Rabbim kalbinize göre versin inşallah tutmuştu aşılamam dış gebelik oldu maalesefSonuçlarınızı noldu bende aşılama yaptırdım 10 Ekim'de bugün bi hafta oldu belirtim kasik ağrısı bel ağrısı bugün idrara çok çıkma baş ağrısı falan salı test günüm
Sonucunuz nolduEvet bende dün duydum hocamdan bugün bende de mesela hiç birşey yok sadece adet olacak gibi bazen kasık ağrısı ve bel ağrısı giriyor
Ya çok geçmiş olsun ne denir bilmiyorumRabbim kalbinize göre versin inşallah tutmuştu aşılamam dış gebelik oldu maalesefaldılar bebeğimi benden 6+2 kalp atışı bile vardı sol tüpe yerleşmiş tüpüde keseyide bebeğide aşmak zorunda kaldılar benim sağlığım için Rabbim hiç kşmseye yaşatmasın inşallah çok zormuş 14 ekimde ameliyat oldum hemde kürtaj 2 buçuk saat sürmüş mahfoldum
Sonucum pozitif canım çok şükürSonucunuz noldu
Çok sevindim belirtin neydi canım kandami belli olduSonucum pozitif canım çok şükür
Benim 11 gün aşılama daSonucum pozitif canım çok şükür
10 gün sonra iğne etkisini yok oluyormusBenim 11 gün aşılama da
Adet
2 gün geçti aşırı kasik ve bel ağrısı var birde göğüs ucu acıyo salı test
Benimd bel ağrısı kasik ve göğüs ucu 13. Günü test günüm ya salı yu beklicem okadar negatif gordum ki umutsuzumCanım ben 12 günü evde kaset test yaptım silik çıktı belirtileri sorarsan eğer gogusde hassasiyet ayak üşümesi kasık da arada sırada ağrı ve bel agrisi
Öyle diyolar benimde 9. Gün göğüs ucu başladı10 gün sonra iğne etkisini yok oluyormus
Olumsuz dusunme diyeceğim ama bende çok olumsuz düşündüm bosverdim zaten olmayacak dedim ama ne olursa olsun moralini asla bozma çünkü nice seneler deneyen var aralarında bende oyleyimÖyle diyolar benimde 9. Gün göğüs ucu başladı
He valla benim ilk aşılama ilk tedavi iki yıldır evliyim yaş 22 seninOlumsuz dusunme diyeceğim ama bende çok olumsuz düşündüm bosverdim zaten olmayacak dedim ama ne olursa olsun moralini asla bozma çünkü nice seneler deneyen var aralarında bende oyleyim
35 cnm bnim de ilk 2 buçuk senem bnimdeHe valla benim ilk aşılama ilk tedavi iki yıldır evliyim yaş 22 senin
Kaç yumurta gelismisti35 cnm bnim de ilk 2 buçuk senem bnimde
Yumurta kaç tane gelisti35 cnm bnim de ilk 2 buçuk senem bnimde
Yumurta kaç tane g
1 cnmYumurta kaç tane gelisti1
Benimde 2 yarin test günüm
Evet canım hayırlı olsun hamilesinMerhaba hanımlar bu ay aşılama yaptırdım 4.kez ve son kezdi bugün 17.gün 13.gün beta 5 çıkmıştı dün yani 16.gün tekrar kan verdim beta 11.72 çıktı gebelik var değil mi çok heyecanlıyım Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah belirti olarak baş dönmesi hafif kasık ağrısı ve sık idrara çıkma var sizler ilk beta değeriniz kaçtı etrafınızda varmı düşük beta ile gebeliğini öğrenen birde ben tekrar ne zaman kan vermeliyim
Evet hamileydim ama dış gebelik oldu maalesef ameliyat ile aldılarEvet canım hayırlı olsun hamilesin