Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok buyuk bir hamilelik belirtisidir. Benim adet öncesi hic agrim olmazdi. Kimyasal geçirdiğim ay oldu. Yani oluyor. Sakince gecikmeyi bekleyin. Erkenden test yapmayin. Bebek yoksa da üzülmeyin. Bir daha ki aya insallah.Kizlar adetime 1 hafta var . 3 gundur gögüslerim cok hassaslasti dokunamiyorum. Boyle olup hamile olan var mi acaba.?
Tesekkur ederim. 7gun daha beklerim. İlk defa oldu boyleCok buyuk bir hamilelik belirtisidir. Benim adet öncesi hic agrim olmazdi. Kimyasal geçirdiğim ay oldu. Yani oluyor. Sakince gecikmeyi bekleyin. Erkenden test yapmayin. Bebek yoksa da üzülmeyin. Bir daha ki aya insallah.
Bende dokunamadim o ay ve hamileyim olur yani canim inseALLAH gebeliktendirKizlar adetime 1 hafta var . 3 gundur gögüslerim cok hassaslasti dokunamiyorum. Boyle olup hamile olan var mi acaba.?
Agri 3 gun surdu. Simdi gecti nasip yok galibaBende dokunamadim o ay ve hamileyim olur yani canim inseALLAH gebeliktendir
Belli olmaz canim hic belirti yasamadan hamile kalanlari dusun akisina birak Rabbim hayirli evlatlar nasip etsinAgri 3 gun surdu. Simdi gecti nasip yok galiba
Kizlar adetime 1 hafta var . 3 gundur gögüslerim cok hassaslasti dokunamiyorum. Boyle olup hamile olan var mi acaba.?
Hayirlisi artik beklemekten baska carem yokgöğüs diyince göğüs kafesi sandım
Memelerde hassasiyet varsa gebelik belirtisidir evet. Ben çok hatırlamıyorum adet dönemi öncesini farketmemiş olabilirim ama evet genel olarak ilk zamanlar aşırı hassasiyet olduğunu hatırlıyorum.
Seni üzmek istemem ama bu ay benim bata iki gün kala aşırı gögüs agrısı oldu dokunmadan agrıodu dedim kesin hamileyim daha önce olmamıstım ama adet oldumKizlar adetime 1 hafta var . 3 gundur gögüslerim cok hassaslasti dokunamiyorum. Boyle olup hamile olan var mi acaba.?
Olmasada nasip illaki vakti zamani vardir. Benim bata daha var bende adet olacam sandim. Ama baktim daha 10 gun var sabah agrisi gecmis gibiydi simdi yine basladi agri dokunamiyorum. Rabbim ne zaman nasip kismet ederse o zaman olsun insallahSeni üzmek istemem ama bu ay benim bata iki gün kala aşırı gögüs agrısı oldu dokunmadan agrıodu dedim kesin hamileyim daha önce olmamıstım ama adet oldumcok yıkıcı oldu emindim cunku