Patiska'cım merhaba! Ben 2 senedir aşırı aktif mesaneden çekiyorum.Yukarda yazdığım gibi beni mahvetti! İnsanın psikolojisini de bozuyor,kurtulamıcakmıyım,eyvah kurtulamıcam gibi korkular oluşuyor.Bence hiperaktif mesane ile aşırı aktif mesane aynı.Yukarda yazdığım gibi mi senin de şikayetlerin? Bu hastalık için kullanılan ilaçların da çok yan etkisi var ama şu an ben emselex kullanıyorum.Ağız kuruluğu dışında idrar yollarıyla ilgili yan etkisi hiç yok! Ama benimki de senin ki gibi psikolojik kökenli.Ben de 6 aydır antidepresan kullanıyorum ama pek bi faydasını görmedim ancak kilo aldırıyor,bi de uyuşturuyor.Doktorlar yüksek dozda antidepresan veriyorlar,sanki onlarla da geçicek.Geçmiceni düşünmek ne kötü di mi?Yalnız ben internetden bu hastalığı olanları okudum hepsi bizim gibi bayağı dertli! Ben meditasyonla iyileştirmeye çalışcam kendimi.
Fisun önce sana sormak istiyorum.İdrar yoluna kateter'i takarken acımadı mı? Sonrasında enfeksiyon durumları olmadı mı? Bu testi yaptırmanın ne gibi yararı var? Deneyimi olan biri olaraktan sorularımı yanıtlarsan memnun olurum.Ayrıca da şükür yaptıran biri burda karşıma çıktı!
evet canım aynen senin anlattığın gibi... artık bıktırdı da... 1 sene oldu benim antidepresan kullanalı,onunla da geçmedi, bir de psikolojik kökenli olanlar içinmiş güya bu ilaç sadece...
en son bana bir de nöroloji tavsiye ettiller... insan böyle olunca doktoruna da güvenini kaybediyor, geçmeyeceğini düşünüp kendine de eziyet ediyor..
ama bana bu bahsettiğiniz şeyi yapmadılar..
Kızlar benim kızkardeşimde aynı rahatsızlık var daha önce tam 3 kere ürodinami çektirdi.aslında korkulacak birşey yok rahat olunca hiçbir ağrısı yok kendini kasınca tabiki ağrır ürodinami sonucunda kardeşime sonda verildi hergün kendisi sondayla boşaltıyor.çok geçmiş olsun sana canım
Supericik,geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim.Fisun beni biraz korkuttu,"ürodinami de doğduğunuza lanet ediyosun" diyerek.Ama kendisi de çok acı çekti ki böyle yazmış.Ben korkudan 2 kere randevuyu iptal ettirdim.Ama artık dayanamadım yaptırcam,hastane mayıs ayına gün verdi.Doğru söylüyosun kasmazsan acımıyabilir de,kasarsa insan çok acır bence de.İşin kötüsü ben de korkunca kendimi çok kasarım.Napalım artık allah kurtarsın diyelim.
amin canım kardeşimin öyle canı acımamıştı ilk yaptığında korktuğu için rahat olmadığı için biraz zorlandı ama daha sonra tekrar yaptırdığında ne olduğunu bildiği için rahattı ve daha çabuk daha kolay bir şekilde atlattı İNŞALLAH sende hiç zorlanmadan yaptırırsın bir an önce yaptır gerçekten korkulacak birşey yok enfeksiyon diye sormuşsun çok temiz ortamda yapıyorlar sondayı yerinden çıkarıp hemen takıyorlar el değmiyor yani çok geçmiş olsun canım yaptırdıktan sonra haber verirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?