- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüyorum ben. Bence kan verinKizlar selam asilamanin 14.gunu erken gebelik testi yaptim catlatma ignesinin ise 15.gunu
Cok hafif bir pembe cizgi bir tek ben mi goruyorum siz de bakabilir misiniz eger gôren olursa üşenmicem bu saatte kan vermeye gidicemEki Görüntüle 2602896 Eki Görüntüle 2602898
Hayırlısı olsun, Rabbim gönlünüze göre versin inşallahİnsallah allahim buyuksun allah hepimize versin
İlk asilamam hastaneye geldim simdi kan vericem
2 saat çok yaw, bence 1 saat sonra sorun yine de genelde 1 saatte çıkıyorAmin hepinize cok tesekkur ederim
2 saate cikar dedi sonuc
Nasil bekleyeceksem:)
Ben 3 yıl önce doğal gebelik yaşadım, devam etmedi gebeligim ama adetim 2 gün geçmişti test yaptığımda benim de silikti ikiz olmasına rağmen.Zaten 15 gün olmuş normalde 14.gün adetiniz başlaması gerekti hamilesiniz dicen ama 15.güne gorede fazla silik bi test
Yok silik olabilir de yok derecesinde bir karartı var o yüzden hamilesin diyerek yanıltmak istemedim cunku değilse üzüntüsü kötü oluyorBen 3 yıl önce doğal gebelik yaşadım, devam etmedi gebeligim ama adetim 2 gün geçmişti test yaptığımda benim de silikti ikiz olmasına rağmen.
Evet ben de arada kaldigim icin gidip kan verdim. Bakalim bir saat sonra hep birlikte ogrenecegiz:)Zaten 15 gün olmuş normalde 14.gün adetiniz başlaması gerekti hamilesiniz dicen ama 15.güne gorede fazla silik bi test
Zaten internetten sitesinden girip bakarim durmadan2 saat çok yaw, bence 1 saat sonra sorun yine de genelde 1 saatte çıkıyor![]()
Kesinlikleee cok da umutlanmak istemiyorumYok silik olabilir de yok derecesinde bir karartı var o yüzden hamilesin diyerek yanıltmak istemedim cunku değilse üzüntüsü kötü oluyor
Önceden sorun siz erken çıkıyor genelde. Dakikalar geçmez şimdiEvet ben de arada kaldigim icin gidip kan verdim. Bakalim bir saat sonra hep birlikte ogrenecegiz:)
Allah bir daha yasatmasin canimBen 3 yıl önce doğal gebelik yaşadım, devam etmedi gebeligim ama adetim 2 gün geçmişti test yaptığımda benim de silikti ikiz olmasına rağmen.