Aşırı bağımlı, bir saniye uzaklaşmıyor! Lütfen yardım edin

ikiz prematüre annesiyim.3 çocuğum var.ikiz bakmak çok meşakkatli.ayrıca size bağımlı 1.5 yaşında bir çocuk.önce mutlaka pedagogla görüşün.

babayı zorlayın ilgi noktasında.Çocuğunuza yeni oyuncak alın.Siz ellemeyin babası ile oynasınlar.O oyunu babayla özdeşleştirsin.Oyun hamuru olur maket olur çiftlik vs olur.Böyle böyle alışsın babaya..

ve en önemlisi mutlaka doğum sonrası büyklerden destek alın.maddi durumunuz iyiyse bakıcı tutun.
Evet ama sekizde uyutuyorum akşam, eşim 6 gibi geliyor çok denk gelemiyolar o iki saatte de eşim yorgunum diyor ilgilenmek istemiyor.

1,5 yaş civarında öyle oluyor ama zaten çocuklar. Yani sanırım, benimki de öyleydi. Erken evlenmişsin, erken çocuk yapmışsın, ilki daha bebekken ikizlere hamile kalmışsın konularına girmeyeceğim. Zira geçti artık. Ama ikizler doğunca eşine de iş düşecek, belki yardım alacaksın, bunu eşine şimdiden aşıla

Evet deniyorum, sorun şu ki yaptığım şeyi çok küçümsüyor. Ne var 3 bebek bakmakta diyecek nerdeyse.

Bence kocanı yatılı yurda ver Üç çocukla gül gibi geçinirsin. En azından hizmet bekleyen olmaz.. Adam yaş almış ama büyümemiş. Evlilik sorumluluğu yok. Oturmuş FIFA oynuyor ne ala memleket.. Maddi sorunun yokmuş yemek yapma dışarıdan söyleyelim de. Para iste o yokken temizlik için bayan çağır.

Bence kocanı yatılı yurda ver Üç çocukla gül gibi geçinirsin. En azından hizmet bekleyen olmaz.. Adam yaş almış ama büyümemiş. Evlilik sorumluluğu yok. Oturmuş FIFA oynuyor ne ala memleket.. Maddi sorunun yokmuş yemek yapma dışarıdan söyleyelim de. Para iste o yokken temizlik için bayan çağır.
Çok haklısınız yatılı yurda yollamak lazım 😂 Peki teşekkür ediyorum çok sağolun diğer önerileriniz için

Back
X