Ne durumundasınız bende catlatma ignesinden 11gunu aşılamanin 9gunu test yaptim pozitf gibi yukselirmi sizceTeşekkür ederim regl tarihime 4 gün var inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İNŞALLAH canım hayalet çizgi var gibi kan verdin mi benim bugün leke geldi yarın tüp Bebek’e için başvuru yapacağım rabbim gönlüne göre versinNe durumundasınız bende catlatma ignesinden 11gunu aşılamanin 9gunu test yaptim pozitf gibi yukselirmi sizce
Yok sabah verecem hayirlisiİNŞALLAH canım hayalet çizgi var gibi kan verdin mi benim bugün leke geldi yarın tüp Bebek’e için başvuru yapacağım rabbim gönlüne göre versin
SOncunu merak ediyorum canım hayırlısı olsunYok sabah verecem hayirlisi
Veremedim ya cok kötü baş ağrısı girdi kafamı kaldıramadım o derece hayla ağrıyorSOncunu merak ediyorum canım hayırlısı olsun
Veremedim ya cok kötü baş ağrısı girdi kafamı kaldıramadım o derece hayla ağrıyorRegl
Test yaptim yokRegl bekle canım stres yapmaRabbimin hazinesinde bol ol deyince olacak inşallah
Test yaptimyok
kuzum evdeki testlere güvenme erken gebelik testinde çıkar anca bunlarda belli olması için adetin gecikmesi lazımTest yaptim yok
sonucunuz ne oldu?Bilmiyorum kanda verdim sonucu bekliyorum
sizin yükseldi mi acaba?Selam arkadaşlar ben 12 gün önce 3.aşılamamı oldum aslında benim niyetim tüp bebekti ama göbekten iğne ile iki aşılama olması gerekli olduğu için 3. Formaliteden olduk bugün kan testi verdim 5 çıktı yükselmez demi?
Bu arada bendeki belirtiler göğüs hassasiyeti damarlarda belirginlik,Uyku,bel ve şiddetli kaşık ağrısı oldu hala daha devam ediyor daha önceki aşılamalarda olmuştu bu belirtiler onlarda tutmadı maalesef artık tek çare tüp bebek gözüküyor Rabnim isteyen herkesin kucağını doldursun
Negatifsonucunuz ne oldu?
Yok canım regl oldum dünsizin yükseldi mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?