• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asimetri

cansunanc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
38
16
88
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Size birşey danışmak istiyorum. Yüzümde çocukluktan gelen bir asimetri var. Aynı zamanda da boynumda eğrilik.. Doktora gittim boynumda torti kollis oldugunu söyledi(damar kısalığı). Sag boynumdaki damarlar sol tarafıma göre daha kısa oldugu için boynum sağ tarafa yatık duruyor. Ve bu rahatsızlıktan dolayı yüzümün sol tarafı sağ tarafına göre daha az gelişmiş. Bunun için ne yapmam gerekli doktor botoks dedi. Yüzünde bu rahatsızlığı olan varmı acaba? Yardımcı olur musunuz?

Boynumda o rahatsızlık yok ama benim de yüzümün sol tarafı sağa göre daha az gelişmiş, doğuşsal değil ama farkedilmeyen ufak bir yüz felcinden sonra böyle bi etki kalabimiş olduğunu söylediler. Ben EMG çektirdim ve kaslar arasındaki kasılma farkları görüldü, sol kaslarım daha zayıf. Doktor bana da sağ tarafa botoks ve sol taraf için de güçlendirici fizik tedavi önerdi. Siz de önce bir emg çektirin isterseniz

Boynumda o rahatsızlık yok ama benim de yüzümün sol tarafı sağa göre daha az gelişmiş, doğuşsal değil ama farkedilmeyen ufak bir yüz felcinden sonra böyle bi etki kalabimiş olduğunu söylediler. Ben EMG çektirdim ve kaslar arasındaki kasılma farkları görüldü, sol kaslarım daha zayıf. Doktor bana da sağ tarafa botoks ve sol taraf için de güçlendirici fizik tedavi önerdi. Siz de önce bir emg çektirin isterseniz
mrb. Evet banada botoks dediler ancak sanırım bellli bir süre sonra yeniletmek gerekiyormus :KK43: bnm doğustan geldiğini söylüyor annem . Boynum sağ tarafa doğru eğri oldugu için boyunluk verdiler ama bi faydasını göremedim. Yüzümdeki asimetriden oldukça rahatszım

mrb. Evet banada botoks dediler ancak sanırım bellli bir süre sonra yeniletmek gerekiyormus :KK43: bnm doğustan geldiğini söylüyor annem . Boynum sağ tarafa doğru eğri oldugu için boyunluk verdiler ama bi faydasını göremedim. Yüzümdeki asimetriden oldukça rahatszım

Evet canım botoksu 6 ayda bir tekrarlamak gerekiyor, yüzün bazı bölgeleri için daha kısa süre tabi
ama baı yerleri için 4 ay bile olabiliyor süreç. Bir de yaptırdıkça durma süresi uzuyormuş. Eğer çözümü varsa erteleme derim, botoks kas büyümesi durumu için aktif kullanılıyor çocuklarda bile bütün hayatları boyunca

Ben botoksla değilde tamamen kurtulmak istiyorum cAnım bu dertten bunun içinde ameliyat olmak gerekiyor sanırım. Hafta içi mutlaka bir doktora başvuracağım zaman ayırdıgın için çok teşekkür ederim

Selam canım forumda asimetri başlığına bakarken bu başlığı gördüm bende asimetri üzerine tez yazacak duruma geldim sendeki nasıl bir asimetri acaba sadece kasla ilgili bir durum mu yüzünde nasıl ne şekil bir asimetri var gelişim bozukluğuyla ilgili demişssin kemık ölçümü de yaptırdın mı botoks geçici bir çözüm hiç yaptırdın mı yaptırdıysan seni memnun etti mi cevap veririsen sevinirim.

bende de gelişim bozukluğu var yüzümün hatta vücudumun sağ ve solu birbirinden farklı bu durum beni takıntılı biri yaptı ..

Back