasiyet varsa gebelik belirtisidir evet. Ben çok hatırlamıyorum adet dönemi öncesini farketmemiş olabilirim ama evet genel olarak ilk zamanlar aşırı hassasiyet olduğunu hatırlıyorum.

göğüs diyince göğüs kafesi sandım 😃
Memelerde hassasiyet varsa gebelik belirtisidir evet. Ben çok hatırlamıyorum adet dönemi öncesini farketmemiş olabilirim ama evet genel olarak ilk zamanlar aşırı hassasiyet olduğunu hatırlıyorum.
Hayirlisi artik beklemekten baska carem yok ☺️

Seni üzmek istemem ama bu ay benim bata iki gün kala aşırı gögüs agrısı oldu dokunmadan agrıodu dedim kesin hamileyim daha önce olmamıstım ama adet oldum :( cok yıkıcı oldu emindim cunku

Seni üzmek istemem ama bu ay benim bata iki gün kala aşırı gögüs agrısı oldu dokunmadan agrıodu dedim kesin hamileyim daha önce olmamıstım ama adet oldum :KK43: cok yıkıcı oldu emindim cunku
Olmasada nasip illaki vakti zamani vardir. Benim bata daha var bende adet olacam sandim. Ama baktim daha 10 gun var sabah agrisi gecmis gibiydi simdi yine basladi agri dokunamiyorum. Rabbim ne zaman nasip kismet ederse o zaman olsun insallah ☺️

Back