Aşırı derecede yemek yeme bozukluğu

Mesajını yeni gördüm sevgili selen,tatbiki istifade etmek isterim.

Sen benim yediklerimi yesen 200 olurdun.ben gece herşey götürüyorum pastayı tek bşma bitiriyorum yarm kilo bklava 10 dk da btiyor.

Sen benim yediklerimi bilsen aklın durur.psikiyatriste gitmeye cesaretim yok

canım psikiyatr değilde önce bir psikoloğa görünmelisin bu tamamen bilinç altı ile alakalı bir durum bence, kaygılarını kontrol altına alabilirsen, senin için her şey daha kolay olur

Bende senin gibiyim.
Doğumdan sonra 35 kilo verdim ilk 23 kiloyu 4 ayda(ürün kullandım). Sonrakı 12 kiloyu 3 ayda(kalori takibi yaptim). Uzun bir süre verdiğim kiloda kaldım fakat artık cig roman çıkmış gibiyim sürekli abur cubur yeme isteği beni mehvediyor. Yemek yemeden sadece abur cubur la bitiriyorum günlerimi ve 1 ayda 2 kilo aldım böyle devam ederse eski haline dinmek ten korkuyorum. Sigaradan içiyorum ve oda bu sıra cigrindan çıktı günde 2 paket net. Eksiği yok yani.
SMB yemek yeme büyük bir sorun tok olduğum da dahi birseyler yeme ihtiyacı berbat. Annemden gizli gizli yiyorum neden tekrar kilo alırsın kızım yeme diyor haklı kadın ama kendime hakim olamıyorum. Sırf abur cubur almaya markete gidiyorum dolduruyorum herseyi
Poğaça leke truff çikolata topları ya ni canım sürekli böyle abur cubur ve karbonhidrat çekiyor yapıyorum usenmeden , alıyorum oturup yiyorum.
Ben hem sigara bağımlısıyim ki iyice dozu arttı hem karbonhidrat. Gerçekten ikisi olmadan bir yaşam düşünemiyorum.
Sigara 2 paket içiyorum sırtım ağrıyor abur cubur yiyorum karnım ama önüne geçemiyor :'(
Ben ne yapacağım bilmiyorum. Boy 165 kilo 63.1 60 olmuştum ama hızla alıyorum. Günlük aldığım kalori gerçi önceden baktığım için az çok biliyorum artık hesaplanıyor. 3500 4000 ve hepsi abur cubur.
Psikolojim bk tan buna karar verdim normal bir insan ne bu kadar abur cubur yer ne bu kadar sigara içer. Canıma kastım var saniyorum :'( :'( :'(

Bence atak halinde yemenin yanı sıra şeker bağımlılığı sorunun da olablir lagrima, yardım almanı öneririm, ister diyetisyen ister psikolog. Bundan kurtulabileceğine inanıyorum, kendine acımak ve çaresiz olduğunu düşünmek yerine çözüm aramaya çalış, 35 kiloyu verebilecek iraden varsa bunu yenebilecek iraden de var eminim. Oğlunun gurur duyacağı güçlü birisin bence, bunu kendine hatırlatıp ona göre davranmaya çalış.

dediklerinizi harfiyen yaşıyorum ve sürekli, her gün. Şimdi asla tek yemek yememeye ve karşımdaki kişi kadar yemeye çalışıyorum işe yaradığını söyleyebilirim.

Seni çok iyi anlıyorum bende normalden fazla yerdm ama bu kilo almamı sağlamazdı hızlı yakan bi bünyem olmasından kaynaklanan bişey olsa gerek. Fakat su an daha soğuk bi sehirdeyim ve cok yemekteb ziyade tabiri caizse kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum önceden o kadar cok yerdim ki midem ağırır üstüne yürüyüş yapardm nerdeyse nefes alamazdm ve inanın 48 kiloydum şimdi ise o kadar yememe rağmen midemde ne ağrı ne rahatsızlık ne şişkinlik bi doymama hissi ne verseler yer durumdaym kendimi tutamıyorum doymadığm içinde sofradan kalkamak istemiyorum yedikce yiyorum sehir olarak daha soğuk bi yere yerlestigim için vücut normal e göre daha çok yağ depolar oldu ve su an 58 kiloyum dahada artacak eminim çünkü gece kalkıp büyük hazr keklerden yediğimi bilirim hemde dilimlemeden elime alıp yedim ve cokbüyük bi haz kendimi kontrol edemiyorum psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ne yalan söyliyim azicikta korkuyorum ama olumlu bişey olursa sana söylerim psikolojik olup olmadigıyla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…