Idrar testiyle kkntrole devam et bazen catlamayan yumurtalar sonradan catlayip döllenebiliyormus.2 günde 1 2 katına çıkıyor zaten senin 150 ise 12. günde felan 75 lerdedir canım benim 1 cıktı 11. günde 15. güne kadar ne kadar yükselebilir ki
umutlanmak ıstemiyorum canım ya bu sonuçtan sonra çok üzüldüm çünkü tekrar üzülmek istememIdrar testiyle kkntrole devam et bazen catlamayan yumurtalar sonradan catlayip döllenebiliyormus.
Merhaba bende Bartın da yaşıyorum hangi muananede aşılama yaptırdınız tavsiyeniz varsa söyler misiniz lütfen burda hiç bir yer bilmiyorum çünkü benBen bartin Amasra da yaşıyorum burda kadindogum infertilite yok aşılama tüp bebek yok sadece gebelere bakılıyor ben doktorun kendi özel muayenesinde yaptırdım bana tek dediği aşılama tutmazda adet olursan 2. Gunu gel tedaviye tekrar başlayalım dedi o yüzden bilmiyorum ne zaman gitmem gerekiyor nasıl muayene ediyor
Bende aşılamanın 7.günü hcg 2,18 çıktı yarın 9.günü tekrar kan versem mi çok kararsızım . Ne yaptınız pekiArkadaşlar bugün asilamanin 8. Catlatma ignesinin 10. Gunu beta hcg 3.40 çıktı yükselme şansım varmi yoksa uzulmelimiyim lütfen yardım edin
Bende aşilamanin 9. Gununde test yaptim bariz 2. Cizgi vardi. kan verdim 4.75 cikti hamileyim dedim degerim ilk defa bu kadar yüksekdi. 2 gün sonra tekrar verdim 2.83 düBende aşılamanın 7.günü hcg 2,18 çıktı yarın 9.günü tekrar kan versem mi çok kararsızım . Ne yaptınız peki
Hemen hemen aynı durum benim başıma geldi 9.gün test yaptırdım 1.38 .benimki de tutmadı benimde umudum yok zaten . Haziran sonu tekrar deneyeceğiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBende aşilamanin 9. Gununde test yaptim bariz 2. Cizgi vardi. kan verdim 4.75 cikti hamileyim dedim degerim ilk defa bu kadar yüksekdi. 2 gün sonra tekrar verdim 2.83 düve duygularim tarif edilemez yere çakildim resmen. Bebiş var diye karnimi sevdim falan doktorumda düşük yapmişsin degerin ilk baya yuksek çikmiş dedi. Ama bi umudunu kaybetme çok yorum okudum değeri 2 lerde 3 lerde cikip hamile kalan. Benimde 6 haziranda tekrar yapilcak bakalim ama sıfır umut sıfır heyecan. Hatta yaptırmak bile gelmiyo içimden yüzde 90 gene yere çakilcam
Gözün aydın canım hamilesin erken yaptığın için çıkmış sonuç öyle 2 günde bir kan ver zaten degerin 2 katına katlamasi gerek ama hep aynı hastanede vermeye çalış çünkü farklı hastanede değerler arası fark oluyoMerhabalar hanımlar ilk defa böyle birşey yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim Adetime 5 gün var test yaptım pozitif çıktı koyu bir çizgi hemde ertesi gün yaptım gene çıktı daha sonra kan verdim adet olmama 4 Gün var daha hcg degeri 6.4 çıktı yükselir mi acaba çok mı erken davrandım ki
Özel muayenehane yaptırdım canım Dr Bülent bayrak doktorumdan da çok memnunum 2 aşılama yaptık tutmadı fakat 1 ay sonra kendiliğinden gebe kaldım ve hala takibimi Bülent hoca yapıyor kesinlikle tavsiye ederimMerhaba bende Bartın da yaşıyorum hangi muananede aşılama yaptırdınız tavsiyeniz varsa söyler misiniz lütfen burda hiç bir yer bilmiyorum çünkü ben
Bugün adet oldum malesef yokmuş bir daha deneyeceğizGözün aydın canım hamilesin erken yaptığın için çıkmış sonuç öyle 2 günde bir kan ver zaten degerin 2 katına katlamasi gerek ama hep aynı hastanede vermeye çalış çünkü farklı hastanede değerler arası fark oluyo
Anlıyorum seni canım ama emin ol herşey bitti dediğin anda gerçekleşiyor mucizeler sürekli kendini strese sokma bende aynı şeyleri yaşadım 2 çatlatma 2 aşılamam başarırız oldu ve ben tamam dedim normal yolla olmicak İstanbul bahceciye tüp bebek için randevu aldım 2. Asilamamin başarısiz olduğunu öğrenince ve tüp bebek merkezine gitmeme 1 hafta kala hamile olduğumu öğrendim hiç beklemedigim anda geldi çok zor bı sureç Allah'ım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın emin olduğum bişey varki biz kendimizi ne kadar sıkıp strese sokarsak oldumu bu ay olacakmi diye olacağı varsa da olmuyormus benim 2 yılım her ay acaba oldumu demekle geçti sadece 1 ay ümidimi kestim beklentim olmadı o ay da gebe kaldım darısı inşallah sizin başınızaBugün adet oldum malesef yokmuş bir daha deneyeceğiz
Demek ki nasip böyleymiş diyoruz artık… zor bir süreç Rabbim isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bizlerde güç versinAnlıyorum seni canım ama emin ol herşey bitti dediğin anda gerçekleşiyor mucizeler sürekli kendini strese sokma bende aynı şeyleri yaşadım 2 çatlatma 2 aşılamam başarırız oldu ve ben tamam dedim normal yolla olmicak İstanbul bahceciye tüp bebek için randevu aldım 2. Asilamamin başarısiz olduğunu öğrenince ve tüp bebek merkezine gitmeme 1 hafta kala hamile olduğumu öğrendim hiç beklemedigim anda geldi çok zor bı sureç Allah'ım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın emin olduğum bişey varki biz kendimizi ne kadar sıkıp strese sokarsak oldumu bu ay olacakmi diye olacağı varsa da olmuyormus benim 2 yılım her ay acaba oldumu demekle geçti sadece 1 ay ümidimi kestim beklentim olmadı o ay da gebe kaldım darısı inşallah sizin başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?