Aşırı Cinsel İstek

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
198
Merhaba,

Yıllardır dertli olduğum bir sorunum var.
Gün içinde birçok defa mastürbasyon yapıyorum. Rekorum bu konuda üst üste 15 defaydı galiba.
Hem zamanımı çaldığı için hem de sağlık açısından zararlı olduğunu düşündüğüm için mastürbasyon yapmayı bir süreliğine bırakmak istiyorum.
Artık kimi zamanlar birkaç damla kan geliyor.
Psikologa danıştığımda bunun normal olduğunu, cinsel bağımlılık seviyesinde olmadığını söyledi. Ama ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.

İradesizim bu konuda.

Mastürbasyonu bir süreliğine bırakmamı sağlayacak tavsiyeleriniz var mı?

Merhaba,

Yıllardır dertli olduğum bir sorunum var.
Gün içinde birçok defa mastürbasyon yapıyorum. Rekorum bu konuda üst üste 15 defaydı galiba.
Hem zamanımı çaldığı için hem de sağlık açısından zararlı olduğunu düşündüğüm için mastürbasyon yapmayı bir süreliğine bırakmak istiyorum.
Artık kimi zamanlar birkaç damla kan geliyor.
Psikologa danıştığımda bunun normal olduğunu, cinsel bağımlılık seviyesinde olmadığını söyledi. Ama ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.

İradesizim bu konuda.

Mastürbasyonu bir süreliğine bırakmamı sağlayacak tavsiyeleriniz var mı?
alkol kullan uyuşturur seni.

Günde 1-2 kere yapıyorsanız çokta anormal olmayabilir fakat 15 yani rekorunuza yakın sayılarda tekrarlıyorsanız belki bir bağımlılık olabilir daha psikoloğunuzu değiştirin, daha uzmanlaşmış birinden yardım almayı denemelisiniz. İnsanlar içlerindeki bir takım sesleri, duyguları bastırmak için sürekli yemek yerler ya sizinkide belki buna benzer bir durumdur

O işi yapacak bir erkek bulman lazım senin artık masturbasyondan gerçek cinselliğe geçişin zamanı gelmiş senin :)
Ah onu da bulmak kolay değil ki
Cinsellik konusundayiz diye rahat konuşuyorum. O unutamadigim sevgilim çok iyiydi. Her bakımdan.
Sonraki sevgilimde öpüşmek bile hayal kırıklığı. Erken boşalma, sadece kendi tatminine odaklı olmayı vs saymıyorum.

Ah onu da bulmak kolay değil ki
Cinsellik konusundayiz diye rahat konuşuyorum. O unutamadigim sevgilim çok iyiydi. Her bakımdan.
Sonraki sevgilimde öpüşmek bile hayal kırıklığı. Erken boşalma, sadece kendi tatminine odaklı olmayı vs saymıyorum.

evet bazı erkekler gerçekten tam bir fos cinsellikten soğuturlar insanı resmen.. ama işte hayat devam ediyor sürekli of pofla geçmez bir şekilde bu konularda iyi biri de çıkacaktır karşına.. bu tip konuları denemeden anlamak da kolay olmuyor :/

Back
X