• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı baş ağrısı\Uyuşma

Her hastane yapıyormu bu testi
Yok her hastane de olmaz. Zaten dediğim gibi kan örneği de yurt dışına gönderiliyor diye biliyorum.

Ben istanbul da alternatif tıpla da çalışan bir merkez de yaptırmıştım.

Yorktest gibi detaylı bakan merkezler var ama biraz pahalıydı eskiden. Şimdi nasıl bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar :KK51: aylardır,hatta yıllardır bu dertten muzdaribim annem küçükken beni doktora,piskiyatriye götürmüş ve bir sürü tahlilerden geçmiş ve piskolojik annesi üzüldüğü birşey var demisti doktor..
Ara ara tekrarlansanada cok aşırı boyutta değildi taki şu 5-6 aydır..Ve hafta 1 beynimde uyusma oluyor dün akşam basıma dokundum ağrıyor diye o kadar uyuşmuş ki ödüm koptu bu sık sık oluyor beynim durup dururken uyuşuyor ağırlaşıyor kaşlarımı bile kaldıramıyorum :cry: Sizce uyusma asırı baş ağrısı ne olabilir her an her saniye başımın ağırmadığı dakika yok:KK42:
soguk suya tut basini uyusma hissedince. dusundugun bisey varsa allah korusun felç edebilir seni.

Şekerim vardı en son gittiğimizde insülin direncin boraz yüksek demisti doktor
Benim de...istersen hiç doktora gitmeden dene. Deneyebilir misin, bir 3 hafta mesela sıfır şeker, sıfır gluten? Ama bir kesme şeker bile atmayacaksın, içinde az da olsa şeker olan sos, içecek hiçbişey. Sadece meyve ok, onda da kayısı, şeftali, muz yok.
Ekmek, makarna, pilav, patates yok. Tahıl olarak sadece yulaf.

Gıda için dedim- Doktor olayını, nöroloji ayrı. :)

Bas agrisina, migrene karsi zencefil ve lavanta cok iyi geliyor..dene istersen. Doktora yinede bir git ne olur ne olmaz. Allah sifa versin

Yok her hastane de olmaz. Zaten dediğim gibi kan örneği de yurt dışına gönderiliyor diye biliyorum.

Ben istanbul da alternatif tıpla da çalışan bir merkez de yaptırmıştım.

Yorktest gibi detaylı bakan merkezler var ama biraz pahalıydı eskiden. Şimdi nasıl bilmiyorum.

Feraceli Feraceli devlet hastanelerinde immünoloji bunu ücretsiz olarak yapıyor.
özelde enaz 1000 lira şuan

Geçmiş olsun feracelim bizim adamda aynı dertten muzdarip ama bi türlü dortora yanasmiyo bildim bileli bu derdi cekiyo ama gitmiyor

Bilgim yok ama..bi ihtimal kulaklardaki basınç acaba baş ağrısına mı sebeb oluyo??

Geçmiş olsun feracelim bizim adamda aynı dertten muzdarip ama bi türlü dortora yanasmiyo bildim bileli bu derdi cekiyo ama gitmiyor

Bilgim yok ama..bi ihtimal kulaklardaki basınç acaba baş ağrısına mı sebeb oluyo??
Olabilir ben hem diş hem kulağa gidicem problemli ikiside ahh ya bende öyleyim hoç ama hiç sevmem doktara gitmeyi :(

Olabilir ben hem diş hem kulağa gidicem problemli ikiside ahh ya bende öyleyim hoç ama hiç sevmem doktara gitmeyi :KK43:
Allah acil şifa versin..
Bende çocuklardan fırsat bulsam giderim ama bu ara zor sen yinede git ihmal etme doktorlar adam yemiyo:KK53:

Be
Merhaba arkadaşlar :KK51: aylardır,hatta yıllardır bu dertten muzdaribim annem küçükken beni doktora,piskiyatriye götürmüş ve bir sürü tahlilerden geçmiş ve piskolojik annesi üzüldüğü birşey var demisti doktor..
Ara ara tekrarlansanada cok aşırı boyutta değildi taki şu 5-6 aydır..Ve hafta 1 beynimde uyusma oluyor dün akşam basıma dokundum ağrıyor diye o kadar uyuşmuş ki ödüm koptu bu sık sık oluyor beynim durup dururken uyuşuyor ağırlaşıyor kaşlarımı bile kaldıramıyorum :cry: Sizce uyusma asırı baş ağrısı ne olabilir her an her saniye başımın ağırmadığı dakika yok:KK42:
Ben de aynı durumdayım ağrı yok ama ağırlama var gözümü açamıyorum sersem oluyorum

Ben de aynı durumdayım

Back