- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
O test nasıl yapılıyor canın haklısın ya :)

yada başka bişey
alerji bölümünde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O test nasıl yapılıyor canın haklısın ya :)
Kandan bakıyor, birkaç damla alıp yurt dışına gönderiyorlar.O test nasıl yapılıyor canın haklısın ya :)
Şekerim vardı en son gittiğimizde insülin direncin boraz yüksek demisti doktorSamsonn haklı. gluten herşeyin içinde var neredeyse. ve çoğu şnsana yaramıyor
yada başka bişey
alerji bölümünde :)
Her hastane yapıyormu bu testiKandan bakıyor, birkaç damla alıp yurt dışına gönderiyorlar.
Benim domates ve glutenle ciddi bir sorunum var mesela :)
Yok her hastane de olmaz. Zaten dediğim gibi kan örneği de yurt dışına gönderiliyor diye biliyorum.Her hastane yapıyormu bu testi
soguk suya tut basini uyusma hissedince. dusundugun bisey varsa allah korusun felç edebilir seni.Merhaba arkadaşlaraylardır,hatta yıllardır bu dertten muzdaribim annem küçükken beni doktora,piskiyatriye götürmüş ve bir sürü tahlilerden geçmiş ve piskolojik annesi üzüldüğü birşey var demisti doktor..
Ara ara tekrarlansanada cok aşırı boyutta değildi taki şu 5-6 aydır..Ve hafta 1 beynimde uyusma oluyor dün akşam basıma dokundum ağrıyor diye o kadar uyuşmuş ki ödüm koptu bu sık sık oluyor beynim durup dururken uyuşuyor ağırlaşıyor kaşlarımı bile kaldıramıyorumSizce uyusma asırı baş ağrısı ne olabilir her an her saniye başımın ağırmadığı dakika yok
![]()
Benim de...istersen hiç doktora gitmeden dene. Deneyebilir misin, bir 3 hafta mesela sıfır şeker, sıfır gluten? Ama bir kesme şeker bile atmayacaksın, içinde az da olsa şeker olan sos, içecek hiçbişey. Sadece meyve ok, onda da kayısı, şeftali, muz yok.Şekerim vardı en son gittiğimizde insülin direncin boraz yüksek demisti doktor
Allah razı Olsun.... Gecmiş olsun Bi çözüm bulursanız banada yazarsanız sevinirimAhhh canım ya cok üzüldüm allah sofanı versin annenede çok üzüldümallah yardımcınız olsun
Yok her hastane de olmaz. Zaten dediğim gibi kan örneği de yurt dışına gönderiliyor diye biliyorum.
Ben istanbul da alternatif tıpla da çalışan bir merkez de yaptırmıştım.
Yorktest gibi detaylı bakan merkezler var ama biraz pahalıydı eskiden. Şimdi nasıl bilmiyorum.
Olabilir ben hem diş hem kulağa gidicem problemli ikiside ahh ya bende öyleyim hoç ama hiç sevmem doktara gitmeyiGeçmiş olsun feracelim bizim adamda aynı dertten muzdarip ama bi türlü dortora yanasmiyo bildim bileli bu derdi cekiyo ama gitmiyor
Bilgim yok ama..bi ihtimal kulaklardaki basınç acaba baş ağrısına mı sebeb oluyo??
Allah acil şifa versin..Olabilir ben hem diş hem kulağa gidicem problemli ikiside ahh ya bende öyleyim hoç ama hiç sevmem doktara gitmeyi![]()
Hic ummadigim birseydi nefes alamamak yillarca bende kronik bas agrisina sebep olmus.simdi biraz sikintim var ameliyat yuzunden ama bundan sonra insallah agri yasamamAaa ciddimisin ya benimde kulaklarda sıkıntı var genel anlamda acaba ondan olabilir mi
İnşallah gecmiş olsunHic ummadigim birseydi nefes alamamak yillarca bende kronik bas agrisina sebep olmus.simdi biraz sikintim var ameliyat yuzunden ama bundan sonra insallah agri yasamam
Ben de aynı durumdayım ağrı yok ama ağırlama var gözümü açamıyorum sersem oluyorumMerhaba arkadaşlaraylardır,hatta yıllardır bu dertten muzdaribim annem küçükken beni doktora,piskiyatriye götürmüş ve bir sürü tahlilerden geçmiş ve piskolojik annesi üzüldüğü birşey var demisti doktor..
Ara ara tekrarlansanada cok aşırı boyutta değildi taki şu 5-6 aydır..Ve hafta 1 beynimde uyusma oluyor dün akşam basıma dokundum ağrıyor diye o kadar uyuşmuş ki ödüm koptu bu sık sık oluyor beynim durup dururken uyuşuyor ağırlaşıyor kaşlarımı bile kaldıramıyorumSizce uyusma asırı baş ağrısı ne olabilir her an her saniye başımın ağırmadığı dakika yok
![]()
Gerilim tipi baş ağrısı ağrısıı çok kafada ağırlaşma olurDün rahat 2 saat karanlık odada yattım hiç bi değisim olmuyorevet doktora gitmem gerek
Ağırlaşma + ağrı korkunç oluyorBe
Ben de aynı durumdayım ağrı yok ama ağırlama var gözümü açamıyorum sersem oluyorum
EvetGerilim tipi baş ağrısı ağrısıı çok kafada ağırlaşma olur
Ben de aynı durumdayımMerhaba arkadaşlaraylardır,hatta yıllardır bu dertten muzdaribim annem küçükken beni doktora,piskiyatriye götürmüş ve bir sürü tahlilerden geçmiş ve piskolojik annesi üzüldüğü birşey var demisti doktor..
![]()