Ben aşılama yaptırmadım ama 8 ile şans eseri öğrenmiştim Doktor'un kan istemesile puanlık var gibi iğnenin etkisi geçmiştir herhalde 2 gün bir 2 katı olması lazımMerhaba hanımlar bu ay aşılama yaptırdım 4.kez ve son kezdi bugün 17.gün 13.gün beta 5 çıkmıştı dün yani 16.gün tekrar kan verdim beta 11.72 çıktı gebelik var değil mi çok heyecanlıyım Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah belirti olarak baş dönmesi hafif kasık ağrısı ve sık idrara çıkma var sizler ilk beta değeriniz kaçtı etrafınızda varmı düşük beta ile gebeliğini öğrenen birde ben tekrar ne zaman kan vermeliyim
Ben aşılama yaptırmadım ama 8 ile şans eseri öğrenmiştim Doktor'un kan istemesile puanlık var gibi iğnenin etkisi geçmiştir herhalde 2 gün bir 2 katı olması lazım
İnşallah 11 değerinin üzerinden 2 gün geçince tekrar kan verin istersenizEvet iğnenin etkisi 12 gün sonra geçiyor bugün iğnenin 19.günüinşallah vardır
Yarın doktoruma gideceğimİnşallah 11 değerinin üzerinden 2 gün geçince tekrar kan verin isterseniz
İnşallah hamilesindir Rabbim kalbinden ne geçiyosa onu sana versin ❤Yarın doktoruma gideceğimdualarınızda bulunmak dileği ile
Çok amin inşallah Allah razı olsunİnşallah hamilesindir Rabbim kalbinden ne geçiyosa onu sana versin ❤
merhaba idrar testinde çıkıyor muydu yapmış mıydınızÇok amin inşallah Allah razı olsun
14.ve 15.gün silik çizgi gördüm 13.günde beta 5 çıktı 16.günde beta 11.72 umarım hamileliktirmerhaba idrar testinde çıkıyor muydu yapmış mıydınız
Merhabalar ben adetin 11gunu kaset test yaptım silik çizgi çıktı ve belim kopacak gibi agriyor14.ve 15.gün silik çizgi gördüm 13.günde beta 5 çıktı 16.günde beta 11.72 umarım hamileliktir
merhaba benmde adetime 5 gün avar beta <5 yükselir mi sizceMerhaba hanımlar bu ay aşılama yaptırdım 4.kez ve son kezdi bugün 17.gün 13.gün beta 5 çıkmıştı dün yani 16.gün tekrar kan verdim beta 11.72 çıktı gebelik var değil mi çok heyecanlıyım Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah belirti olarak baş dönmesi hafif kasık ağrısı ve sık idrara çıkma var sizler ilk beta değeriniz kaçtı etrafınızda varmı düşük beta ile gebeliğini öğrenen birde ben tekrar ne zaman kan vermeliyim
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah adetinizin geçmesini bekleyin inşallah hamilesinizdirMerhabalar ben adetin 11gunu kaset test yaptım silik çizgi çıktı ve belim kopacak gibi agriyor
Yükselir inşallah bol bol dua edin benimki ilk 5 çıktı sonra 11.72 sonra 33.30 sonra 313 şuan 5 hafta 4 günlük olduk çok şükür Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallahmerhaba benmde adetime 5 gün avar beta <5 yükselir mi sizce
Maşallah ya Allah'ım daglikla kucağına versin insallahYükselir inşallah bol bol dua edin benimki ilk 5 çıktı sonra 11.72 sonra 33.30 sonra 313 şuan 5 hafta 4 günlük olduk çok şükür Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah
Amin İnşallah Allah razı olsun ama benim belirtilerim kayboldu normal mi aceba mide bulantısı baş dönmesi göğüs hassasiyeti falan vardı gittiler ama ağrım sızım kanama vs yok çok şükürMaşallah ya Allah'ım daglikla kucağına versin insallah
Doktorumun bana dediğine göre yavaş yavaş etkisini kaybediyoruz iğne o yüzden geçer demistiAmin İnşallah Allah razı olsun ama benim belirtilerim kayboldu normal mi aceba mide bulantısı baş dönmesi göğüs hassasiyeti falan vardı gittiler ama ağrım sızım kanama vs yok çok şükür
Çatlatma iğnesinin etkisi mi geçiyor yaniDoktorumun bana dediğine göre yavaş yavaş etkisini kaybediyoruz iğne o yüzden geçer demisti
Evet bende dün duydum hocamdan bugün bende de mesela hiç birşey yok sadece adet olacak gibi bazen kasık ağrısı ve bel ağrısı giriyorÇatlatma iğnesinin etkisi mi geçiyor yani
Anladım çok teşekkür ederimEvet bende dün duydum hocamdan bugün bende de mesela hiç birşey yok sadece adet olacak gibi bazen kasık ağrısı ve bel ağrısı giriyor
Sonuçlarınızı noldu bende aşılama yaptırdım 10 Ekim'de bugün bi hafta oldu belirtim kasik ağrısı bel ağrısı bugün idrara çok çıkma baş ağrısı falan salı test günümAnladım çok teşekkür ederim