Selam kizlar. Bende son 5 -6 aydır oluşan bır durumdan bahsedip sizlerden destek almak istiyorum.
Bende aşırı derecede kıskançlik oluşmaya başladı. Eşimi herkesten , kendi yakınlarım, onun yakinlari, yolda yürüyen insanlardan dahi kıskanıyorum. Önceden yoktu.(Çünkü eskiden olan bir kaç durumu düşündüğümde - mesela herhangi bir komşuyla konuşması gibi -şimdi olsa kıyametler kopar rezillik çıkarırım) hatta aklıma geldikçe söylenip söylenip duruyorum eşime tartışma kavga çıkıyor.
Bunu tetikleyecek hiçbir şey olmadı. 8 yıllık evliyim eşimin asla başka bir kadın vs olmadı.
Çalışır kuruşuna kadar bana bırakır , karışmaz nereye gittin ne harcadın demez tek istediği benim bu sürekli konuşup herşeyi uzatıp sorun çıkarmayı birakmam.
Ama ben çok sıkıyorum sürekli tartışma kavga çıkıyor bu sebepten genelde. Parfüm bile sıkmaz , ben demesem diş fircalamaz ama yakışıklı boyu posu var
Bir yere gidiyor mesela biri baktı mi birine o bakar mı diye düşünmekten kafayı yiyorum. Birine bakma ihtimali bile beni sinir krizine sokuyor. Biri konuşurken bakıyor ya , sanki ona hayran hayran aşık aşık bakiyormus hissediyorum(aslında normal bakıyor) bakmasın yani hiç bir şekilde.
Girdiği bir ortamda mesela örnek seçim zamanı ilçemiz de hani toplanip başkan konuşuyor ya açık alanda vs. Videoda gördüm kavga kıyamet koptu iki adım ötesinde bı bayan vardı diye. Hiç mi otobüse bindiğinde yanında sağında solunda erkek olmuyor mu falan dedi haklı olarak ama ben o an çok sinirlenmiştim günlerce sürdü o durum. Şuan saçma geliyor tabi. Ama eminim şuan olsa gene aynı şeyleri yaparim
Birşeyi uzata uzata konuşma huyum var bir konu bende asla kapanmaz devamlı konuşuyorum üstüne
Çevremde birebir şahit olduğum aldatma olayları tamamen bozdu psikolojimi sanırım.
Elimde olmadan yapıyorum bunu nasıl başa çıkabilirim