Bende senin gibiyim.
Doğumdan sonra 35 kilo verdim ilk 23 kiloyu 4 ayda(ürün kullandım). Sonrakı 12 kiloyu 3 ayda(kalori takibi yaptim). Uzun bir süre verdiğim kiloda kaldım fakat artık cig roman çıkmış gibiyim
sürekli abur cubur yeme isteği beni mehvediyor. Yemek yemeden sadece abur cubur la bitiriyorum günlerimi ve 1 ayda 2 kilo aldım böyle devam ederse eski haline dinmek ten korkuyorum. Sigaradan içiyorum ve oda bu sıra cigrindan çıktı günde 2 paket net. Eksiği yok yani.
SMB yemek yeme büyük bir sorun tok olduğum da dahi birseyler yeme ihtiyacı berbat. Annemden gizli gizli yiyorum neden tekrar kilo alırsın kızım yeme diyor haklı kadın ama kendime hakim olamıyorum. Sırf abur cubur almaya markete gidiyorum dolduruyorum herseyi
Poğaça leke truff çikolata topları ya ni canım sürekli böyle abur cubur ve karbonhidrat çekiyor yapıyorum usenmeden , alıyorum oturup yiyorum.
Ben hem sigara bağımlısıyim ki iyice dozu arttı hem karbonhidrat. Gerçekten ikisi olmadan bir yaşam düşünemiyorum.
Sigara 2 paket içiyorum sırtım ağrıyor abur cubur yiyorum karnım ama önüne geçemiyor :'(
Ben ne yapacağım bilmiyorum. Boy 165 kilo 63.1 60 olmuştum ama hızla alıyorum. Günlük aldığım kalori gerçi önceden baktığım için az çok biliyorum artık hesaplanıyor. 3500 4000 ve hepsi abur cubur.
Psikolojim bk tan buna karar verdim normal bir insan ne bu kadar abur cubur yer ne bu kadar sigara içer. Canıma kastım var saniyorum :'( :'( :'(