Aşırı adet görmek normalmi?

selege

İlayda Deniz
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
215
0
116
Kayseri
slm arkadaşlar 6 aylık kızım var geçen ay adet olmaya başladım,dogumdan sonra ilk oluyorum herhalde ondan aşırı oluyorum demiştim,bu ay yine çok aşırı oluyorum yani hasta bezi kullanacak kadar çoookk bu kadar olmak normalmi yoksa doktora gitmelimiyim?

ben doğum yapalı 4 ay oldu ama daha adet olmadım bukadar çok adet olmaman lazım istersen bir doktora git derim

doğum yapalı benimde 4 ay oldu daha yeni adet oldum benimkiside çok oldu ilk 3 gün sonra normale döndü merak etme

baslığı ilk gördüğümde sizi kendimle kıyasladım bende 4 ay önce doğum yaptım ilk adetimde çok oldum 2.dede ama sanırım sizinki farklı hasta bezi kullanka zorunda isenız hemen doktora gidin derimçünkü afrklı bi durum olabilir.

bende 4 ay sonunda regl oldum benimkide daha öncesine göre çok oldu ama 3-4 gün sürdü sonra azaldı ve bitti hasta bezi kullanacak kadar çok değildi yanlız,bence doktora görünmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…