Aşırı derecede takıntılı kıskançlık

Başka bir durum yoksa durduk yere bu kadar abarti kiskanclik ozguvensizlik diye dusunuyorum muhtemelen kendinizle derdiniz. Yani spor yapin, bakim yapin, kendinizi sevip begenirseniz gecebilir.

Ben de böyle düşünüyorum. Önceden hiç kıskanç değilken eski eşimi aşırı kıskanıyordum, güvenilmeyecek bir şeyini yakalamasam da güvenmiyordum ve sevgisini, değerini hissetmiyordum.

Ya da aşırı ozgüvensizlik ...

Yahu Ablacığım bir tarafınız mi kaşınıyor . Adam ne güzel evine ekmek getiriyor, öyle kötü davranışı da yokmuş bildiğim kadarıyla . Boylu poslu yakışıklıymış bide . Git kocanın keyfini çıkar ya ne kafanda kurup kurup duruyorsun?

Ben adama değil de sana üzüldüm çünkü eski sevgilime karşı bende böyleyim ve bir süre sonra saçlarım dökülmeye cildim dökülmeye başlamıştı o zamanlar hayatımın en zor yıllarıydi lise öğretmeniydi ve çok samimi olan biriydi herkesle lise son kızlardan o kadar aşık olan kız vardı ki .. kulağımla duyuyodum delirme eşiğinde ayrıldım Allah'ıma çok şükür şimdi eşim herkesle çok mesafeli ve ciddi bir insan eski sağlığıma mutluluğuma kavuştum resmen

Bir şeyler görüp sezmişsiniz bence ama buraya bile dökememişsiniz. Sizde özgüven problemine sebep olmuş. Kendinize dürüst olarak bir psikoloğa gidin öncelikle. İkinci olarak da insan henüz yaşanmayanı, yaşanacakmış gibi davranır inanırsa illaki yaşar. Bunları hayatınıza siz çekersiniz

Kimdi o az önce kadın sorun çıkarmaz, kolay kolay evliliğini bozmaz kesin sorun erkektedir diyen abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…