- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 30
- Konu Sahibi TamBirRabia
Hiç yaşamadım 2 hamılelıgımde de ama.leblebı yıyen cok yakınım vardı
Çok şanslısın maşh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç yaşamadım 2 hamılelıgımde de ama.leblebı yıyen cok yakınım vardı
İnşallah sizinkilerde gecerÇok şanslısın maşh
Benim de koyu bu akşam acile gidip taktıracam midem boşken bile kusuyorum ya ben anlamadık gitti gün geçtikçe azalır diyenler oldu ama ben çoğaldıAşırı koyu zaten dün 2 serum taktılar
Benim de ilk gebelikte hiç anlamadım bile hamile olduğumu bunda gören zaten kendi anlıyor benim söylememe gerek bile yok yani hamileliği iyi geçenler gerçekten şanslılar biz hasta gibiyiz hamile olduğumu anlamıyorum bileHiç yaşamadım 2 hamılelıgımde de ama.leblebı yıyen cok yakınım vardı
Benim de koyu bu akşam acile gidip taktıracam midem boşken bile kusuyorum ya ben anlamadık gitti gün geçtikçe azalır diyenler oldu ama ben çoğaldı
7 ay çektim o bulantı ve kusmayı 7 ayda 8 kilo verdim. 3 aydan sonra kesilir dediler bende tersi oldu artış yaşandı ne yesem kusar olmuştum. Golden elma ile havuçla günümü geçiriyordum. Şükür şimdi kalmadıBenim de koyu bu akşam acile gidip taktıracam midem boşken bile kusuyorum ya ben anlamadık gitti gün geçtikçe azalır diyenler oldu ama ben çoğaldı
7 ay çektim o bulantı ve kusmayı 7 ayda 8 kilo verdim. 3 aydan sonra kesilir dediler bende tersi oldu artış yaşandı ne yesem kusar olmuştum. Golden elma ile havuçla günümü geçiriyordum. Şükür şimdi kalmadı
Sıvı azalmasının belirtisidir idrar koyulaştıkça sıvının azaldığı anlaşılır ve bir idrar testi yapılır ona göre seruma gerek var mı yok mu belli olurben dün idrar/kan testi vermiştim pts günü çıkcak sonuçlar
İdrar koyu olursa nasıl bi zararı olur ki?
Ay 7 ay mı ya gerçekten bu şekilde olmak aşırı zor ben herşeyi denedim leblebi bile hepsinde kustum fayda yok aç karnına bile kusan biriyim düşünün halimi7 ay çektim o bulantı ve kusmayı 7 ayda 8 kilo verdim. 3 aydan sonra kesilir dediler bende tersi oldu artış yaşandı ne yesem kusar olmuştum. Golden elma ile havuçla günümü geçiriyordum. Şükür şimdi kalmadı
Ay 7 ay mı ya gerçekten bu şekilde olmak aşırı zor ben herşeyi denedim leblebi bile hepsinde kustum fayda yok aç karnına bile kusan biriyim düşünün halimi
Kızlar merhaba 8+5 haftalik hamileyim 6.haftadan sonra asiri derecede bulanti ve kusmam olmustu hic birsey yiyemedim hic bisey fayda etmiyordu ne cubuk kraker ne muz ne şeker hepsini yediğim an kusuyordum. 1.5 haftada 3 kilo verdim. Doktor femivit diye bir bulanti ilaci verdi asiri derecede cok iyi geldi su an herseyi yiyip icebiliyorum cok sukur doktorunuza sorabilirsiniz bu ilaci uygun gorurse tavsiye ederim. Zencefil + folik asit + vitamin destekli bi kapsul
Muhakkak sor canımteşekkür ederim cnim yarın ilk iş sorucam dr.uma
Ben 20 gündür folik coraspin kullanımını bıraktım çünkü geri çıkartıyorum sorayım senin dedğini keşke biz de de işe yarasa şimdi senin tamamen mi geçti yanı yiyip içebilmemek sıkıntı olmuıor mu hiç bana mucize gibi geliyor bu dediğinKızlar merhaba 8+5 haftalik hamileyim 6.haftadan sonra asiri derecede bulanti ve kusmam olmustu hic birsey yiyemedim hic bisey fayda etmiyordu ne cubuk kraker ne muz ne şeker hepsini yediğim an kusuyordum. 1.5 haftada 3 kilo verdim. Doktor femivit diye bir bulanti ilaci verdi asiri derecede cok iyi geldi su an herseyi yiyip icebiliyorum cok sukur doktorunuza sorabilirsiniz bu ilaci uygun gorurse tavsiye ederim. Zencefil + folik asit + vitamin destekli bi kapsul
Evet canım hiç bulantım kusmam olmuyor artik. Çok ağır yemekleri yağlı yemekleri yine yiyemiyorum pek ama tadabiliyorum hiç degilse. Doktoruna kesinlikle danış derim. Benim bide çoğul gebeliğim ikiz bekliyoruz allah in izniyle. Çoğul gebeliklerde bulanti daha fazla olurmuş. Dediğim gibi hic bisey yiyemiyordum su dahi içsem kusuyodum. Dedim kesin geçirmez bu ilaç bu bulantiyi ama cok sukur gecirdi.Ben 20 gündür folik coraspin kullanımını bıraktım çünkü geri çıkartıyorum sorayım senin dedğini keşke biz de de işe yarasa şimdi senin tamamen mi geçti yanı yiyip içebilmemek sıkıntı olmuıor mu hiç bana mucize gibi geliyor bu dediğin
Valla dr kullan derse kullanırım da sen kaç haftada kullandın ve ne zaman geçti ben sanki hiç geçmeyecekmiş gibi düşünüyorum aç susuz günlerdir sadece serum onun dışında hiç birşey yiyemez oldum ve ben benim gibi olanı şimdiye kadar hiç görmedim buraya üye olunca gördümEvet canım hiç bulantım kusmam olmuyor artik. Çok ağır yemekleri yağlı yemekleri yine yiyemiyorum pek ama tadabiliyorum hiç degilse. Doktoruna kesinlikle danış derim. Benim bide çoğul gebeliğim ikiz bekliyoruz allah in izniyle. Çoğul gebeliklerde bulanti daha fazla olurmuş. Dediğim gibi hic bisey yiyemiyordum su dahi içsem kusuyodum. Dedim kesin geçirmez bu ilaç bu bulantiyi ama cok sukur gecirdi.
7+5 te kullanmaya basladim günde 1 tane olarak. 3.içtiğim gün iyice geçmişti bulantım. 1 hafta oldu kullaniyorum hala, ayni bende senin gibiydim iyice halsizleşmiştim. Zencefil mideye çok iyi geliyormuş hamilelerde de o yuzden etki etti ilac belki de. Insallah doktor sanada uygun gorur ve kullanmaya baslarsin da hemencecik gecer canimValla dr kullan derse kullanırım da sen kaç haftada kullandın ve ne zaman geçti ben sanki hiç geçmeyecekmiş gibi düşünüyorum aç susuz günlerdir sadece serum onun dışında hiç birşey yiyemez oldum ve ben benim gibi olanı şimdiye kadar hiç görmedim buraya üye olunca gördüm