Aşılamanin 14. Günü testim gebelik var mı acaba

SLTN90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
231
213
34
Merhabalar bugün aşılamanın 14 günü adet günüm sabah ki idrar testim bu şekilde gebelik var mı acaba

Eklentiler

• IMG_20210318_093953.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 1.521
Merhabalar bugün aşılamanın 14 günü adet günüm sabah ki idrar testim bu şekilde gebelik var mı acaba
Var gözüküyo canım hayırlı olsun ilk testinmi daha önce yapmışmıydın merak ettim

İlk testimi yaptım bugün kan verdim sonuç bekliyorum
İnşAllah güzel çıkar değerin benimde aşılamanın 14. Günü 12.günde kan verdim 1.20 çıktı ondan sordum şimdi adeti bekliyorum olcak gibi değilim ama kan verdiğim gün tümgün belim ağrıdı dün den beride bir sağ tarafta bir sol tarafta batmalar oluyo senin varmıydı bikaç gündür belirtilerin

Benim aşırı göğüs hassasiyetim var bir haftadır bir de bel ağrım onun dışında bir belirtim olmadı ins ikimizde güzel haberler alırız

Benim aşırı göğüs hassasiyetim var bir haftadır bir de bel ağrım onun dışında bir belirtim olmadı ins ikimizde güzel haberler alırız
Hayırlısı ile inşallah canım sonucunu bekliyorum paylaşırsın bizimle

bende ikinci çizgiyi görebilen var mı yoksa hayal mi görüyorum?

Eklentiler

• 20210318_104426.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 1.191
Merhaba sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşallah bende aşılama yaptırmistim 12. Günde evde test yaptım negatif çıkmıştı eğer kan değerinde bu şekilde çıkıyorsa belki idrarda gorunmemistir diye bir umut geldi içime bir yandanda tüm adet belirtilerim en had safhada var bel ağrısı sırt ağrısı göğüs hassasiyeti kasık ağrıları ama umut iste adet Tarihim pazartesi pazar günü tekrar test yapicam inşallah silik bile olsa bir çizgi çıkar sürekli negatifleri görmek çok yoruyor insanı

M Merhaba canım bende 12.gün kan verdim böyle çıktı normalde negatif bugun adet ollmam lazım daha gelen giden yok bugün 15. Gün bugünde olmassam test yaparım herşey belirti gibi geliyo beklemek yoruyo insanı hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bugün benim 14. Günüm adet oldum malesef banada herşey belirti geliyordu ilk olduğum andan beri kesin tuttu kesin tuttu dedim tüm hamilelik belirtileri vardı çok kendini dinlememek lazım aslında ama insan tutamıyor kendini işte hakkimizda hayırlısı senden müjdeli haberi alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…