Var canım hayırlı olsun hemen kan testi verMerhabalar bugün aşılamanın 14 günü adet günüm sabah ki idrar testim bu şekilde gebelik var mı acaba
Var canım hayırlı olsun hemen kan testi vertebrikler
Var gözüküyo canım hayırlı olsunMerhabalar bugün aşılamanın 14 günü adet günüm sabah ki idrar testim bu şekilde gebelik var mı acaba
Teşekkürler bu ikinci aşılamaydi ilki negatiftiMerhabalar,hayırlı olsun:)
Bir sorum olacaktı: İlk aşılama denemeniz miydi acaba?
İlk testimi yaptım bugün kan verdim sonuç bekliyorumVar gözüküyo canım hayırlı olsunilk testinmi daha önce yapmışmıydın merak ettim
İnşAllah güzel çıkar değerinİlk testimi yaptım bugün kan verdim sonuç bekliyorum
Benim aşırı göğüs hassasiyetim var bir haftadır bir de bel ağrım onun dışında bir belirtim olmadı ins ikimizde güzel haberler alırızİnşAllah güzel çıkar değerinbenimde aşılamanın 14. Günü 12.günde kan verdim 1.20 çıktı ondan sordum şimdi adeti bekliyorum olcak gibi değilim ama kan verdiğim gün tümgün belim ağrıdı dün den beride bir sağ tarafta bir sol tarafta batmalar oluyo senin varmıydı bikaç gündür belirtilerin
Hayırlısı ile inşallah canım sonucunu bekliyorumBenim aşırı göğüs hassasiyetim var bir haftadır bir de bel ağrım onun dışında bir belirtim olmadı ins ikimizde güzel haberler alırız
Sonucunuz nedir acaba ? Merak ettim inşallah pozitiftir.Merhabalar bugün aşılamanın 14 günü adet günüm sabah ki idrar testim bu şekilde gebelik var mı acaba
pozitif beta 70 :)Sonucunuz nedir acaba ? Merak ettim inşallah pozitiftir.
Merhaba sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşallah bende aşılama yaptırmistim 12. Günde evde test yaptım negatif çıkmıştı eğer kan değerinde bu şekilde çıkıyorsa belki idrarda gorunmemistir diye bir umut geldi içime bir yandanda tüm adet belirtilerim en had safhada var bel ağrısı sırt ağrısı göğüs hassasiyeti kasık ağrıları ama umut iste adet Tarihim pazartesi pazar günü tekrar test yapicam inşallah silik bile olsa bir çizgi çıkar sürekli negatifleri görmek çok yoruyor insanıİnşAllah güzel çıkar değerinbenimde aşılamanın 14. Günü 12.günde kan verdim 1.20 çıktı ondan sordum şimdi adeti bekliyorum olcak gibi değilim ama kan verdiğim gün tümgün belim ağrıdı dün den beride bir sağ tarafta bir sol tarafta batmalar oluyo senin varmıydı bikaç gündür belirtilerin
Merhaba canım bende 12.gün kan verdim böyle çıktı normalde negatif bugun adet ollmam lazım daha gelen giden yok bugün 15. Gün bugünde olmassam test yaparım herşey belirti gibi geliyo beklemek yoruyo insanı hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhaba sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşallah bende aşılama yaptırmistim 12. Günde evde test yaptım negatif çıkmıştı eğer kan değerinde bu şekilde çıkıyorsa belki idrarda gorunmemistir diye bir umut geldi içime bir yandanda tüm adet belirtilerim en had safhada var bel ağrısı sırt ağrısı göğüs hassasiyeti kasık ağrıları ama umut iste adet Tarihim pazartesi pazar günü tekrar test yapicam inşallah silik bile olsa bir çizgi çıkar sürekli negatifleri görmek çok yoruyor insanı
Gözünüz aydın rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsinpozitif beta 70 :)
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallahpozitif beta 70 :)
Bugün benim 14. Günüm adet oldum malesefM
Merhaba canım bende 12.gün kan verdim böyle çıktı normalde negatif bugun adet ollmam lazım daha gelen giden yok bugün 15. Gün bugünde olmassam test yaparım herşey belirti gibi geliyo beklemek yoruyo insanı hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah