- 25 Mayıs 2009
- 43
- 0
- 86
- 33
- Konu Sahibi banugokhan
-
Öncelikle geçmiş olsun sorununuz jilet ya da diğer bir alma yöntemi değildir. Sorununuz pkos ya da testestron fazlalığıdır. en kısa sürede bir endokrinoloji uzmanına uğrayın. İlaç sayesinde hem kıllar azalır ve zayıflar hem de vücudunuzun hormonları normale döner.
İHMAL ETMEYİN.
roaccutane ilacını tüylenme şikayetiniz içinmi kullanıyorsunuz?
tüylenmeye karşı kullanılan ilaçlar hormonları dnegeler ,tekrar kıl artışı yaşanmaz ama bildiğim kadarıyla artık var olan kılları yok etmez,siz epialsyon yapıp kıl azaltıcı yada yok edici bi ürün kullanabilirsiniz gibi geliyor bana
Ben iğneli epilasyon yaptırdım göbeğime bi daha hiç çıkmadı... Ama biraz uzun sürüyo, çıktıkça hep gidip tekrar yaptırmak gerekiyo benim 1 sene sonunda bitti. Pahalı da değil, dakikası 1-2 lira bişey en fazla 5 dk sürüyor
Hormonal dengesizlik varsa da tedavi sonucunda var olan tüyler yok olmaz sadece artışı önlenir.
Çünkü ben de bu dertten muzdaribim, ama bende hormonal bişey yok herşey normalindeymiiş. Nasıl kurtulucağım konusunda da lazer yaptırıcaksın dedi dr.
Öncelikle geçmiş olsun sorununuz jilet ya da diğer bir alma yöntemi değildir. Sorununuz pkos ya da testestron fazlalığıdır. en kısa sürede bir endokrinoloji uzmanına uğrayın. İlaç sayesinde hem kıllar azalır ve zayıflar hem de vücudunuzun hormonları normale döner.
İHMAL ETMEYİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?