• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşırı ağlamak

aysegul91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
12
0
86
34
İstanbul
meltem hanım ben 22 yaşındayım olumsuz bir olay olduğunda gözyaşımı hiç tutamıyorum. özellikle annem babam erkek arkadaşım gibi aramda kuvvetli bir bağ olan insanlara karşı çok hassasım söyledikleri en küçük bir söz bir tartışmamız benim saatlerce durmadan ağlamama sebep oluyor ve kendimi hiçbir şekilde kontrol edemiyorum. tvde duygusal bi sahne oldu mu ona bile oturup ağlıyorum. çok komik bir durum belki ama beni son yıllarda daha çok rahatsız etmeye başladı. bunun haricinde hiçbir sorunum yok yani hayattan zevk alıyorum yaşamayı seviyorum arkadaşlarımla ilişkilerim iyi yani depresif bir ruh halinde olduğumu düşünmüyorum ama bu yaşa gelip de hala çocuk gibi ağlıyor olmak gerçekten rahatsız ediyor beni. neler yapabilirim lütfen yardımcı olun ilaç tedavisi mi gerekiyor ne gerekiyor şimdiden teşekkür ederim

meltem hanım ben 22 yaşındayım olumsuz bir olay olduğunda gözyaşımı hiç tutamıyorum. özellikle annem babam erkek arkadaşım gibi aramda kuvvetli bir bağ olan insanlara karşı çok hassasım söyledikleri en küçük bir söz bir tartışmamız benim saatlerce durmadan ağlamama sebep oluyor ve kendimi hiçbir şekilde kontrol edemiyorum. tvde duygusal bi sahne oldu mu ona bile oturup ağlıyorum. çok komik bir durum belki ama beni son yıllarda daha çok rahatsız etmeye başladı. bunun haricinde hiçbir sorunum yok yani hayattan zevk alıyorum yaşamayı seviyorum arkadaşlarımla ilişkilerim iyi yani depresif bir ruh halinde olduğumu düşünmüyorum ama bu yaşa gelip de hala çocuk gibi ağlıyor olmak gerçekten rahatsız ediyor beni. neler yapabilirim lütfen yardımcı olun ilaç tedavisi mi gerekiyor ne gerekiyor şimdiden teşekkür ederim

aynı yaştayız aynı durumdayız. ben de reklamlara bile ağlıyorum. eskiden çok dirayetliydim. sinir krizi bile geçirdim geçen günlerde. çok zor bi durum artık erkek arkadaşım ağladığıma inanmıyor ailem de hiçir gözyaşımı ciddiye almamaya başladı.

aynı yaştayız aynı durumdayız. ben de reklamlara bile ağlıyorum. eskiden çok dirayetliydim. sinir krizi bile geçirdim geçen günlerde. çok zor bi durum artık erkek arkadaşım ağladığıma inanmıyor ailem de hiçir gözyaşımı ciddiye almamaya başladı.

zamanla geçen bişey olduğuna da inanmıyorum ben artık küçüklüğümden beri böyleyim ben. aynen benim ailem de ciddiye almıyor hatta dalga geçiyorlar bu durumla

Bende 24 yaşındayım Aynı dertten bende muzdaribim :14:
Duygusal kliplerde,dizilerde,,hatta reklamlarda en ufacık duygusal bi sahne olmasın hemen gözyaşlarım dökülmeye başlar.
Sinirlenince biriyle doğru düzgün tartışamıyorum Hemen ağlamaya başlıyorum kendimi savunamıyorum ağlamaktan Sevinsem ağlıyorum birinin halini düşünüp ona ağlıyorum kızsam ağlıyorum Anlamıyorum bu kadar gözyaşının nerden geldiğini :9:
Hayır bide toplum içinde hep birlikte tv izliyoruz mesela duygusal bi sahne oluyo kimsede tık yok ben tutamıyorum kendimi :26:
Çok utanıyorum bu durumdan Kesinlikle benimde depresif bi durumum yok İnsan ilişkilerim gayet iyidir Ailemle sorunum yok Ama aşırı hassasım genel olarak... :14:

Bende böyleyim:(
Bazen saçma sapan şeylere bile ağlıyorum sinir oluyorum kendime:(
Düzgünde ağlamayı beceremiyorum ki gözüm akmaya başladı mı burnumda akmaya başlar :43:
Yanımda peçete olmadan dolaşamaz oldum resmen:47:

Öncelikle bir psikologa başvurun, gerek olursa sizi psikiyatra yönlendirir sizi.

Back