- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
- Konu Sahibi TamBirRabia
-
Hayırlı olsun ikizlerin ozmaan bizim ikizde değildi cnm ama 5 aya girdim hala bulantı var kusma da baharatlı yada yağlı yiyince oluyor bulantı aşırı derece de tabi iştahsızlıkta ardından geçiyor günler bir şekilde 16 haftada tamamen geçer demişlerdi 20 haftama girdim ama geçmedi artık pek önemsemiyorum şimdi başka korkularım başladı enfeksiyon gibi bulantı için de ilaç alıyorum her gün olmasa da gün aşırı bir işe de yaradığı yok aslında sen kaç haftalıksınKızlar hala bulantılarınız şiddetli mi devam ediyor ya.
Ben zaten hayattan soğudum.
Berbat bi haldeyim sürekli ağlama nöbetlerim oluyor çok bunaldım bu durumdan.
Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.
Size söyledim mi bilmiyorum benim bu kadar ağır geçmesinin sebebini.
Son kontrolde bi bebek daha gördük.
İki tane oldukları için seni bu kadar hırpalıyor demek ki dedi doktorum.
Çok şükür bin şükür sebebine ama gerçekten bitmiş bi haldeyim.
Gizemtkdmr
T TamBirRabia
Kızlar hala bulantılarınız şiddetli mi devam ediyor ya.
Ben zaten hayattan soğudum.
Berbat bi haldeyim sürekli ağlama nöbetlerim oluyor çok bunaldım bu durumdan.
Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.
Size söyledim mi bilmiyorum benim bu kadar ağır geçmesinin sebebini.
Son kontrolde bi bebek daha gördük.
İki tane oldukları için seni bu kadar hırpalıyor demek ki dedi doktorum.
Çok şükür bin şükür sebebine ama gerçekten bitmiş bi haldeyim.
Gizemtkdmr
T TamBirRabia
Yapmayı unuttum dün gece yine biraz daha dişimizi sıksak az kaldı aslında İnan tuvalette her girdiğim de komple temizleyip öyle giriyorum çokta dikkat ediyorum dışarda girdim kaç defa mikrop yuvası belki ordan kaptı mikrop yada uzun zaman susuz kaldım diye bakteri fazla oldu bilmiyorum geçer inş ya...Benim göbeğim baya 6 aylık gibidediğim gibi ben de hafif göbek vardı bebekte büyüyünce çıktı bugün eşime diyorum 9 ayda ben nasıl olurum diye kesin yerimden kalkamam şuan bile çömelince kalkamıyorum hemen anam napacam ben bir kaç ay sonra :)
Birşeyler yedikten sonra ağzıma geri gelmese çok mutlu olacağım rennie şurup haftada bir kutu içiyorum ama oda pek fayda etmiyor gibi yine geri geliyor 8 9 aylarda midem ağzım olacak herhalde :) ne çektik bu mideden ya başka bir sorun olmasın inş buna da şükürBenim göbeğim çok az yuvarlak olmuş bu halde bile nefes nefeseyim çarpıntım var 9 aylık olursam Allah muhafaza :)
Bu halimize bin şükür kuzum keyif almaya başladık çok şükür
Birşeyler yedikten sonra ağzıma geri gelmese çok mutlu olacağım rennie şurup haftada bir kutu içiyorum ama oda pek fayda etmiyor gibi yine geri geliyor 8 9 aylarda midem ağzım olacak herhalde :) ne çektik bu mideden ya başka bir sorun olmasın inş buna da şükür
Ben 3 Aydan beridir kullanıyorum haftada bir kutu içiyorum bebeğe zararının olmadığını biliyorum ama sen yine de sor iyi geliyor en azından hazımsızlığa ve ekşimeye iyi geliyor en kötüsü de yediklerimin yağını midem toplayıp ağzıma geri yolluyor sinir oluyorum gece yada gün boyunca taaaki hazmedene kadar böyle oluyor İnan’ın yağlı yememeğe çalışıyorum ama hafif yağı bile kabul etmiyor bu mide yaO şurup iyi geliyomu ya benimde midem çok yanıyo yemek yesem bi türlü yemesem bi türlü hazımsızlık şişkinlik zaten varbu hafta randevum var dr.a söyliycem inşh rahatlatıcı bişeyler verir
Önce marasa memlekete dügünümüz var sonra antalya ya denize ama nasil gidicem bilmiorum.Nereye gideceğine bağlı şuan her yer sıcak ama serin yerlerde var elbet
Ben 3 Aydan beridir kullanıyorum haftada bir kutu içiyorum bebeğe zararının olmadığını biliyorum ama sen yine de sor iyi geliyor en azından hazımsızlığa ve ekşimeye iyi geliyor en kötüsü de yediklerimin yağını midem toplayıp ağzıma geri yolluyor sinir oluyorum gece yada gün boyunca taaaki hazmedene kadar böyle oluyor İnan’ın yağlı yememeğe çalışıyorum ama hafif yağı bile kabul etmiyor bu mide ya
Anamm iki yerde sıcak memleketler :) artık idare edeceksin gidene kadarÖnce marasa memlekete dügünümüz var sonra antalya ya denize ama nasil gidicem bilmiorum.
Kizz midemi kaldirdinBenimde midem ağzıma geliyor balgam sıkıntısı var bide çok lazım gibi.. Bazen balgamdan kurtulcam derken durduk yere kusuyorum iğrenç bişey
Ay ben aşırı kustuğum zamanlar da o çok oluyordu kusuyordum balgam geliyordu bir daha kusuyordum iğrenç birşey ya biraz daha zaman şimdi de bana 6 ay diyorlar gülüyorum :))Benimde midem ağzıma geliyor balgam sıkıntısı var bide çok lazım gibi.. Bazen balgamdan kurtulcam derken durduk yere kusuyorum iğrenç bişey
Aynen canim karadeniz paklar anca biziAnamm iki yerde sıcak memleketler :) artık idare edeceksin gidene kadar
Kizz midemi kaldirdinilahi
Nerden cikti o
Canim bal pekmez ye iyi gelirPardon cnım ya ama öyle valla balgam sıkıntısı iğrenç bişey o kadar su içiyorum yine oluyo
İstanbul geçen sene baya serindi bu sene de iyi gidiyordu son bir kaç gündür aşırı sıcak başladı bugün yağmurla azıcık serinledi bizi anca yaylalar paklar :)Aynen canim karadeniz paklar anca bizi
Ay ben aşırı kustuğum zamanlar da o çok oluyordu kusuyordum balgam geliyordu bir daha kusuyordum iğrenç birşey ya biraz daha zaman şimdi de bana 6 ay diyorlar gülüyorum :))
Evet canim aynen. Aslinda burada heryer yayla gibi ama bi benim kaldigim yer sicak birazİstanbul geçen sene baya serindi bu sene de iyi gidiyordu son bir kaç gündür aşırı sıcak başladı bugün yağmurla azıcık serinledi bizi anca yaylalar paklar :)
Canim bal pekmez ye iyi gelir
Yok yok balli süt yada pekmez iyiKuru üzüm yiyorum o giderir dediler kesmiyo ama tam
Amin aminn yarısı bitti diğer yarısı için de dua edelim sağlıkla geçsin diye bu hallerimize şükür be serumlar kollarımızda yer kalmamıştı artık bazen benim kıskanç akrabalarım soruyor ne oldu iyi misin diye iyiyim diyorum anam hemen nasıl yani iyi oldun mu nasıl oldu diyip hasetleniyorlar sanki iyi olmam morallerini bozuyor anlamdım gittiÇok kustuğumda bendede öyle oluyodu şimdi ayrıntıya girip midenizi kaldırmiyimof aman ne çektik be Allah dahada çektirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?