aşiri çekingenlik ve sosyal fobi

ne kadar net anlatmışsın cnm durumu.. nedense şu insanlar sakin efendi tiplerin üzerinden espri yapmaya laf sokmaya ne kadar meraklı.. nefret ediyorum şu insanların bencil davranışlarından

Bende öyleym cnm acba çocuklugunda yaşadgn bi olaydan dolayı olabilir mi bu durum.ben 15 yaşlarndayken hç knusamazdm günlük rutin sorulara bile cvp veremezdm.18 yaspmda pskologa gtmeye bşladm en azndan kendi ailemin yanında knuşmaya başladm kendme guvenim geldi.suanda evlym 22 yasndaym eşmn ailesi kürtçe knuşuyo surekli ben zaten sosyal fobiliym bu durumu dahada kötülestriyo ben çok uzulyorum kendmi bu ailenin icnde yapayalnz hssedyorum.şuanda tekrar psikologa gtmeye bşladm daha önceki gbi simdide işe yarayacagndan eminim.senind gtmeni tavsiye edrm

dediğin hersey bende de var aynılarını yasıyorum ve beni bu durum gercekten cok etkiliyo gercekten daralıyorum psikolojim iyce berbat oldudoktora gitsem hap vercek ben cocuk istiyorum kullanma dogru olmaz pek.ama inan söle uyanık konuskan neseli bir insan olmayı cok isterdim nefret etyom kendimden

Hic bilmiyorum' cocuklugumdan gelen birseyde olabilir xs ama sanki yasim ilerledikce dahada kotu oluyorum sanki...Anliyorum seni'anlasilmamak cok kotu yaa x((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayneeeeen kendimi oldugum gibi gosteremiyorum disardan beni soguk kanli saniyolar,ama alakasi yok..piskologa gideyim diyorum ama bi turlu adimi atamiyorumm...

Ayneeeeen kendimi oldugum gibi gosteremiyorum disardan beni soguk kanli saniyolar,ama alakasi yok..piskologa gideyim diyorum ama bi turlu adimi atamiyorumm...

aynen benide öyle sanıyolar cok sıkılıyorum anlatamam.aynen herkes diyo ne güzel hiç bişeyi takmıyosun rahatsın diyolar tam tersi konusamadıgım için öyle duruyorum yoksa içimde ne fırtınalar esiyor:26:bende canım cocuk istiyorum onla ugrasıyorum diyorum bari bebek olsa bana arkadas olurdu:26:

Evet haklisin bebish sana arkadas olur iyi gelir..banada aynisini diyolar sen rahatsin hic bisey takmiyosun hic bi derdin yok'ama icim icimi yiyor anlatamiyorum..peki,esinle aran nasil yani konusma dertlesme anlaminda ?kendini ifade edebiliyormusun?ben daha evli degilim ama dogrusu bu durum beni korkutuyor..

bebiş bana iyi gelir diye düsünüyorum canım insallah.esimle aram iyi canım onun yanında rahatım cekinmiyorum canım o yönden korkma...

bebiş bana iyi gelir diye düsünüyorum canım insallah.esimle aram iyi canım onun yanında rahatım cekinmiyorum canım o yönden korkma...

Allahim insallah hayirli bir evlat nasip eder cnm..
Ben aileme ve yakin arkadaslarimada duygularimi dusuncelerimi dertlerimi ifade edemiyorum anlatamiyorum cok kotu bi durum'ilerde esim olacak kisiyle oyle olmak istemiyorum..ve boyle fazla konusamadigim icin suspus oldugum icin bnden sIkIlIr diye dusunuyorum korkum o yonden..

insallah canım.bende öyleyim ama esimle öyle degilim yani devamlı berabersin bende dısarda öyleyim ama eve gelince bülbül kesiliyorum oda olmazsa cok kötü olurdum.hiç öyle düsünme canım.insallah seninde güzzel bir yuvan olur,eve gelince huzur bulursun insallah.

diğer durumlar bendede mevcuthemde fazlasıyla inan cok daralıyorum

Amin insallah tsk ederim cnm bilgilerin icin..umarim bu halimizden kurtuluruz'bi care bulabiliriz

çok sevdiğim bir söz var, korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin, daha nereye kadar gidebilir ki bu hastalık, of....
Merhabalar sosyal kaygılarınızı yendinizmi ilaç yüzünden bebeği ertelemissiniz diye okudum suan gebe siniz hayırlı olsun inşallah atlatmis siniz dir. Bende de aynı sıkıntı var ilacı birden kestim ve çok kötüyüm suan. Siz de durum nedir

tam olarak geçti bitti değil ama bebek için cesaret ettim beni zorlayacak durumlar yaşayacağımı da biliyorum

İlaç kullanıyor musunuz peki terapi filan aldınız mi. Ben çok zorlanıyorum üstelik is yerinde de mobing görüyorum . Düzelir miyiz bu hastalık biter mi beni mahvedıyor gerçekten

İlaç kullanıyor musunuz peki terapi filan aldınız mi. Ben çok zorlanıyorum üstelik is yerinde de mobing görüyorum . Düzelir miyiz bu hastalık biter mi beni mahvedıyor gerçekten
Bir müddet ilaç kullandım yardım da aldım ama devamını getiremedim sonra boşverdim her şeyi, iş yerinde mobbing varsa bunun için destek alabilirsin

Evet destek almak istiyorum artık iyice bunaldm intihar günah olMasà ymis diye dert bile yanıyorum kendimi çok yetersiz çok çaresiz hissediyorum insanların gözüne bakamıyorum karşı bunu heMen fark ediyor ve onlarda rahatsız olup kasılıyor antipatik oluyorum tuhaf görünüyorum ve kötü kalpli insanlarda bunu çok iyi kullanıyor dışliYorlarlar yada kuyumu kazıyorlar uğraşıyorlar gitmem için ordan. Anlatamam yaşadıklarımı geçer mi bilmiyorum çok ağır yaşıyorum bunu Allah dan ümit kesilmez ama çok uzun süredir nefes alamıyorum çok ama çok mutsuzum bazen diyorum Allah rahmet etmiyor mu acaba bana diyorum bir mutlu olamadım son 8 aydır hergün ama hergün çok mutsuzum tek bir gün bile kaygısız geçti diyemem . Artık öyle yoruldum ki öyle mecalm yok ki şu mesajı yazmak bile bana çok ağır geliyor halim kalmadı ruhum çok yorgun .

Şimdi nasılsın güzel İnsan...seneler geçmiş aradan umarım iyisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…