- 5 Haziran 2022
- 5
- 1
- 21
- Konu Sahibi Gizem kapacak
Asilamin 7 gunu neler yasadiniz belirtiler nelerdir benim bel agrim var goguslerimde agri var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç ne olduya bnm aşılamamın 9 günü bugün ama belirti hiç yok, ilk 3gün kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı sonra geçti arada bir kasık ağrısı oluyor yarım saate geçiyor herhalde tutmadı diye düşünüyorum
yarın kan vereceğimSonuç ne oldu
Sonuç ne olduKizlar selam benim de asilamamin bugun 10ncu gunu. Sabah test yaptim en ufak bir golge bile cikmadi testte
Goguslerimde hassaslik vardi dun 9ncu gun gecti. Kasiklarda ara ara agrilar devam ama.
Bu sabah test yaptım, pozitif çıktıSonuç ne oldu
Kizlar selam benim de asilamamin bugun 10ncu gunu. Sabah test yaptim en ufak bir golge bile cikmadi testte
Goguslerimde hassaslik vardi dun 9ncu gun gecti. Kasiklarda ara ara agrilar devam ama.
Sonuç ne olduyarın kan vereceğim
Çok sevindim benim aşılama 10.gun hiçbir belirti yok tutmadı galibaBu sabah test yaptım, pozitif çıktı
Sizde ne gibi belirtiler olduBu sabah test yaptım, pozitif çıktı
Ben de öyle düşünüyordum, tertemiz negatifti.Çok sevindim benim aşılama 10.gun hiçbir belirti yok tutmadı galiba
Test verdin mi canımya bnm aşılamamın 9 günü bugün ama belirti hiç yok, ilk 3gün kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı sonra geçti arada bir kasık ağrısı oluyor yarım saate geçiyor herhalde tutmadı diye düşünüyorum
Çatlatma aşısının etkisi oldu diyebilirim ilk 10 gün. Göğüsler şiş, kasık ağrıları vs.Sizde ne gibi belirtiler oldu
Kan da ver canımBen de öyle düşünüyordum, tertemiz negatifti.
Hatta dışarı davetliydik, nasılda adet olacağım, bi sonraki hormon alımına kadar alkol alayım dedim içtim de.
Dün adet olmam lazımdı, bu sabah test yaptım pat pozitif
Yurtdisindayim ben, oyle istedigim zaman kan veremiyorum.Kan da ver canım
Neden?Yurtdisindayim ben, oyle istedigim zaman kan veremiyorum.
Neden?
maalesef negatifSonuç ne oldu