Aşırı ailevi sorunlarım var lütfen bakın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki minimal(!)öykü(!)

Dersinizi çalışın, hayatınızı kurtarın o zaman. Başka ne diyelim?
Mesela soru cümlesi olmayan cümlelerin sonuna neden soru işareti gelmemesi gerektiğinden başlayabilirsiniz.
Ah sağ ol senden ogrenecektim bunları çok aydınlatın emin ol dusunebileceginden çok çalışıyorum burada akışta yani konuşma kaçırmamak için hata yapabiliyorum affola

he bunu google'da bulamadın mahmutçuğum olmadı bu ya
şu anda aşırı günahımı alıyorsun varya ben yıllardır bu dertlerle bogusuyorum
he bunu google'da bulamadın mahmutçuğum olmadı bu ya
Senin bu dalgaya vurduğun konu varya benim 2 yildir her gün masa başında agladigim şey sana başka cevapları da yanıt vermiyecegim ve son olarak inşallah aynısının benzerini ağır bir şekilde sende yaşarsın da anlatsin

konuşma şeklinden üslubundan kimin pis olduğu belli oluyo minimaloykucum. Üstüne basa basa üniversiteye hazırlanıyorum diyosun ya şu açtığın konudaki iğrenç kelimeleri bi düzelt bizimle dalga geçmeye gelmişsin belli ama seni burada yerler o yüzden sen çık git en iyisi

Universitede okuyorum, sorabilirsin, özel mesaj da atabilirsin.
Çok teşekkür ederim dondugun için abla , bizim durunumuz iyi bana KYK çıkmaz burs yani inşallah kredi çıkarsa(bu bile benim için çok değerli)acaba ise girip bu 500 TL de öyle kazansam il dışında okuyabilir miyim konya düşünüyorum mesela özel yurt felan gecinebilir miyim sence

bi de bol bol türkçe çöz
o masa başında biraz türkçe çalışsaydın keşke , türkçe böyle zulüm görmedi..

Cnm bnm baslica ne kadar kotu bi insan olsada beddua etme sana döner allah korusun. Bu dunyada kotu seylere baglanmis bi insana beddua etmene bile gerek yok zaten sonu belli sen sakin kalip hayirli dualar et rabbime kndin icin annen icin oku ve insallah ii bi meslek sahibi ol annenide yanina al sakin ve sabirli ol bak rabbim herkeze farkli sıkıntılar verirmis bna mi yuz çevirecek seytanami die sınarmış seninde demekki sinavin bu beddua dan uzak dur kuzum rabbim taşiyamacagi derdi vermezmis annenin ayrilmamasinin tek sebebi cocuklaridir yasim 26 4 kiz kardesim var annem de zmninda kotu seyler yasadi ama ayrilamadi babamdan ve soledigi seyler sunlardi bn kndi ewim disinda hic bi yerde barinamam damatlarim 3 gun bakar 5 yil bakar başiniza kalkiclar zaten sizin icin ayrilamam ortalikda birakamam babaniz kotude olsa babasiz kalmanizi istemem dedi 2 damadi vardi gel dediler yok dedi ha şükurki babam duzeldi tek sorun halamlara bizden daha duskun olmasi hala ama yinede iiler demem oki uzun oldu ama annen sizler icin gitmio sen oku meslek sahibi ol belki o zmn gelir yanina sabir kuzum hersey sabir rabbim yardimcin olsun

Ya yeminne kimseyle dalga geçtiğim yok bana instani yaz eğer mesaj atmassam en adı şerefsizim o zaman inanırsın belki bana

sorucak bişeyin yok çünkü o kadar google da bulunamayacak üniversite hakkında özel şey neymiş ahahaha benneyanginlargordum gel kız
Yazmıssın zaten sen aslıcım ne soracağını
Kendilerini zeki sanıp milleti aptal sanmaları sunların, bıtmeyecekler.
Bak hala sormamıs genelden

Ya yeminne kimseyle dalga geçtiğim yok bana instani yaz eğer mesaj atmassam en adı şerefsizim o zaman inanırsın belki bana
Önce özel mesaj şimdi de insta hesabı..
İnstagram hesabında @crayzboy3131 falandır.

Ablacım eline sağlık yemin ederim ağlıyorum su an da millet bana yalancısın felan dedi inandiramiyorum da anlamadım ki bu formda neler dönüyor ,ablacım aynen dediğin gibi benim annem de öyle dayım yanımıza gel diyor gecinemem yapamam diyor inşallah kazanırım da kurtulurum abla annem diyor ki bu meslek sahibi ol beni yanına al bende kurtulurum güzel dilekleein için çok teşekkür ederim rabbim gunlerini hayırlı güzel eylesin ablacım

Aqlayureqliqız_23 oturum actı.
Yalnız konu o kadar çabuk değişiyor ki.
Konu:ailevi sorunlar
Konu içeriği:baba
Yanıtlar:üniversite hakkında özel mesaj,inandırmak için insta.
Bak M Minimaloyku hangi konu üzerinden devam etmek istiyorsan onunla ilgili yaz, ailevi sorunlar mı? İnstagram mı? Üniversite mi?

bu "form"da neler dönüyo varya uu beybii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…