Aşırı ailevi sorunlarım var lütfen bakın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse yasamadigi biseyi bilemez sen uzulme dedigim gibi beddua etme sabir rabbim yol gosterir insallah.

Ben ailevi sorunlarım için açtım sizler bu raddeye getirdiniz farkında mısınız bilmiyorum ama size artık cevap bile vermiyorum bence kendinize gelin yaşlarınız büyük ihtimal benden büyük ben size saygısızlık yapmadım sizler hep laflarını carpittiniz ne demeliyim şaşırdım birisi diyor ki sen fakesin ben bu hesabı yeni açtım

Zor olur senin icin zaten 550 tl kyk kredisi ise girsen hemen kesilir sigortalı olacain icin, sigortasız calısman lazım o da yasal degil zaten herkes goze alamaz. Kyk devlet yurduna basvuru yap.

Zor olur senin icin zaten 550 tl kyk kredisi ise girsen hemen kesilir sigortalı olacain icin, sigortasız calısman lazım o da yasal degil zaten herkes goze alamaz. Kyk devlet yurduna basvuru yap.
Abla peki bu vakıflara durumu anlatsam babam kız çocuğu olduğum için okutmuyor diye sence yardım eden olur mu?

Hayır kesilmiyor.
Yanlış bilgi vermeyelim.

Konu sahibi 550 tl ile geçinemeyebilirsin. Ama işe girip çalışırsan geçinebilirsin. Üniversite öğrencileri için part time işler var.

Duzelttiginiz icin tesekkur ederim, parası kesilen bazı arkadaslar olmustu, o zamanlar calisiyorlardi, belki kesilme sebebi alttan kalan ders ya da okul uzamasıdır, bana is yuzunden denmisti. Pardon tekrar.

Sağ ol, çok korkuyorum ya inşallah bir yolunu bulurum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…