• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılamanın 14.günü Erken Gebelik Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Violett90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2018
1.692
2.148
83
34
Kizlar selam asilamanin 14.gunu erken gebelik testi yaptim catlatma ignesinin ise 15.gunu
Cok hafif bir pembe cizgi bir tek ben mi goruyorum siz de bakabilir misiniz eger gôren olursa üşenmicem bu saatte kan vermeye gidicem
68CA8507-20FE-439B-AC91-3F5042D43CEB.jpeg
413FAF1B-D7EA-41FC-9CC8-18380120F994.jpeg

İnsallaahh allahim ya simdi ciktim gidiyorum kan vermeye
Doktor bana gun soylemedi ben durabildigim kadar durdum artk bugun yapicam dedim

Ben de gördüm silik bı çizgi var, inşaallah guZel haberi alirsaniz buraya yazın lütfen 😊 kaçıncı aşılama ? Ben de bu hafta aşılama olacağım bize umut olursunuz 😍

Zaten 15 gün olmuş normalde 14.gün adetiniz başlaması gerekti hamilesiniz dicen ama 15.güne gorede fazla silik bi test

Zaten 15 gün olmuş normalde 14.gün adetiniz başlaması gerekti hamilesiniz dicen ama 15.güne gorede fazla silik bi test
Ben 3 yıl önce doğal gebelik yaşadım, devam etmedi gebeligim ama adetim 2 gün geçmişti test yaptığımda benim de silikti ikiz olmasına rağmen.

Ben göremedim ama insallah vardır. 🤲🏻 Ben de bekliyorum sonucunuzu. 🤗

Ben 3 yıl önce doğal gebelik yaşadım, devam etmedi gebeligim ama adetim 2 gün geçmişti test yaptığımda benim de silikti ikiz olmasına rağmen.
Yok silik olabilir de yok derecesinde bir karartı var o yüzden hamilesin diyerek yanıltmak istemedim cunku değilse üzüntüsü kötü oluyor

Back