• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen kanama ve sancı ...

Cumartesi ameliyat olacam dua edin lütfen sonra İnş hemen bebeğim olur 6 ay bekler yaparsın dedi umarım tutar
Şimdiden geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bende hala bebek bekliyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda bizlere de hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Ederim tabi cnm rahat olun çok stres yapmayın Allaha emanet olun 🙏🤲🤲

Şimdiden geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bende hala bebek bekliyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda bizlere de hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Ederim tabi cnm rahat olun çok stres yapmayın Allaha emanet olun 🙏🤲🤲
Siz ne zaman bebek düşüneceksiniz ameliyat sonrası hemen oluyor diyorlar doğru mu

Nolir tavsiye ile ilaç kullanmayın hiç olmazsa hala devam ediyor mi bilmiyorum ama uzaktan görüşme ile özel Bi hastaneden doktor ile görüşün. Evet polip kanama yapabiliyor bende yaşadım farklı sebeplerle de yaşadım ama mutlaka doktor kontrolünde ilaç kullanin çünkü o ilaçların yan etkisi olabiliyor
Teşekkürler evet özel hastaneden doktor verdi cok sukur 1 ay önce kesildi normal 5 gün adt oldum iki gün once bitti hatta insallah tekrarlamaz

Bende bebeğim 9 haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldım. 30 gün falan kanama durmadı sonra soğan Kürü yaptım içtim adet oldum 3 gün falan sürdü. Sonra regl olmadım bekliyorum. Size de soğan kürü iyi gelebilir
Teşekkürler cok geçmiş olsun evet sogan suyu denedim sonra doktorun verdigi ilaca devam ettim birde 1 bucuk 2 ay kadar aslan pençesi çayı yaptım ictim ćok şükür düzeldi bu ay adet oldum ve bitti hemen

Cumartesi ameliyat olacam dua edin lütfen sonra İnş hemen bebeğim olur 6 ay bekler yaparsın dedi umarım tutar
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bir an önce sağlıklı gebelik yaşarsınız sağlıkla kucagına alırsın . Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin . Kimseyi evlat hasreti ile sınamasın .

Back