Aşırı derece de kalp çarpıntısı

kumsallll0

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
168
11
18
Bi vitamin ilacını içtikten sonra o gece çok kötü kalp çarpıntım oldu sol kolum uyuştu ve uykudan kalbim duracakmışım gibi uyandım ertesi günü hemen hasteneye gittim kalp grafiği çektiler kan aldılar ama hiçbir şey olmadığını söylediler başka doktora gittim bir şeyden korktuğumu stres yapmamamı söylediler 2. Gün oldu ama hala devam ediyor uyuyamıyorum korkudan uykum çok var ama uykuda duruyormuş gibi oluyor ve uykudan uyanıyorum ve kaç gündür ölme hissi var hepsi panik ataktan kaynaklıymış bu durumda olanlar ne yaptı acaba bana yardım edebilirler mi ?

Aldığın vitamini gözünde büyütüp paniklemişsin. Sakin ol. O vitamin çoktan vücudunu terketti. Unut ve uyu.

Benim de aşırı kalp çarpıntım oluyor yıllardır ve bazen bıçak saplanıyor gibi oluyor uykudan uyandığım zamanlar okuttum çarpıntıdan taşikardi var nabzım genelde yüksek ve yaklaşık 3 4 yıldır ilaç kullanıyorum reçetesiz de satılıyor ama buraya yazmam doğru mu isim olarak bilemiyorum . Stres ya da panik yaparsam daha da fazla artıyor çarpıntım nefesim devamlı daralıyor kalbinize bakıldı mı doktordan isterseniz bu ilacı verir size de uygunsa

X